spor dediğim şişelerle yapılan hareketler ve şınav çekmek. bir de elleri birbirine dogru itme hareketi var. onları düzenli yapıyorum
ya biraz kalınlaştı gibi oldu başta ama şimdi bakıyorum gayet iyi yani. öyle şişmediler yani. zaten çok zayıfım kalınlaşsa çirkin dururdu bedenime göre. ama normal durumdalar şimdi.
valla aynen. önce koltukalatınan gelişti, içe dogru yaptıkça ortası belirginleşiyor
bende öyle belirgin bir ağrı olmadı canım. regli öncesi ağrı oldu sadece, o da normaldir zaten. büyürken ağrı, sızı pek hissetmedim. tabii spor ve masajın etkisiyle hassaslaşmıştı. bünyem farklı biraz sanırım benim, rezene bile beni farklı etkiledi, regliyi geciktirdi. bence 15 günden sonra hissedersin ama sen zaten masaj yaptıgın için çok fark bekleme
kızlar benim göğüs altı 76 üstü 91 sizce normalmi bana küçük gibi geliyo?
kızlar benim göğüs altı 76 üstü 91 sizce normalmi bana küçük gibi geliyo?
Yok yaa ince kollu olmak süper bir sey hep heveslenmisimdir benimkiler de kalin, bence hic birsey yapma oldugu gibi kalsin nasil olsa zamanla yas ilerledikce kalinlasir.... Bence sen simdilik keyfini cikar, bende inceltmek icin elimden geleni yapiyorum...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2buarada nez cnmm hangi masaj kollarını kalınlaştırdıı sölermisin yaa bnm kollarım gerçektençok zayıff aslında biraskalınlaşmasını istiorumm bi egzersizle hem göüslerimi büyütüp hem kollarımıkalınlaştırırsam bi taşla iki kuş vurmuş olucam:)
buarada nez cnmm hangi masaj kollarını kalınlaştırdıı sölermisin yaa bnm kollarım gerçektençok zayıff aslında biraskalınlaşmasını istiorumm bi egzersizle hem göüslerimi büyütüp hem kollarımıkalınlaştırırsam bi taşla iki kuş vurmuş olucam:)
ıyı sayılır benım ustu 84 altı 78 mesela ama kucuk yanı 91 daha ıyıymıs beden olarak kac takıyosun
ben 80C takıyorum
ıyı sayılır benım ustu 84 altı 78 mesela ama kucuk yanı 91 daha ıyıymıs beden olarak kac takıyosun
ben 80C takıyorum
cnm sen kaç beden sütyen takıyosun? senin alt ve üst arasındaki fark 6 benim 15 ben 80C
cupsız olanlarda 90 takıyorum ama küçük mü bilemiyorum
inşalla olur sizinde cnm aslında benim 1 sene önce 75 b zor oluyodu ama büyüdü nasıl oldu bilemiyorum bi arkadaşım beni korkuttu çatlak olmuş onda bende kakao ve badem yağı sürdüm her banyodan sonra birde soğuk su tuttum banyodan çıkmadan şimdi 80C yi tam dolduruyor ama bırakalı 3 ay oldu öyle kaldı kaydirigubbakcemile2