Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

haklisin canim. tam hiz devam etmemmisz, hic pes etmemiz lazim, ama zaman yetmiyor ki.

kaçırdım mı bilmiorm ama bardak masajını nası yapıyosun zırrr

aynen zirrcciimmm cok takip da stres yapinca da olmuyo hem stres de ostrojeni geri tepen bisi dolayisi ile ugrasa devam ama her gun bakip bakip oluyo mu diye stres yapmayin :asigim:

büyüklerimiz biz kücükken bardak kapatın gögsünüz büyüsün derlerdi ama bana sacma gelirdi ama bu bardak masaji iyi gibi geldi bana bende denicem küc alınca ikisini birlikte uygulıcam

bardak işi dediğim gibi mantıklı..piyasada 70 ytlye vakumlar satılıyo göğüs büyütmek için..onu kullanacağına ağzı geniş bi bardakla vakum etkisini yapıp çekin..daha iyi kızlar..tabiki öyle aşırı bi büyüme olmuyo 5-6 beden gibi..ama en azından dolgunlaşıyo yuvarlak ve hoş bi şekil oluyo..iki beden kadar büyüdü benimkiler..ee iki bedende göğüs ölçüsünde az bişi değil..

güzelim yaa bişey sorucam sana sen bu masajı yapmadan önce göğüs ölçün kaçtı yaptıktan sonra kaç oldu cm olarak da fark ediyo mu....ben dün yapmaya çalıştım ama biri çok güzel oluyo diğeri ters geliyo sağ göğsü yapamıyorum.bide şöyle bişey var bende göğüs dokusu bile yok.nasıl yapıcam ki..ben elimle masaja devam mı etsem acabaaa?.

Soğuk suyu da deneyin kızlar her banyoda direk soğu su tutun göğüslerinize. Kan dolaşımını hızlandırdığı için oradaki dokular besleniyor sanırım. Daha geçen ay "regl sırasında göğüslerim şişiyor keşke öyle kalsa regl bitiminde hemen sönmüş balon gibi oluyolar" demiştim forumda, iki haftadır biraz da sıcaktan dolayı serinlemek için soğuk duş yapıyorum her gün, ılık duş bile yapsam sonunda soğuk su tutuyorum (bacak bölgesi için de iyi) reglim bitti ama öylece kaldılar :dance:

bende aynı kremi kullanıyorum tatlım bende de fark yarattı.ama bişey daha buldum onuda tam olarak ınceleyım sizlerle paylasacagım

uf ya ne büyük sorun ama bi çözüm bulmak lazım bres gain yağ kullandım hiç şimdi bant deniyorum uf bilgisi olan varmı

Resimlere baktım benimki keira'nınkilere benziyo.Keira zayıf ama ben balık etiyim.Bu göğüsler kremle hapla büyümez.Ben şu bardakla pompalama işini tuttum:))belki göğüsleri toparlar da biraz daha dolgun dururlar bu arada küçle rezeneyle falan desteklemek lazım.Bu kremler haplar daha çok emzirenlerde bozulmuş göğüsleri toparladığı için etkili oluyor.Sanırım çoğunuzun aslında zayıf olduğunuz için o kadar küçük göğüsleri.Zayıf olup da dolgun göğüsleri olan yok mu diyeceksiniz ama eğer göğüs kısmından kilo alıp veriyosanız kilo almak daha dolgun göğüsleriniz olmasını sağlayabilir.ben basenlerden alıp veriyorum göğüslerim çok az etkileniyo hatta etkilenmiyo belki.

julyet sen göğüs ölçünü almış mıydın büyüme farketmeden önce?kaç cm lik fark var diye sorcaktım?

ayy canlarım ya cok uzuldum ınanınkı
benım kardesımınde oyle bır sorunu var gostermıyor tabıkı silikolu falan kullanıyor ama bellı oluyor
yokmu bunu bı caresı sımdı yaa
ıns buyurler

Arkadaşlar küçük göğüslü olanlara krem,haplar ve yağlardan ziyade göğüs kaslarını geliştirici spor yapmalarını öneriyorum.Benim göğüslerimde aslında küçük,80 bedendir en fazla.Ancak kol ve göğüs kaslarımı geliştirici ağırlık kaldırma,yüzme ve tenis gibi sporlar yaptım çocukluğumdan beri ve göğüslerim sanki normalmiş gibi görünüyor.Çünki sırtım,omuzlarım ve gögüs çevrem geniş,göğüs uçlarından ölçtüğüm zaman 95 çıkıyor,90 beden sütyen kullanıyorum halbuki alakası yok:) ama sırtım geniş olduğundan dolduruyor.Hem öyle fazla kaslı,atletik bi görüntü de yok.

Bu konuda tek tavsiye edilecek şey göğüs kaslarını geliştiren sporlar.

benim omuzlarım sırtım geniş zaten genetik olarak:)bi de spor yapsam iice genişler ama ufak çapta hareketler yapmak ii olur.

Peki senin yukarıda yazılanlar dışında önerdiğin hareketler falan varmı. :1rolleyes:

Peki senin yukarıda yazılanlar dışında önerdiğin hareketler falan varmı. :1rolleyes:

Tabi evde de küçük hareketler yapılabilir.Mesela iki tane içi su dolu pet şişenin birini bi eline diğerini öbür eline alıp yukarı kaldırma,kollarını yanlara açıp sonra göğsüne doğru kapatma gibi başlangıç hareketleri ideal.Onun dışında elleri yukarı uzatarak sanki yukardaki bişeye uzanıyormuş gibi yapma veya tırmanma hareketi de işe yarar.Bunlar göğüs kaslarını geliştirir sıkılaştırır.Tüm yüzme stilleri de bu konuda yardımcı olur.

benimde öyle mesela yüzerim bende haftada 4gün ezgersiz yaparım koşarım bişiler yaparım..omuzlarım geniştir..80 a yada b kullanırım cm hesabı ölçtüğümdede tam 90dır.hani küçük sonuçta bana göre aynada çıplak bakınca..benim bi arkadaş var 75 beden kullanıyo kızın göğüsleri benimkinden daha büyüktür...
bende geçen netten vücut yapan kadınlara baktım varya kaslı kaslı kadınlar görmüştürsünüz...dikkat ettim o göğüs egzersizleri sayesinde olsa gerek hepsinde bir göğüs var tabi onlar abarttığı için estetik durmuyo..netten araştırıyorum göğüs egzersizlerinede başlıycam...hiç bişi yapmasam kendi yaptığım masaj sayesinde dolgunlaştılar..ee birazcık dahada dolgunlaşsalar fenada olmaz hani..sırnaşık şey
söylediklerimi yabana atmayın kızlar o kullandığınız haplara dünya kadarda para vermeyin...klava:

sütyen bedenleri şu şekilde:
70,75,80,... bunlar sırt çevresi için
A,B,C,D,DD bunlar ise kup size yani göğüslerimizin hacmini ölçen şeyler

70 beden D kullanan bi kız kafam kadar göğüslü 0 beden bir kızken
90 A kullanan tombik ama minik memişlidir.

Ben kara üzüm çekirdeğinden sonra büyüttüm sanırsam.
75 B den 75 C ye çıkmışım:)
çevresi 70, üstü 87 civarı, destekli kullanmayı bıraktım, eskiden daha dolgun görünüyordu sütyen sayesinde ama şimdi yumuşak ve benim:) yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…