- 28 Haziran 2007
- 345
- 0
- 42
ya canımmmben bunlari okuyunca kendimi cok fena hissettim sorumlu hissettim senağlama kizlar bakin size bisi dicem, inanin benimkiler de o kadarcikti, ama 1 seneye yakin ugrastim, buyuduler, siz de ugrasin pes etmek yoook.. gene belki kucukler ama eskisine gore daha iiler...
o yuzden gercekten inanin; o zaman oluyo
1. masaj
2. surekli duzgun beslenme, vitamini, proteini bol gidalar almak, ben her ogunde buna dikkat ettim
3. uyku
4. gıdalar ile desteklemek (kuc, rezene vs.)
bir de ben masaji soole yapiyorum, masaji yaparken bi yandan da zihnimi, olmasi istedigim bir goguse odaklayarak (hayali olabilir) yapiyorum ve icimden benim de oyle olacak diyorum...
ve sanirim o zaman daha cok ise yariyo... :asigim:
nolur kizlar soz verelim birbirimize, moralsizlik yok... :1hug: olacak cunku...
yahu takınca valla olmuyo
en güzel örneği özge işte, bıraktı sırf göğüse odaklanmayı 1 beden büyüttü:)
ben de takmıyorum artık. başarıcammm:hooray::hooray:
kremle birlikte bardak masajını yapıyorum bi de kara üzüm yiyorum çekirdeğiyle birlikte.
şu an bi dolgunluk var yine ama hastalığım yakın, umarım bu kez sönmez...
olsun yine de umutsuzluk yok.
yahu takınca valla olmuyo
en güzel örneği özge işte, bıraktı sırf göğüse odaklanmayı 1 beden büyüttü:)
ben de takmıyorum artık. başarıcammm:hooray::hooray:
kremle birlikte bardak masajını yapıyorum bi de kara üzüm yiyorum çekirdeğiyle birlikte.
şu an bi dolgunluk var yine ama hastalığım yakın, umarım bu kez sönmez...
olsun yine de umutsuzluk yok.
bardak işi dediğim gibi mantıklı..piyasada 70 ytlye vakumlar satılıyo göğüs büyütmek için..onu kullanacağına ağzı geniş bi bardakla vakum etkisini yapıp çekin..daha iyi kızlar..tabiki öyle aşırı bi büyüme olmuyo 5-6 beden gibi..ama en azından dolgunlaşıyo yuvarlak ve hoş bi şekil oluyo..iki beden kadar büyüdü benimkiler..ee iki bedende göğüs ölçüsünde az bişi değil..
arkadaslar aynı dert bende de var.yazılanları bastan sona okuyamadım ama bazıları evlenınce buyur falan demiş.maalesef benımkıler buyumediler.alakası yok.femagis diye bir krem kullandım.biraz tuzlu geldi ama
çaresiz kalınca kıydım paraya.bitkisel bir ürün ve epey farkettı.eşim hatta bir tane daha siparıs etti.2 aylık kullanım sonunda bir beden büyüdü.ama herkeste aynı sonucu verır mı bilemem.
kızlar daha öncede söyledim yine söylüyorum masajı sıkılmadan bıkmadan yapın...2 buçuk aydır yapıyodum bide küç kullanıyorumda oda 3-5 günde bir..tam pes edecektimki..bu aralar acayip bi değişme oldu hormonlarım harekete geçti yeni yeni...bi sertleşme kaşıntı var...dolgunlaşma var..biraz biraz yayılmayada başladılar..kardeşim fark etti..geçen eski mayomu giydim slikonsuz..kardeşim dedi abla göğüslerin çok güzel görünüyolar büyümüşlerde dedi..bence artık destekli çamaşır kullanma dedi..valla çok mutlu oldum...gerçektende artık destekli takmamaya başladım..
Arkadaşlar küçük göğüslü olanlara krem,haplar ve yağlardan ziyade göğüs kaslarını geliştirici spor yapmalarını öneriyorum.Benim göğüslerimde aslında küçük,80 bedendir en fazla.Ancak kol ve göğüs kaslarımı geliştirici ağırlık kaldırma,yüzme ve tenis gibi sporlar yaptım çocukluğumdan beri ve göğüslerim sanki normalmiş gibi görünüyor.Çünki sırtım,omuzlarım ve gögüs çevrem geniş,göğüs uçlarından ölçtüğüm zaman 95 çıkıyor,90 beden sütyen kullanıyorum halbuki alakası yok:) ama sırtım geniş olduğundan dolduruyor.Hem öyle fazla kaslı,atletik bi görüntü de yok.
Bu konuda tek tavsiye edilecek şey göğüs kaslarını geliştiren sporlar.
Arkadaşlar küçük göğüslü olanlara krem,haplar ve yağlardan ziyade göğüs kaslarını geliştirici spor yapmalarını öneriyorum.Benim göğüslerimde aslında küçük,80 bedendir en fazla.Ancak kol ve göğüs kaslarımı geliştirici ağırlık kaldırma,yüzme ve tenis gibi sporlar yaptım çocukluğumdan beri ve göğüslerim sanki normalmiş gibi görünüyor.Çünki sırtım,omuzlarım ve gögüs çevrem geniş,göğüs uçlarından ölçtüğüm zaman 95 çıkıyor,90 beden sütyen kullanıyorum halbuki alakası yok:) ama sırtım geniş olduğundan dolduruyor.Hem öyle fazla kaslı,atletik bi görüntü de yok.
Bu konuda tek tavsiye edilecek şey göğüs kaslarını geliştiren sporlar.
Peki senin yukarıda yazılanlar dışında önerdiğin hareketler falan varmı. :1rolleyes:
Peki senin yukarıda yazılanlar dışında önerdiğin hareketler falan varmı. :1rolleyes:
benimde öyle mesela yüzerim bende haftada 4gün ezgersiz yaparım koşarım bişiler yaparım..omuzlarım geniştir..80 a yada b kullanırım cm hesabı ölçtüğümdede tam 90dır.hani küçük sonuçta bana göre aynada çıplak bakınca..benim bi arkadaş var 75 beden kullanıyo kızın göğüsleri benimkinden daha büyüktür...
bende geçen netten vücut yapan kadınlara baktım varya kaslı kaslı kadınlar görmüştürsünüz...dikkat ettim o göğüs egzersizleri sayesinde olsa gerek hepsinde bir göğüs var tabi onlar abarttığı için estetik durmuyo..netten araştırıyorum göğüs egzersizlerinede başlıycam...hiç bişi yapmasam kendi yaptığım masaj sayesinde dolgunlaştılar..ee birazcık dahada dolgunlaşsalar fenada olmaz hani..sırnaşık şey
söylediklerimi yabana atmayın kızlar o kullandığınız haplara dünya kadarda para vermeyin...klava: