Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

ben senin karışımdakilere göre avokdao ve kayısı çekirdeği yağını almayaı düşünüyorum. senin karışımda Doğal E vitamini ve Zerdali çekirdeği yağı vardı. E vitamını bolca avokadoda var ve zerdali çekirdeği de kayısı çekirdeği yağı oluyormuş zaten

E vıtamını onemlı cnm nedense narda var baya nar yagı varmıdır kı acaba bensımdı kayısı kullanıoyrum ya zaten o yuzden farklı olsun ıstıom benım yagın ıcınde olan degıl de etkılı farklı yag ıstııom cemen ve avokado ılk once sonra lavanta ve mersın sonra rezeneyı de tek basına kullanıyım dıom

bence en az 2 ay süre vermek gerek. şimdi 2 yağı karıştırırsak 40 ml eder. epey gider 40 ml, olmazsa bir defa daha alınsa yeter

bence en az 2 ay süre vermek gerek. şimdi 2 yağı karıştırırsak 40 ml eder. epey gider 40 ml, olmazsa bir defa daha alınsa yeter

cnm benım yag 50 ml bana ıkı aydan fazla oldu kullanıoyrum ama hergun degıl 9gun kullanıp ıkı gun ara vererek bıde sabah aksam gunde ıkı kez ben yıne aynı seyı uygulamayı dusunuom ole kafama gore yapmayım dıom

bu uygulamannın faydasını gördüysen bozma düzenini. yağın çeşidi çok da önemli değil aslında. ben evdeki brazil nut(brezilya cevizi) yağını kullandım. bildik bir vücut yağı ama masaj yapmamı kolaylaştırdı ve faydası oldu bana. o yüzden çeşidi seçmekte çok da zorlama kendini. hepsininin denenmiş faydaları var sonuçta

bu uygulamannın faydasını gördüysen bozma düzenini. yağın çeşidi çok da önemli değil aslında. ben evdeki brazil nut(brezilya cevizi) yağını kullandım. bildik bir vücut yağı ama masaj yapmamı kolaylaştırdı ve faydası oldu bana. o yüzden çeşidi seçmekte çok da zorlama kendini. hepsininin denenmiş faydaları var sonuçta

oyle cnm buyuk olcude onemlı olan sey masaj yagında tabı etkısı var daha cok masaj yaparken kolaylık saglaması acısından yanı bıde cnm yagı surmeden once mutlaka soguk suyla yıkamak gerek bence o zaman cok guzel emıyo gozenekler acılıo belkıde azda olsa bı suya tutmak gerek bencehihoyyyt

Arkadaşlar yabancı bir sitede doğal yollardan göğüs büyütmeyle ilgili bir yazı okudum. Doğal yollarla büyüyebilir diyor. Kullanmaya başladığımız bitkisel çaylar ve besinler 4-8 hafta arası etkisini göstermeye başlar ve bu sırada göğüs içindeki dokular tekrar aktive olur diyor. Aktive olmaya başladıktan sonra 12 aya kadar kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Bizim yaptığımız gibi masajın faydasından bahsetmiş. Hatta göğüs kanseri riskini azaltıyormuş masaj, bunu okuduğma da çok memnun oldum. Kafeinden uzak durun demiş kesinlikle. Kafein aldığımız bitkisel maddekerin etkisi azaltıyormuş. Bir de bol protein kaynaklı besinler tüketin demiş. Vücut geliştirenlerin de bol protein aldıklarını örnek vermiş. Saraçoğlu da kür verirken yanında beslenme programı da veriyormuş zaten. Sadece bitki çaylarıyla olmuyor yani anlayacağınız. Kasları, yağ dokusunu geliştiren besinler tüketmeliyiz. Protein dışında Saraçoğlunun dediği gibi avokado, muz ve benim başka yerden okuduğum gibi yulaf bunlara birkaç örnek.

Bir de sütyenler hakkında bilgi vardı. Kesinlikle dar sütyen giymeyin diyordu hatta imkan varsa hiç sütyen giyilmesin denmiş. Dar sütyen göğüs kanseri riskini arttırıyormuş, bu da ek bilgi :-)

Arkadaşlar yabancı bir sitede doğal yollardan göğüs büyütmeyle ilgili bir yazı okudum. Doğal yollarla büyüyebilir diyor. Kullanmaya başladığımız bitkisel çaylar ve besinler 4-8 hafta arası etkisini göstermeye başlar ve bu sırada göğüs içindeki dokular tekrar aktive olur diyor. Aktive olmaya başladıktan sonra 12 aya kadar kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Bizim yaptığımız gibi masajın faydasından bahsetmiş. Hatta göğüs kanseri riskini azaltıyormuş masaj, bunu okuduğma da çok memnun oldum. Kafeinden uzak durun demiş kesinlikle. Kafein aldığımız bitkisel maddekerin etkisi azaltıyormuş. Bir de bol protein kaynaklı besinler tüketin demiş. Vücut geliştirenlerin de bol protein aldıklarını örnek vermiş. Saraçoğlu da kür verirken yanında beslenme programı da veriyormuş zaten. Sadece bitki çaylarıyla olmuyor yani anlayacağınız. Kasları, yağ dokusunu geliştiren besinler tüketmeliyiz. Protein dışında Saraçoğlunun dediği gibi avokado, muz ve benim başka yerden okuduğum gibi yulaf bunlara birkaç örnek.

hadı ıns bızde ıctıgımız cayların masajların faydasını goruruz cnm yaa ben ınanarak yapıom zaten ınanmak basarmanın yarısı demı hihoyyyt

Bir de sütyenler hakkında bilgi vardı. Kesinlikle dar sütyen giymeyin diyordu hatta imkan varsa hiç sütyen giyilmesin denmiş. Dar sütyen göğüs kanseri riskini arttırıyormuş, bu da ek bilgi :-)

ben onceden olmadıgı ıcın kullanmazdım sımdı de buyumeye engel olur dıye hıc kullanmıyorum cnm sutyen
:jeyyar:

kıslar ya öle demeyin ya napim ben kullanıyom kocişim var onun için sütyen takıyom ki en azından giyinikken iyi görünsün diye senağlama

hemde dapdar takıyomki üstten fırlatıyo ozman iyi görünüyo:çok üzgünüm:

ama saraçoğlununkini bende duydum bide karabaş otunun çayını için demiş ama nasıl demlicez hemen sıcakken mi tüketcez acaba bende bugün çilek yağıyla masaja başlıcam ama tüm yağları banyodan sonra sürmeniz çok daha yararlıymış ben bi ürün kullanmıştım göğüs büyütücü yağ daha doğrusu almıştım ama tam kullanamadım üzerinde banyo öncesi sürmek emilimi artırır ürünü özellikle regl dönemlerinde sakın bırakmayın o zmanlarda daha çok etki ediyo yazıyodu içindeki kağıtta..

bilginiz olsun istedim sizlerinde kaydirigubbakcemile3

kıslar ya öle demeyin ya napim ben kullanıyom kocişim var onun için sütyen takıyom ki en azından giyinikken iyi görünsün diye senağlama

hemde dapdar takıyomki üstten fırlatıyo ozman iyi görünüyo:çok üzgünüm:

ama saraçoğlununkini bende duydum bide karabaş otunun çayını için demiş ama nasıl demlicez hemen sıcakken mi tüketcez acaba bende bugün çilek yağıyla masaja başlıcam ama tüm yağları banyodan sonra sürmeniz çok daha yararlıymış ben bi ürün kullanmıştım göğüs büyütücü yağ daha doğrusu almıştım ama tam kullanamadım üzerinde banyo öncesi sürmek emilimi artırır ürünü özellikle regl dönemlerinde sakın bırakmayın o zmanlarda daha çok etki ediyo yazıyodu içindeki kağıtta..

bilginiz olsun istedim sizlerinde kaydirigubbakcemile3

canım tamam eşine güzel görünsün istiyorsun ama zararlı birşey dar sütyen kullanmak. Allah korusun göğüs kanserine davetiye çıkarmış oluyorsun. Hem küçük göğüslü kadınların büyüklere göre meme kanserine yakalanma riski fazladır.

karabaş otu için de şunu söyleyeyim. ben de o programda dinledim ve içmeye başladım birkaç gün. sıcak suda birkaç dakika bekletiyorsun, sonra süzüyorsun. sakın bekletme yoksa çok acı oluyor. ama karabaş otunun şöyle bir sakıncası varmış. Saraçoğlu'nun kitabında da yazıyor. tehlikeli bir bitkiymiş bu, kanı sulandırıyor ve kesinlikle kür halinde içilmesi gerekiyor. 10 gün boyunca gün aşırı içiyorsun ve 1 hafta ara verip tekrar 10 gün boyunca içiyorsun. Toplamda 10 defa içmiş oluyorsun. ben bunları okuyunca içmedim tekrar. Riske girmeye değmez dedim.

bende ewde sütyen takmıyorum we adet dönemimdeyim şişler memeişler sütyen taktım gündüz cıkardım şimdi nasıl agırıyo sıktımı ne kıyafetlerde güzel görünüyo sütyen ama olmayıncada dümdüz tahta gibi naniknanik

Ben senelerdir evdeyken hiç sütyen takmam.Sütyenler destekli de desteksiz de olsa rahatsız edici.
Yok teli ya da askısı bile sıkar sonuçta.Ben şimdi yarım atletler kullanıyorum sanki gögüslerim yeni yeni cıkıyorda sütyene alıştırma yapar gibi.
Arkadaşlar ben abla oluyorum dermişim sırnaşık şey

arkadaşlar yine nette doğal yollarla büyütmeyle ilgili yazılar okudum. göğüs büyütmeye çalışırken bol su içilmesini tavsiye ediyorlar. aslında hepimizin bildiği birşey bu. aldığımız besinlerin, vitaminlerin hücrelere ulaşması için su gerekli. ben kendi adıma bu konuda çok hatalıyım, yeterince içmiyorum :-(

arkadaşlar yine nette doğal yollarla büyütmeyle ilgili yazılar okudum. göğüs büyütmeye çalışırken bol su içilmesini tavsiye ediyorlar. aslında hepimizin bildiği birşey bu. aldığımız besinlerin, vitaminlerin hücrelere ulaşması için su gerekli. ben kendi adıma bu konuda çok hatalıyım, yeterince içmiyorum :-(

bak ben bunu bılmıodum cnm gercı cok ıcerım su sıvı seylerı cok severım cunku yaa sen masajı nasıl yapıosun cnm yaa yukarıdan asagı olmazmıs ben oyle yapıodum:1shok:

ben dıştan içe doğru ve aşağıdan yukarıya doğru yapıyorum. yukarıdan aşağıya doğru yaparsan sarkma olur. bu arada vitaminlerden E, A ve C alınması faydalıymış. Özelikle bunları içeren meyve-sebze tüketimine önem verin diyor okuduğum makalede. Orada avokdaodan bahsetmiş içerdiği doğal yağdan dolayı. Bir de havuçtan bahsetmiş, faydalıymış büyümesinde. havuç A vitamini açısından zengin aslında, diyete onu da eklemekten zarar gelmez sanırım

ben dıştan içe doğru ve aşağıdan yukarıya doğru yapıyorum. yukarıdan aşağıya doğru yaparsan sarkma olur. bu arada vitaminlerden E, A ve C alınması faydalıymış. Özelikle bunları içeren meyve-sebze tüketimine önem verin diyor okuduğum makalede. Orada avokdaodan bahsetmiş içerdiği doğal yağdan dolayı. Bir de havuçtan bahsetmiş, faydalıymış büyümesinde. havuç A vitamini açısından zengin aslında, diyete onu da eklemekten zarar gelmez sanırım

evet cnm ozellıkle de e vıtamını onemlı yaa yılan yagı mı nurum un bahsettıgı yalang ylang mı son yazıyı okudum kafam karıstı yaglar la ılıgılı de
anlamadım yanı

bence faydalı olan yılang yağı ama aktardaki kadın da karıştırıyor. sonuçta yılang bilinen bir yağ çeşidi değil ve yılanla karıştırılması çok normal. yılan yağının tüylere faydasını okuduktan sonra kullanmak risk almak demek

bence faydalı olan yılang yağı ama aktardaki kadın da karıştırıyor. sonuçta yılang bilinen bir yağ çeşidi değil ve yılanla karıştırılması çok normal. yılan yağının tüylere faydasını okuduktan sonra kullanmak risk almak demek

hayır eger ylang ylang sa benım buyutucunun ıcınde de var ylang ylang da ondan dedım yılan yagını hıc duymadım bıde hıc bahsetmıo hanı en azından antıoksıdan falan yada adet duzenleyıcı tarzında bı ozellıgı olsa dıcem yanı tmm ama ne bılıyım valla alakasız geldı yanı ama soracam bende ıns bı aktara falan bı cıktıgımda delikafadulden

benim de aklıma senin yağ geldi zaten, ondan dolayı yılang olabilir dedim ama yılan olması çok düşük bir ihtimal gibi. senin de dediğin gibi o tarzda bir faydasından bahsetmemişler hiç

X