Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

güzelim yaa bişey sorucam sana sen bu masajı yapmadan önce göğüs ölçün kaçtı yaptıktan sonra kaç oldu cm olarak da fark ediyo mu....ben dün yapmaya çalıştım ama biri çok güzel oluyo diğeri ters geliyo sağ göğsü yapamıyorum.bide şöyle bişey var bende göğüs dokusu bile yok.nasıl yapıcam ki..ben elimle masaja devam mı etsem acabaaa?.

benimki işte kışın 87-88di cm hesabı ölçünce şu an tam 90..sana hangisi kolay geliyosa onu dene canım..ama asla bırakma bugünde boşver yapmayım deme hep dikkat et..

Kızlarrrr size güzel bir haberim var. Bence Julyet arkadaşımızın uyguladığı ve bize de tavsiye ettiği bardak masajı gerçekten işe yarıyor. Üstelik ben küç kullanmadan uyguladım bunu. Çok abartılacak kadar olmasada cm fark oldu. Ve daha başlayalı 15- 16 günmü ne olmuş. Vallahi süper. Şimdi küç de kullanmaya başlayacağım tekrar , belki bu şekilde daha fazla etki gösterir. Unutmadan egzersiz ve her banyo yapışınızda soğuk su vurmayıda unutmayın. Ve aslı erinmeyin. Faydasını sizde göreceksiniz haberiniz olsun. Ona buna bir sürü para harcayacağımıza bize hiç bir zararı olmayan bu yolları deneyelim bence. Bende zamanında Oestro kullanmıştım bahsedildiği gibi bir fayda görmedim. Benden söylemesi....:dance::sm_cool:

evet haklısın da benim bardağa sokabilecek kadar göğsüm yoookk.... :KK43:(((((( olmuyo denediiim...of yaa

canım peki senin bardak buyuklugun ne kadar oluyo? benim goguslerim cok buyuk degil buna ragmen su bardagi hepsini almadi... gogsumun ustunde cember olustu :KK43: zarar vermesin sonra dokusuna?

Kızlarrrr size güzel bir haberim var. Bence Julyet arkadaşımızın uyguladığı ve bize de tavsiye ettiği bardak masajı gerçekten işe yarıyor. Üstelik ben küç kullanmadan uyguladım bunu. Çok abartılacak kadar olmasada cm fark oldu. Ve daha başlayalı 15- 16 günmü ne olmuş. Vallahi süper. Şimdi küç de kullanmaya başlayacağım tekrar , belki bu şekilde daha fazla etki gösterir. Unutmadan egzersiz ve her banyo yapışınızda soğuk su vurmayıda unutmayın. Ve aslı erinmeyin. Faydasını sizde göreceksiniz haberiniz olsun. Ona buna bir sürü para harcayacağımıza bize hiç bir zararı olmayan bu yolları deneyelim bence. Bende zamanında Oestro kullanmıştım bahsedildiği gibi bir fayda görmedim. Benden söylemesi....:dance::sm_cool:

off canım yaa ne sen soorr ne ben söyleyim...yazarken bile canımı sıkıyo walla göğüs altı 72 üst de 80 en berbat ölçülerden biri işte...senağlama

Tamam işte hemen hemen aynı ölçülerimiz. Benim alt 78 üst 82 . Bence pes etme , uğraş. Güzel sonuçlar alacağına eminim.:teselli:

canım peki senin bardak buyuklugun ne kadar oluyo? benim goguslerim cok buyuk degil buna ragmen su bardagi hepsini almadi... gogsumun ustunde cember olustu :KK43: zarar vermesin sonra dokusuna?

Nasıl çember oluştu canım anlamadım. Bende öyle bir problem olmadı. Bardağı farkında olmadan çokmu bastırdın acaba. Bu arada benim su bardağından biraz daha büyük , bulabilirsen biraz daha büyüğünü alacağım. yerimseniben

üşenmedim ölçtüm canım, benimki 9,5 cm:) su bardağından daha büyük. ama aynı sorunu ben de yaşıyorum şu küçüklüğe rağmen. daha büyük su bardağı da görmedim ki... yaparken göğsüm baya acımıştı hastalığıma yakın vakum etkisinden dolayı yine de bi zararı olacağını düşünmedim açıkçası.

bende de ikinci haftadan sonra baya bi gelişme oldu. dolgunluk artı az biraz büyüme. hastalıktan sonra yine indi malesef. bir iki gün kaldı zannettim ama:KK43:(( yine de pes etmek yok. bardak masajından öncesine oranla çok az da olsa fark var gibi en azından. sonuçta daha 1 ay oldu, julyet 3. ayında farketmiş gelişmeyi.

canım cok tesekkur ederim a.s. sanirim ben de biraz daha buyuk bi bardak bulmaliyim... dedim ya ben 1 beden buyuttum ama o kadar kucuktuler ki hala o bi beden kurtarmiyo beni yerimseniben 1 beden daha lazim gamyoncuiremsu

Nasıl çember oluştu canım anlamadım. Bende öyle bir problem olmadı. Bardağı farkında olmadan çokmu bastırdın acaba. Bu arada benim su bardağından biraz daha büyük , bulabilirsen biraz daha büyüğünü alacağım. yerimseniben

canımcım boole bastirinca kirmizilik olustu gogsumun uzerinde yani tum cevresini sarmadi kucuk kaldi ben de... agzi daha genis olmali :)

Haydi mutlu edicek resimlere bakalım

254615.jpg

paltrow.jpeg

tn2_claire_danes_3.jpg

Eva_Longoria__Esquire_Shoot_03_122.jpg

jovovich-milla-photo-milla-jovovich-6207018.jpg

Ya bu kadınlar güzel ve seksi

ay yaaaa yapamıyorum su bardak masajını yaa,beceremiyorumm:kızgın:
lavabo pompasını alsam bi işe yararmı acabakafamçokkarıştı
nası bi bardak kullancam yaa
kızlar bi resim falan gönderseniz ya nası bardakla yapıonuz?fisfisfis

benim göğüs altı 70, göğüs çevresi 82-83. ama buna rağmen ortada çok bişi yok. ben de 70A kullanıyorum... cmlere hesaplara çok takılmayın o yüzden.

yok bee zırrcım hepten düz değil işte...benim altı 72 üst de bazen 78 bazen 80 çıkıyo düşün yani...

kıslar bende süt pompası var kızıma süt çekmek için almıştım. artık büyüdü tabi
acab bu pompa ile yapsak şu bardak masajını olmazmı?

Hanımlar ahkam kesmek istemiyorum,umarım yanlış anlamazsınız beni...Benim göğüslerimde küçük ,2 doğum yaptım....Göğüslerim küçük olduğu için bayağı bir sıkıntı yapıyordum,fakat jinekoloğum kendime güvenmem gerektiğini göğüsle her şeyin bitmediğini illaki diğer kadınlardan daha güzel bir yanımın olabileceğini farkettirdi...Aslında eşimde aynı şeyi söylüyor..Seni sen olduğun için seviyorum.İri göğüslü olsan da aynı küçük göğüslü olsan da aynı sevecem fiziksel görüntü sevgimi değiştiremez...Eşimin bu sözleri ve doktorumun telkinleri kendime getirdi ve artık sorunda etmiyorum...kendimle barışık oldum...

Son düzenleme:
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bütün forum yazısını okudum ve yalnız olmadığım için mutlu oldum. Bende 75 beden dolgulu sutyeni dolduramayanlardanım malesef. küç yeni aldım deneyeceğim ama olumsuz sonuçlar çoğunlukta okuduğum kadarıyla. Bardak masajını denemek istiyorum ama göğüslerin yapısına ciddi zarar verebileceğini ve ileride bunun başımıza dert olabileceğini düşünüyorum. Zira annemin doktoru ,(annem meme kanserydi) meme dokusunun çok ama çok hassas olduğunu, biryere çarpmaktan bile çekinmemiz gerektiğini söylemişti. dokuların zarar görmesi kist yatkınlığını o anda çoğaltıyor demişti. yıllar oldu ama bu önerisini unutmadım doktorun. bu yüzden çekiniyorum biraz açıkçası.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bütün forum yazısını okudum ve yalnız olmadığım için mutlu oldum. Bende 75 beden dolgulu sutyeni dolduramayanlardanım malesef. küç yeni aldım deneyeceğim ama olumsuz sonuçlar çoğunlukta okuduğum kadarıyla. Bardak masajını denemek istiyorum ama göğüslerin yapısına ciddi zarar verebileceğini ve ileride bunun başımıza dert olabileceğini düşünüyorum. Zira annemin doktoru ,(annem meme kanserydi) meme dokusunun çok ama çok hassas olduğunu, biryere çarpmaktan bile çekinmemiz gerektiğini söylemişti. dokuların zarar görmesi kist yatkınlığını o anda çoğaltıyor demişti. yıllar oldu ama bu önerisini unutmadım doktorun. bu yüzden çekiniyorum biraz açıkçası.

evet şöyle bişey var.göğüsleri bi yere çarpmaktan ya da dayak yiyen kadınlarda ya da çok sevdirmekten:roflol: göğüslerde yağ nekrozu oluşur.mamografide meme kanseriyle karıştırılabileceği için önemlidir.ama meme kanseri için risk oluşturduğunu duymadım.tabi dikkatli olmak lazıma.s.ama normal yapılan bi masaj,geceleri sütyensiz yatmak meme kanseri riskini azaltır.a.s.

X