Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

kızlar FEMAGİS in içinde de bu maddeden var,en b,y,k özellği bu maddeyi içinde barındırması ve tamamen doğal olması....

çok araştırdım ve en sonunda ben de kullanmaya başladım,3.ayım bitmek üzere.ve bayağı bi büyüme oldu,şöyle söyleyeyim:benim amacım göğüslerim büyüsün değildi,benim ergenlik döneminde hızlı büyümeden göğüslerim çatlamıştı bende bikaç yağ kullandım çatlaklarımn geçmesi için,çoook faydasını gördüm,bi süre bıraktım bu çatlak için kullandığım karışımı sonra femagise başladım,içleri tamamen dolsun istedim,göğüslerim tamamen dolduğu için sadece üst kısımlarda bulunan çatlaklarımın görünüşü hafifledi.

femagisten adlığım sonuç:eskiden 80beden tam oluyodu,şuan 80takamıyorum çok sıkıyo.artık tam 85takıyorum belkide 90bile olur,hiç denemdim ama olma ihtimali yüksek:)

femagisin tek istediği bu ürünü pat diye bırakmamanız,yoksa eski haline geri dönebilir,aşama aşama bırakırsanız etkisnin olacağını düşünüyorum,
gelişmeleri bildiririm kızlara.s.

tatlıaşık FEMAGİS bu dedigin maddeyi nerden temin edebilirim aktardan mı yoksa eczanedenmi

canım internet üzerinde birçok farklı site satıyo bu ürünü,ama sen bi araştır eğer alacaksan,bende işe yaradı hatta tam istediğim gibi oldu ama herkeste aynı sonucu göstermeyebilir,
kefil olmak istemediğim için internetten araştır diyorum,sadece benim güvencemle alma olurmu:)

kardesim benden uc yas kucuk ama ona ozeniorum benim 75 doldurmuo kizinkiler 85 pfff aglicam valla ne yapsamda olmuo iste olmuoooo:sm_confused:senağlamasenağlamasenağlama

Meliscim yalnız değilsin canım...Benim durumum da aynen anlattığın gibi

kızlar hiç bişi yapmadığım.ne krem nede başka bişi kullandım..küç desen onuda yeni kullandım 1 hafta oluyo..ama ben sadece kendim buluğum bi masaj yöntemiyle göğüslerim fark edilecek kadar büyüttüm..bakın kızlar ben resimdeki aktrist kadar zayıf olsam göğüslerim küçük olsa bende sorun yapmam..ama vücut yapım biraz dolgun..bu kadar takıntı yapmamın sebebi bu yüzden..ama dedimya kendim bulduğum masajla hem şekle girdi hemde büyüdüler..yalnız herşeyden önce sabretmek lazım..masaja başlayalı iki ay olmuştu kendini yeni gösteriyo demekki...göğüslerim o kadar küçüktüki spor yapan bayanlarda..göğüs altında kas olurya jennifer lopezinki gibi felan o kadardı yani iki çıkıntıyı birbirine yakındı geçen sene..ama şimdi çok fark var..eskiden hep destekli takardım..artık destekli takmıyorum 80 kullanmaya başladım..ve bu yaz rahat rahat slikonsuz bikini giyicem...masajı sizede tavsiye ederim..

ya evet masaj kesinlikle farkettiriyo bunu farkettim ben de..
şimdi femagis aldm ama 2-3hafta önce fln çilek yağı ve keten yağı çok iğrenç koktuğundan çöpe atıp normal bi losyonla masaj yaptım.. o bile fark etti baya.. hiçbişi yapamıyosanız masaj yapın derim ben de..

canımcım sen ne kadar suredir masaj yapıyorsun peki? a.s.

ama bu ölçülere rağmen nasıl özgüven var kadınlarda, çoğu sütyen bile kullanmıyo hiç helal olsun diyorum takdir ediyorum=))

bu de keira knightley resimleri.. göğüs ölçülerimiz aynı gibi.. ilk resimde gayet hoş gözüküyo.. ama giyinik olduğu zaman bakın bi ne kadar fena yani :çok üzgünüm:

bu arada bu resme film afişi için photoshop yapılmış =)

ya küçük göğüs gerçekten büyük göğüsten daha iyi bence de.. ben de çok memnunum istediğim zaman dekolte giyebilmekten.. dekolteden gözüken derin bi çatal asla istemezdim mesela..dolgulu sütyenler sağolsun asrın mucizesi=)) ama şöyle rahat rahat bikini giyememek, sütyensiz kendini yeterince kadınsı hissedememek fena.. sırf o yüzden uğraşıyorum bu kdr =))

ahh rahat rahat bikini giymek bakalım hangi yaza kısmet olacak

ay evet ben de o yazı hevesle bekliyorum sırnaşık şey

Son düzenleme:
senağlamamerhaba ben aranıza yeni katıldım benimde sorunumm küçük göğüslerr varmı yokmu belli değill kışın falan hallediyorumm sütyenle falan ama yaz gelince bikini giyerken falan küçücük çocuk gibi üstelik moralim daha kötü bu aralar düğün için bi elbise bakmıştık çok yakıştı ama göğüslerim doldurmadığı için alamadık annemde farkında ve annemde çok istemişti o elbiseyii kadıncağız üzüldüğümü anlayınca dolgulu sütyen almış ama neyimeki hiç göğsüm yokk 15 yaşındayım ve bendee doğal yollarla büyütmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuzz hem ucuz hem etkilii yollar denemek istiyorumm teşekkürler

cnm benim senin yaşın daha çok küçük.. herkesin aynı yaşta başlamaz vücut gelişimi.. bence 18yaşına kadar göğüs büyütücü haplar, kremler falan deneme hiç.. zayıfsan biraz kilo almaya çalış ve mutlaka düzgün beslenip spor yap.. küçük göğüslerin en büyük sebeplerinden biri ergenlikte yeterli ve dengeli beslenememek.. ben kendimi düşünüyorum da o yaşta acayip zayıftım.. sürekli cips mips bişilerle besleniyodum.. hiç adam gibi yediğim bişi yoktu.. annemler az koşmadı peşimden arı sütü ye, bilmem ne tozu ye diye.. hiç istemedim.. bilsem yapar mıydım ööle =)) ilerde kendi kızım olursa ahdettim çok dikkat edicem onun beslenmesine, annesi gibi olmasın yawrum=))

:çok üzgünüm:ama çok üzülüyorum ve kafamada koydum herkes büyür diyordu geçen sene diyorlardı büyür seneye bu sene oldu yine tık yokk birde boyum uzun bay a1.74 çok kötü gözüküyorr yaşımdan büyük gösteriyorum zaten böl ebakıyorlar minnacık göğüss

ergenlikte gençler hep bi boyuna bi enine gelişir derler=)) önce boy atmışsın sen bak ne güzel manken gibi kız olmuşsun=) kilon hakkında bişi demedin ama zayıf olduğunu tahmin ediyorum o boya göre.. biraz toparlayıp kilo aldığın zaman çok güzel bi fiziğin olur canım merak etme, kafana takıp da sakın ama sakın bunu komplex haline getirme.. sonra yaşın ilerlese de o takıntıdan hiç kurtulamıyosun, sadece kendini üzüp günlerini ziyan ediyosun çok kötü bişey benneyaptımki
istersen annenle konuşup bi doktora da görünebilirsin, çoğu kişi önce hormon tahlili yaptırıyo göğüs büyütme işlerine kalkışmadan önce=) eğer hormonal bi düzensizlik yoksa zaten doktorun da sana dengeli beslenmeni ve spor yapmanı söylycektir.. bunlar kulağa geyik sözler gibi geliyo farkındayım ama gerçekten vücut gelişimine faydalı şeyler cnm..

teşekkürler boyum1.74 kilom ise 54 bnde kilo almak isterim aslında baya yiyorum ama yerimde duramıyorum:icecream: hemen eritiyorum geçen gün doktora gittikk ben göğsümde sertlik hissetmiştimm anneme söledim hmn gittik doktorr inceledi falan önemli bişey değil sertlik olucak dedi gelişme dönemine girmişşş korkulcak bişe yok dedi rahatladım yane ne bilim büyümüyolar flaan dedim acaba göğsümde bişeylikmi var ama neyseki yokmuşş:1rolleyes: ama ben yinede birşeyler yapmak istiyorumm büyüceksede neden hemencik büyümesinn çünkü kendimi kötü hissediyorum bana yardım edermisin fazla ağır olmayan etkiliii doğal yollarr sölermisinnyarın alabilirim fazlada pahalı olmassa ii olur malum öğrenciyimtatlicadiarzu krem hap falan onları zatn kullnmam bn böle normal doğal yollarr çay fln içmek yağlarla masaj yapmktan bahsediyorum

evet kesinlikle katılıyorum.. kara üzüm çekirdeği ve o bitkisel çaylar her açıdan gelişimine ve sağlığına faydalı olur..
ayrıca doktor bi sorun yok, gelişme çağına girmişsin dediyse daha ne kafana takıyosun bi gecede olcak iş mi canım benim =)

çok teşeşkkür ederim zatn bulşmamm hapa kreme falan hmde hiç bulşmmm yaşım büyük olsadaa ozaman ben yarın kara üzüm çekirdeğii alıyorum bizde rezene çayı var zatenn:dance:am akara üzüm çekirdeğini nasıl kullanıcamm birde kaç paradırki o:uhm:

canımcım sen ne kadar suredir masaj yapıyorsun peki? a.s.

düzenli olarak iki aydır yapıyorum..ama etkisini yeni yeni gösteriyo bi ağrı bi dolgunlaşma var kardeşimde farketti geçen abla senin göğüslerin büyümüş felan dedi çok sevindim ya..ben bardakla masaj yapıyorum kendime..anlatması çok zor ve biraz zahmetli iş ama çok güzelleştiler valla övünmek gibi olmasın.. hani bu vakumla göğüs büyütme yöntemleri varya aynı onlar gibi yapıyorum..ağzı çok geniş bi bardağım var onu göğsüme koyup sırt üstü yatıyorum..hani sırtımız felan ağrıdında bardak koyup çekerler ya aynen öyle..o vakum etkisiyle göğsümü kaldırıyorum biraz bardağı öyle tutuyorum sonra çekiyorum bunu bi kaç kez yapıyorum..ama bardağın ağzının bütün göğsü alacak kadar büyük olması lazım..bide, hani lavoba tıkandığında vakumlarız ya..aynı o hareketi göğsüme uyguluyorum 100 kere..tamam kulağa çok şaçma ve zor geliyo ama inanın işe yarıyo..çünkü göğüs büyütme vakumlarındada aynı işlemi yapıyolar..
tam ifade edemedim ama o vakumların nasıl bişi olduna bakarken aklıma geldi..bence kesin deneyin hem yuvarlak ve hoş bi şekil alıyor zamanla hemde dolgunlaşıyor..ama işte sabırlı olmak lazım..yerimseniben

çok çok çok teşekkür ederimmŞeniz bende senn gibi kullnırım bnde boyuma göre zayıfım çünkü yarın .k.ü.ç alıcam yicem rezene çayı içicem bn bide masaj yapıyorum ama sade yağ faln kullnmıyorum yağ kullnırsam dah aetkili olurrr ne yağı kullnmmm gerek kii:uhm:

ya ağrı fln yapmıyo mu o hareket? denemek istiyodum ama tırstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…