- 16 Mayıs 2008
- 42
- 1
- 37
ben annemlede konuştum doktora gideceğiz inşallah düzelir yaa ben 17 ye tam girmedim büyürler mi sizce yardımcı olun ne olur yaa çok utanıyorum sanki herkes bakıyo off offf :"
GÖĞÜSLERİ BÜYÜTEN BİR BİTKİ KEŞFEDİLDİ
Estekik kaygısı her gün yeni bir buluşu ya da keşfi getiriyor. Bu kez de göğüs büyüten bitki keşfedildi. 23 Nisan 2007 Pazartesi 10:43TAYLANDLI bilimadamları göğüs büyütüen ve kemik hastalıklarını engelleyen bir bitki keşfetti. “Kwao krua” olarak bilinen “pueraria mirifica” cinsi bitki sadece Tayland ve Myanmar’da yetişiyor. Göğüsleri yan etkisiz büyütüyor.
alıntıdır.
arkaaşlar bakın int ne buldum...ama türkiyede yok sanırım:a015::çok üzgünüm:senağlama
çok teşekkur ederim bilmiyorum haklısın aslında ama yaşıtlarımın ki büyük olduğu için kötü oldum tavsiyelerin için saol benimkiler çok yumuşaklar insan çok kotü oluyor bir an önce büyüseler keşke tavsiyelerini uygulayacağım tekrar teşekkür ederim sende uygulamalardan haberdar et inşallah büyürler
pamukcuğum hiç üzülme yani tek başına üzülme gel beraber üzülelim benim 70 i bile doldurmuyor ve dümdüz.evleneli 6 ay oldu evlenmeden önce çok yaptırmak istedim ama cesaret edemedim.hep kıyafet ve bikini sorunum oldu hayatım boyunca.şimdide eşim istemiyor.zayıf olduğum için çok dikkat çekersin diyor ve de sağlık açısından da istemiyor.yoksa ben gözü kapalı yatardım ameliyat masasına.çocuğum oluncada bunlardan süt falan çıkmaz çocuğuma :) konuma geleyim geçen yaz 4 kutu allbres kullandım.TIK YOK arkadaşlar sakın dünyanın parasını vermeyin bu ilaçlara yalan hepsi.ve bence bizim gibilere bir çare yok.ucuz ve doğal yollardan çözüm bilen varsa noluuuur yardım etsin.benneyaptımki
canım benimde cok küçük adacayı falanda içiyorum ama nafile senağlama sen sakamı yaptın cocugum olunca süt cıkmaz bunlardan die anlamadım ama ben öyle olmasından gercekten korkuyorum sacmamı bilmiom ama hamile kalınca bu kadar küçük bi gögüs cocugumu besliycek kadar buyumez gibime gelio yasenağlamasenağlama öyle mi arkadaslar noolur bişey söliyinnn tamda bebek düşünmenin arifesindeyim aklım nerelerde offff offfff kadın olmak cok zorrrrr :enbuyukkk:
canım benimde cok küçük adacayı falanda içiyorum ama nafile senağlama sen sakamı yaptın cocugum olunca süt cıkmaz bunlardan die anlamadım ama ben öyle olmasından gercekten korkuyorum sacmamı bilmiom ama hamile kalınca bu kadar küçük bi gögüs cocugumu besliycek kadar buyumez gibime gelio yasenağlamasenağlama öyle mi arkadaslar noolur bişey söliyinnn tamda bebek düşünmenin arifesindeyim aklım nerelerde offff offfff kadın olmak cok zorrrrr :enbuyukkk:
canımmm hiç endişelenme çünkü benim de memişler çok küçük vee hamile iken sanki silikon taktırmısım gibi 2 son ay 3 beden büyüdü kızımıda çok rahat emzirdimm.yani memişler hamile kaldıktan 4 ay sonra belirgin sekilde büyümeye başlıyor ve emzirdiğin sürece hep büyük kalıyor sırnaşık şey ve simdiki aklım olsa hala emzirirdim diyecem ama :çok üzgünüm:benim kızım 2,5 yasında:a015:
hevesınıkursagında bırakmak ıstemem canım ama diane yı ıcmeyı kestgn zamn goguslerın de eskı boyuna donuyor malesef :bbo: