Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ideal ölçüleri koyduğun için saol:) moralim az da olsa düzeldi...
benim de 6'ya 18 çıktı ölçülerim. Bitki çaylarını, masajı şiddetle tavsiye ederim. Bir de son 1-2 aydır çok çok düzenli olmasa da maydanoz yiyorum. Duyduğum kadarıyla o da büyütürmüş. son 1 ayda bitki çayı içmeme rağmen, sadece günde 1 kere masaj yaptım ve de maydanoz yedim. 1 cm büyüme oldu. Onu küçültmemek için elimden geleni yapıyorum:)
canım işte bu ideal göğüs ölçüsüne göre ölçünce benim canım o kadar sıkılmıyoda resimdeki göğüslerin yanında neki..işte büyüklük olarak iyide dolgunluk lazım bana...maydanozdan bahsetmişsin bak bunu bende bi sitede araştırırken duydum kızlar arada bi iki atın ağzınıza maydanoz doğal östrojen salgılarmış vücuda rezeneden sonra en etkili bitkiymiş..bizim uzaktan bi akraba var o kadar zayıfki 2 çocuğu olmasına rağmen 48 kilo kadın ama bi göğüs varki süper..bigün otururken maydonoz yiyodu löpür löpür bende dedim çok seviyosun galiba oda dedi küçüklükten beri her bulduğumda yerim dedi...şimdi maydonoz deyince kadın geldi aklıma...kadının çok zayıf olmasına rağmen göğüsleri büyük dedim ya..oda zaten dermiş hep göğüslerini avuçlarmış bunlar benim vücudumdaki tek gurur kaynaklarım dermiş..kaydirigubbakcemile3 yani bi köşeye yazın maydonozuda..
Bi doktora danışınca olmuyo malesef. Ya da ben SSK'ya gittiğim için olmadı bilmiyorum başından savdılar. Hergün o kadar şeyle uğraşıyolar, nelerle karşılaşıyorlar haliyle bizim durumumuzu yadırgıyolar. Sağlıklısınız daha ne istiyosunuz diyolar, onların gözünden bakarsak haklılar da. Ben geçende hormon tahlili yaptırdım hiçbişi çıkmadı. Biraz içim rahatladı. Hap falan kullanımıyorum gerçi ama olsun. Bence hap kullananlar aydan aya ya da olmadı 3 ayda bir tahlil yaptırsın. İmkanları varsa eğr.
Evet ya resimdeki göğüsleri ben de düşündüm de alt ölçüsü benim de 8cm oldu diyelim, onunki kadar büyük olacağını sanmıyorum... bu işte bi gariplik var sanki...
Kızlar ya birde bir uzmana danışsak bunları. Herhangi bir kadın doğumcudan bir öneri alsak. Ben kendi doktoruma ulaşamıyorum malesef internetten bir doktoru bulup danışsak ne der acaba. Bizim böyle böyle bir derdimiz var desek bir öneri verecektir elbette. Uzmanlara danışsak?
yok canım aynen öyle bi gariplik yok ölçüde benim 16sında liseye yeni geçmiş kardeşim var onunkilerin altıda 7 cm tıpkı resimdeki gibi süper duruyolar...ayy aklıma geldikçe deli oluyorum dalga geçiyo oda şimdi benimkiler seninkilerden 1 cm büyük öylemiyo diyo...senağlama