ben senin karışımdakilere göre avokdao ve kayısı çekirdeği yağını almayaı düşünüyorum. senin karışımda Doğal E vitamini ve Zerdali çekirdeği yağı vardı. E vitamını bolca avokadoda var ve zerdali çekirdeği de kayısı çekirdeği yağı oluyormuş zaten
bence en az 2 ay süre vermek gerek. şimdi 2 yağı karıştırırsak 40 ml eder. epey gider 40 ml, olmazsa bir defa daha alınsa yeter
bu uygulamannın faydasını gördüysen bozma düzenini. yağın çeşidi çok da önemli değil aslında. ben evdeki brazil nut(brezilya cevizi) yağını kullandım. bildik bir vücut yağı ama masaj yapmamı kolaylaştırdı ve faydası oldu bana. o yüzden çeşidi seçmekte çok da zorlama kendini. hepsininin denenmiş faydaları var sonuçta
Arkadaşlar yabancı bir sitede doğal yollardan göğüs büyütmeyle ilgili bir yazı okudum. Doğal yollarla büyüyebilir diyor. Kullanmaya başladığımız bitkisel çaylar ve besinler 4-8 hafta arası etkisini göstermeye başlar ve bu sırada göğüs içindeki dokular tekrar aktive olur diyor. Aktive olmaya başladıktan sonra 12 aya kadar kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Bizim yaptığımız gibi masajın faydasından bahsetmiş. Hatta göğüs kanseri riskini azaltıyormuş masaj, bunu okuduğma da çok memnun oldum. Kafeinden uzak durun demiş kesinlikle. Kafein aldığımız bitkisel maddekerin etkisi azaltıyormuş. Bir de bol protein kaynaklı besinler tüketin demiş. Vücut geliştirenlerin de bol protein aldıklarını örnek vermiş. Saraçoğlu da kür verirken yanında beslenme programı da veriyormuş zaten. Sadece bitki çaylarıyla olmuyor yani anlayacağınız. Kasları, yağ dokusunu geliştiren besinler tüketmeliyiz. Protein dışında Saraçoğlunun dediği gibi avokado, muz ve benim başka yerden okuduğum gibi yulaf bunlara birkaç örnek.
Bir de sütyenler hakkında bilgi vardı. Kesinlikle dar sütyen giymeyin diyordu hatta imkan varsa hiç sütyen giyilmesin denmiş. Dar sütyen göğüs kanseri riskini arttırıyormuş, bu da ek bilgi
kıslar ya öle demeyin ya napim ben kullanıyom kocişim var onun için sütyen takıyom ki en azından giyinikken iyi görünsün diye senağlama
hemde dapdar takıyomki üstten fırlatıyo ozman iyi görünüyo:çok üzgünüm:
ama saraçoğlununkini bende duydum bide karabaş otunun çayını için demiş ama nasıl demlicez hemen sıcakken mi tüketcez acaba bende bugün çilek yağıyla masaja başlıcam ama tüm yağları banyodan sonra sürmeniz çok daha yararlıymış ben bi ürün kullanmıştım göğüs büyütücü yağ daha doğrusu almıştım ama tam kullanamadım üzerinde banyo öncesi sürmek emilimi artırır ürünü özellikle regl dönemlerinde sakın bırakmayın o zmanlarda daha çok etki ediyo yazıyodu içindeki kağıtta..
bilginiz olsun istedim sizlerinde kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar yine nette doğal yollarla büyütmeyle ilgili yazılar okudum. göğüs büyütmeye çalışırken bol su içilmesini tavsiye ediyorlar. aslında hepimizin bildiği birşey bu. aldığımız besinlerin, vitaminlerin hücrelere ulaşması için su gerekli. ben kendi adıma bu konuda çok hatalıyım, yeterince içmiyorum :-(
ben dıştan içe doğru ve aşağıdan yukarıya doğru yapıyorum. yukarıdan aşağıya doğru yaparsan sarkma olur. bu arada vitaminlerden E, A ve C alınması faydalıymış. Özelikle bunları içeren meyve-sebze tüketimine önem verin diyor okuduğum makalede. Orada avokdaodan bahsetmiş içerdiği doğal yağdan dolayı. Bir de havuçtan bahsetmiş, faydalıymış büyümesinde. havuç A vitamini açısından zengin aslında, diyete onu da eklemekten zarar gelmez sanırım
bence faydalı olan yılang yağı ama aktardaki kadın da karıştırıyor. sonuçta yılang bilinen bir yağ çeşidi değil ve yılanla karıştırılması çok normal. yılan yağının tüylere faydasını okuduktan sonra kullanmak risk almak demek