- 5 Eylül 2007
- 200
- 0
Canım, ben de kendi çayımı bıraktım, sanırım benim de çayla büyütme kapasitem bu kadardı! Gerçi çaya tekrar başlamayı düşünüyorum ama; şu ara farklı bişiyler deniyorum. Aslında sadece göğüs için değil, kilo ve sağlıkla da ilgili yapıyorum. Tibetin Gençlik Pınarı adlı bi kitap var, düşünceyle zayıflama sayfasına da yazdım. Bu kitapta 5 hareket var, bu hareketler vücudun 5 çakra merkezini etkiliyor. Kitabı şiddetle tavsiye ediyorum, zaten 7-8 YTL bişiy. Çevremde bunu 6 aydır uygulayıp göğüsleri büyüyen (tam olarak ne kadar büyüme bilemiyorum, samimi değiliz) biri var. Kilo problemi olup sırf bu hareketlerle incelip, cildindeki lekeler düzelen biri daha var, yani olay sadece göğüs değil, vücudun enerji merkezlerini etkilediği için pek çok yararı var. Yalnız, 2 gün yapıp bırakmak değil niyetim, zaten günde 10 dk sürüyor. Egzersiz niyetine hep yapmayı düşünüyorum, bu arada çay da takviye olur. Bu arada eskisine göre çok daha iyi durumda olduğu için pek fazla takmıyorum sanırım, silikonluyu bırakalı çok uzun zaman oldu ve normal sütyende de çatal oluyor, dekoltem fena değil, bu yüzden çaya bolca teşekkür ediyorum.:icecream:
Burda 5 çakra merkezini etkiliyor diye yazmıştım, sanıyorum 6'sını etkiliyor, 7. ile ilgisi yok, konuyla ilgili olmayabilir ama; yine de yazim dedim.a.s.