Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

slm arkadaşım bende senın derdindeyim benımkıde 75 bile doldurmuyo 21 yaşındayım akranlarımın yanında en küçük benım bende psikolojık sıkıntıya girdim ama sana sunları tavsiye edebilirim bende daha 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı ilk önce kara üzüm çekirdeği al ve eğer zayıfsan pekmez kilo şikayetin yoksa yoğurt veya su ile karıştırıp ye sonra ısırgan otunu kaynatıp bir fincan iç en son olarak rezene yağı al masaj yap bunları sabah akşam düzenli olarak yap bende şimdilik ağrı var henüz bi gözle görüğlür bi büyüme görmedim ama büyüycek gibi geliyo bence denemekte fayda var....

canım senın yaşın daha küçük ergenlik dönemındesin daha yeni yeni büyürler takma şimdilik kafana o kadar

çok teşekkur ederim bilmiyorum haklısın aslında ama yaşıtlarımın ki büyük olduğu için kötü oldum tavsiyelerin için saol benimkiler çok yumuşaklar insan çok kotü oluyor bir an önce büyüseler keşke tavsiyelerini uygulayacağım tekrar teşekkür ederim sende uygulamalardan haberdar et inşallah büyürler

ben bunu bir televizyon kanalında gördüm belki işinize yarar kızlar (ablalarım)benim şimdilik o kadar param yok doktoroda gideceğim için ama kullanmayı düşünüyorum sizde arastırın yazılanlara baktığımda bulamadım adııı FULİRİM fiyatıda fena deil bir arastırın derim kardeşiniz olarak yazdım kullanan olmuşsa bilgi verebilir ...

ben annemlede konuştum doktora gideceğiz inşallah düzelir yaa ben 17 ye tam girmedim büyürler mi sizce yardımcı olun ne olur yaa çok utanıyorum sanki herkes bakıyo off offf :"

Canım, madem yaşın küçükmüş, yaşı henüz küçükken göğüs büyütmek için sarımsak yiyenler oldu çevremde ve sonuç başarılıydı, ben de onlara katılmadığım için çok pişmanım. Yemekte özellikle taze sarımsak yediler- tabi kokusuna dayanabilirsena.s.

ya kendi derdime düştüm kendimi tanıtamadım ben osge işte hepinize selamlar burada ablalarım olacağı ıcın cok mutluyum hepınız cok sıcaksınız ii ki üye olmusum sağolun.. a.s.

GÖĞÜSLERİ BÜYÜTEN BİR BİTKİ KEŞFEDİLDİ
Estekik kaygısı her gün yeni bir buluşu ya da keşfi getiriyor. Bu kez de göğüs büyüten bitki keşfedildi. 23 Nisan 2007 Pazartesi 10:43TAYLANDLI bilimadamları göğüs büyütüen ve kemik hastalıklarını engelleyen bir bitki keşfetti. “Kwao krua” olarak bilinen “pueraria mirifica” cinsi bitki sadece Tayland ve Myanmar’da yetişiyor. Göğüsleri yan etkisiz büyütüyor.

alıntıdır.

arkaaşlar bakın int ne buldum...ama türkiyede yok sanırım:a015::çok üzgünüm:senağlama

GÖĞÜSLERİ BÜYÜTEN BİR BİTKİ KEŞFEDİLDİ
Estekik kaygısı her gün yeni bir buluşu ya da keşfi getiriyor. Bu kez de göğüs büyüten bitki keşfedildi. 23 Nisan 2007 Pazartesi 10:43TAYLANDLI bilimadamları göğüs büyütüen ve kemik hastalıklarını engelleyen bir bitki keşfetti. “Kwao krua” olarak bilinen “pueraria mirifica” cinsi bitki sadece Tayland ve Myanmar’da yetişiyor. Göğüsleri yan etkisiz büyütüyor.

alıntıdır.

arkaaşlar bakın int ne buldum...ama türkiyede yok sanırım:a015::çok üzgünüm:senağlama

cnm bu bitki femagis'in içinde bulunan bitki zaten..

çok teşekkur ederim bilmiyorum haklısın aslında ama yaşıtlarımın ki büyük olduğu için kötü oldum tavsiyelerin için saol benimkiler çok yumuşaklar insan çok kotü oluyor bir an önce büyüseler keşke tavsiyelerini uygulayacağım tekrar teşekkür ederim sende uygulamalardan haberdar et inşallah büyürler

canım benim hiç önemli değil benim dün akşam iyice başladı ağrılarım sabah kaltığımda ağrıdan duramıyordum eğer istersen sende dene ama benım tavsiyem sürekli spor ve vitamin aldırıcı sebze ve meyve ye özellikle elma ve portakal

suna dumankayanın tarıfını uygulayan varmı bıde okuduğum kadarıyla yam kokü kesınlıkle goğüsleri buyuten bır bıtkıymıs aktarcılarda varmıdır :uhm: fulirim i kullanan yok sanırım

pamukcuğum hiç üzülme yani tek başına üzülme gel beraber üzülelim benim 70 i bile doldurmuyor ve dümdüz.evleneli 6 ay oldu evlenmeden önce çok yaptırmak istedim ama cesaret edemedim.hep kıyafet ve bikini sorunum oldu hayatım boyunca.şimdide eşim istemiyor.zayıf olduğum için çok dikkat çekersin diyor ve de sağlık açısından da istemiyor.yoksa ben gözü kapalı yatardım ameliyat masasına.çocuğum oluncada bunlardan süt falan çıkmaz çocuğuma :) konuma geleyim geçen yaz 4 kutu allbres kullandım.TIK YOK arkadaşlar sakın dünyanın parasını vermeyin bu ilaçlara yalan hepsi.ve bence bizim gibilere bir çare yok.ucuz ve doğal yollardan çözüm bilen varsa noluuuur yardım etsin.benneyaptımki

canım benimde cok küçük adacayı falanda içiyorum ama nafile senağlama sen sakamı yaptın cocugum olunca süt cıkmaz bunlardan die anlamadım ama ben öyle olmasından gercekten korkuyorum sacmamı bilmiom ama hamile kalınca bu kadar küçük bi gögüs cocugumu besliycek kadar buyumez gibime gelio yasenağlamasenağlama öyle mi arkadaslar noolur bişey söliyinnn tamda bebek düşünmenin arifesindeyim aklım nerelerde offff offfff kadın olmak cok zorrrrr :enbuyukkk:

çok mutsuzum arkadaşlar. benim kadar küçük göğüsü olan yoktur buna adım gibi eminim. burda küçük diye gösterdiğiniz göğüsler bile benim için büyük. 75 i doldurmanın yanından geçmiyo. çok ama inanın çok mutsuzum. ve silikondan başka çare yok bence buna. yaptıramayacağım için ömür boyu mutsuz olcam.

canım benimde cok küçük adacayı falanda içiyorum ama nafile senağlama sen sakamı yaptın cocugum olunca süt cıkmaz bunlardan die anlamadım ama ben öyle olmasından gercekten korkuyorum sacmamı bilmiom ama hamile kalınca bu kadar küçük bi gögüs cocugumu besliycek kadar buyumez gibime gelio yasenağlamasenağlama öyle mi arkadaslar noolur bişey söliyinnn tamda bebek düşünmenin arifesindeyim aklım nerelerde offff offfff kadın olmak cok zorrrrr :enbuyukkk:

arkadasim benimde cok kucuk gohuslerim ama sen korkma hamilelikte ssisiyorlar ve sonradan rahatca emzire bilirsin kesilmedigi surece yani benim oyleydi korkma sakin

arkadaşlar 3-4 kilo alsam fark eder mi acaba ya biraz büyürler mi..her yerimden kilo alıyorum bir tek orada tık yok..hiç 50 üzerine çıkmadım...acaba çıksam biraz fark ederler mi..yoksa hiç fark etmezler mi..bünyeden bünyeye de değişiyo gerçi ama benim hiç ümidim yok kilo alsam büyümezler bence ya potansiyel yokki anasını satmsenağlama

canımmm hiç endişelenme çünkü benim de memişler çok küçük vee hamile iken sanki silikon taktırmısım gibi 2 son ay 3 beden büyüdü kızımıda çok rahat emzirdimm.yani memişler hamile kaldıktan 4 ay sonra belirgin sekilde büyümeye başlıyor ve emzirdiğin sürece hep büyük kalıyor sırnaşık şey ve simdiki aklım olsa hala emzirirdim diyecem ama :çok üzgünüm:benim kızım 2,5 yasında:a015::emir_bebek:

pamuk cnm üzülme yanlız değilsin aynı dert bendede var benımde 75 şi doldurmuyor üstelık ben evlıyım kızım var o emdıgınde buyumustu biraz ama şimdi eskı haline dondu dunyanın parasını verdım haplar ilaçlar ama bi işe yaramadı önceleri bende senin gibi cok kafama takıyodum eşim yattımda sütyenımı cıkarmamı isterdi ama ben yok kı bısey derdım neye dokunacaksın cok kücük ama eşim bana cok moral verdi ben seni böyle seviyorum falan dıe şimdi kabullendim yani aştım biseyleri. eşim memnun olduktan sonra bende sorun yapmamaya calışıyorum artık yanlız bı seyı duydum rezene yağıla sabah aksam masaj yapacakmışsın onu denedınmı bılmıyorum ben daha denemedım ama denicem sende büyümezse cok kafana takma cnm oldun gıbı seni seven bı ınsan oldunda sende kabullenıyosun cok fazla kafana takmıyosun yani kendinle barışıyosun öpt

canımmm hiç endişelenme çünkü benim de memişler çok küçük vee hamile iken sanki silikon taktırmısım gibi 2 son ay 3 beden büyüdü kızımıda çok rahat emzirdimm.yani memişler hamile kaldıktan 4 ay sonra belirgin sekilde büyümeye başlıyor ve emzirdiğin sürece hep büyük kalıyor sırnaşık şey ve simdiki aklım olsa hala emzirirdim diyecem ama :çok üzgünüm:benim kızım 2,5 yasında:a015::emir_bebek:

canım cok tesekkür ederim içim rahatladı biraz. Ya biliyorum aslında hamileyken büyüdügünü ama insan bazen sacma sapan seyler düşünüyo işte caresizlikten senağlamasenağlama peki emzirme bittikten sonra eski haline gerimi dönüyo o sekilde kalması imkansızmı dersin bazı bayanlardan duyuyorum aslında dogumdan sonra büyüdü böyle kladı die ama bünyeye baglı galiba.bu arada cok güzel bi forum burası paylasımlar süper yasasın kk:enbuyukkk::enbuyukkk:

ben de aranıza katılıorum senağlama ya küç ve rezene yağını denemeye karar verdim işe yararmı acaba CADIARZU

bide masaj konusunda bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum a.s.

hevesınıkursagında bırakmak ıstemem canım ama diane yı ıcmeyı kestgn zamn goguslerın de eskı boyuna donuyor malesef :bbo:

hm yok ztn o ilacı göğüs büyütmek için kullanmıyorum ben.. 1yıl kullanmam gerekiyomuş jinekolojik bi sebepten o yüzden içiyorum.. biraz dolgunlaştrdı ama daha çok basen yaptı, şimdi de çatlak gibi bişi oluştu hatta kalçamda ona taktım.. pff biri bitse biri başlıyo ztn, nedir bu kadınların çektiği benneyaptımki

X