Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

valla artık bıktım usandım millet askılı bodylerini rahat rahat giyerken ben gösterecek bir lokmacık bir şeyim bile olmadığı için kapalı kapalı şeyler giymekten bıktım gördüğün ortaokul çocuğuna benziyorum hatta ortaokuldakilerin bile memeleri var nedir benim çilem ya birinin ahı mı tuttu küçükken tencere falan koydursaydım keşke of oooof küç müç hikaye ya hepsi psikolojik yok şişiyo fln yersen kilo alırsın haliyle göğüslerin büyür ama ben kilo almama rağmen tık yok bünyeden bünyeye değişiyor işte tek çaresi silikon kardeşim geçenlerde bi tanıdık yaptırdı deymeyin keyfine

ya kızlar şuda var..ama hani siz zayıfsınız 45 kilo felan diyonuz..benim çevremde gördüğüm o kadar zayıf insanların hemen hepsinin göğüsleri küçük bikaç tane var öyle çok zayıf olupta göğüsleri büyük olan..ee kate moss de öyle zayıf..ama şimdi benim durum daha vahim ben biraz balık etliyim 19umdayım bu saatten sonra evlenip hamile kalmadığım sürece büyütme imkanımda yok..vücuduma oranla küçük..boy 1.63 kilo 53 beden olarakda 88-65-93 mesela size cm hesabı 88 iyi gelir ama benim vücudumda 88-89 küçük görünüyo(göğüs altı ölçümde 77 sırtım o kadar kalında değil)..adetken hatta ölçünce tam 90 yinede çok küçük duruyo...

KÜÇÜK GÖĞÜSLERİ BÜYÜTMEK İÇİN BİTKİLERİ KULLANIN
Sedef Otunu demleyin.(1 fincan için 3 tutam sedefotu yeterli olur.) Masaj yaparak göğsünüze uygulayın. Ve günde 1 fincan için.

Devetabanı çiçeğini demleyin (1 fincan için 2 tutam yeterli olur.) Demlenmiş çayı göğsünüze uygulayın. Günde 1 fincan için.
Demlenmiş ısırgan yaprak ve çiçekleriyle göğüslere kompres yapmak ve günde 1 kez içmek.

Merhaba arkadaşlar ben biraz önce küçük veya sarkmış göğüsler için tunus baklası maskesi yazdım bu maske göğüslerin büyümesini sağlıyomuş.Etkisinide deri içine girerek gögüs kaslarını geliştirerek gösteriyormuş.Bende denemiştim etkili olduğunu düsünüyorum.

mrb arkadaşlar. ben bu konuda artık profesyonel oldum,araştırmalarım hızla devam ediyor :) :))
arkadaşlar ben doğal östrojen bakımından zengin ve birçok faydası olduğundan dolayı küç ve çemen otu yağı siparişi verdim,göğüslerime msj yaparak bu yağları kullancam.ve birde keten tohumunu da alacaktım ama tabi bunuda kapsamlı olarak araştırdım arkadaşlar keten tohumu için şöyle bir not var: ''keten tohumunun birçok yararı olması yanında kanserli hastalar veya vücudunda böyle bir hastalık olabileceğinden şüphelenen ve değerlerinin pozitif (+) olabileceğinden şüphelenen hastalar kesinlikle kullanmamamlıdırlar.çünkü içindeki östrojenler kanseri azdırır.'' emin olmadan kullanmayın keten tohumunu. inş yararaı olur size.öptm sizi kader arkadaşlrm.gelişmelerden haberdr edrm sizi.

mrb arkadaşlar. ben bu konuda artık profesyonel oldum,araştırmalarım hızla devam ediyor :) :))
arkadaşlar ben doğal östrojen bakımından zengin ve birçok faydası olduğundan dolayı küç ve çemen otu yağı siparişi verdim,göğüslerime msj yaparak bu yağları kullancam.ve birde keten tohumunu da alacaktım ama tabi bunuda kapsamlı olarak araştırdım arkadaşlar keten tohumu için şöyle bir not var: ''keten tohumunun birçok yararı olması yanında kanserli hastalar veya vücudunda böyle bir hastalık olabileceğinden şüphelenen ve değerlerinin pozitif (+) olabileceğinden şüphelenen hastalar kesinlikle kullanmamamlıdırlar.çünkü içindeki östrojenler kanseri azdırır.'' emin olmadan kullanmayın keten tohumunu. inş yararaı olur size.öptm sizi kader arkadaşlrm.gelişmelerden haberdr edrm sizi.

inşallah faydası olur canım yaaa...keşke bi çözüm olsada herkeste fayda etse kimine yararı oluyo kimine olmuyo...off ben daha hiçbirşeyden fayda bulamadım...umudum bitmek üzere artık tek çarenin ameliyat olduğuna giderek inanmaya başlıyorum...ama o kadar param yok kahretsin.

ya kızlar ne kadar enteresan bisi bu gogusler yaa.. misal bu keiranin her resminde farkli cikiyo...

hani bizimde bazen bir buyuyo bir kuculuyo ya... :1shok: sasiriyoruz falan bazen... misal bu kare bi filmden cekilmis, dolayisi ile rotus da olamaz...

sırnaşık şey ayy kizlar cok pardon yaa resim cok buyuk olmus sapik gibi hissettim kendimi ama bi siteden entegre ettim boyle buyuk geldi sırnaşık şey sırnaşık şey

misal olarak bu keiraninkiler kadarsa (benim ekledigim resim) arkadaslar, uzulmenize gerek yok diye dusunuyorum ama dedigin gibi zirrcimmm kateinkiler Allah gunah yazmasin ama cok kucuklermis kafamçokkarıştı bi de zayif ve celimsiz olunca tabii daha da dikkat cekiyo, keira ise daha yapili ve genis omuzlu...

kkizlar benimki bu resimdeki kucukten bile daha kucuk ve cok sekilsiz. cildircaaam senağlama

kkizlar benimki bu resimdeki kucukten bile daha kucuk ve cok sekilsiz. cildircaaam senağlama

katılıyorum tuana sana...aynen benimkilerde onunkinin en azından bi şekli bedeni war,bende o da yok malesef...:1no2fff offf o kadar olsa yine sorun değil yaa...walla...

Kesinlikle katılıyorum. Düzenli masaj bencede işe yarayacaktır. Bence onu bir deneyin.laelaelaelaelaeŞeniz

kızlar daha öncede söyledim yine söylüyorum masajı sıkılmadan bıkmadan yapın...2 buçuk aydır yapıyodum bide küç kullanıyorumda oda 3-5 günde bir..tam pes edecektimki..bu aralar acayip bi değişme oldu hormonlarım harekete geçti yeni yeni...bi sertleşme kaşıntı var...dolgunlaşma var..biraz biraz yayılmayada başladılar..kardeşim fark etti..geçen eski mayomu giydim slikonsuz..kardeşim dedi abla göğüslerin çok güzel görünüyolar büyümüşlerde dedi..bence artık destekli çamaşır kullanma dedi..valla çok mutlu oldum...gerçektende artık destekli takmamaya başladım..

kızlar pekı bu masajı nasıl uyguluyorsunuz?masaj yönteminiz nedir?ve gunde kaç kere yapıosunuz?şimdiden teşekkürler

walla ben yine yaz geldi çıldırmaya başladım...bugün bi tanıdığın kızını gördüm 6. sınıf yaa inanılmaz güzel göğüsleri war nasıl özendim anlatamam.çok güzeldi.bende masaja tekrar başladım 3 gün oldu.sabah uçlara doğru bi sızı hissettim.küçede yeniden başlıycam.hiç bırakmadan bu sefer.pes etmiycem...yaa nolurki sanki desteksiz bi sutyen giycek kadar olsalaaar,bi de şu üçgen bikiniler yok mu...giyemiyorum ya içimde kalcak walla....

offf offf...nolur şu derdimiz bitsin yaaa..desteksiz sütyenle bi şey giyiyim desem dümdüz,cocuk gibi..valla psikolojım bozuluyo,hiçbir zmn bi dekoltem olmayacak mı masaj yapııım diorum bnde umarım işe yarar..masajdan kasteddiğiniz nedir acaba?göğsü ovuşturmak mı ?yoksa bi takdiği var mı?

ben önce sağ tarafı (sağ göğsü diyemiycem çünkü göğsü andıran bişey ,bi yuvarlaklık yok malesef :)) neyse,önce sağı 50 defa dışarıdan içeri dairesel hareketlerle tutup ovar çibi yapıyorum,sonra sol tarafı aynı...sonra da ikisini birden.15 defa falan saymadan yapıyorum....masaj yağım falan yok.e vitaminli bi kremle yapıyorum.bugün sızlıyor.ama ben onları da tıpkı spor yapan kaslar ağrır ya onlar gibi oynadığım için ağrıdığını düşünüyorum walla.geliştiği için ağrımıyomuş gibime geliyo...sizce?

ben yağı filan bıraktım cildim çok yağlı göğüs etrafımda sivilce çıkarıyo.
avonun göğüs düzgünleştiricisi var onla yapayım bari ben avonun öyle ürünleri işe yaramıyo ama maksat kremle ovmak olsun :)
yağla masaj yapıyodum fazla büyümeyince hevesim kaçtı bıraktım.
böyle baslayım bari.

ya canımmm ben bunlari okuyunca kendimi cok fena hissettim sorumlu hissettim senağlama kizlar bakin size bisi dicem, inanin benimkiler de o kadarcikti, ama 1 seneye yakin ugrastim, buyuduler, siz de ugrasin pes etmek yoook.. gene belki kucukler ama eskisine gore daha iiler...

o yuzden gercekten inanin; o zaman oluyo

1. masaj
2. surekli duzgun beslenme, vitamini, proteini bol gidalar almak, ben her ogunde buna dikkat ettim
3. uyku
4. gıdalar ile desteklemek (kuc, rezene vs.)

bir de ben masaji soole yapiyorum, masaji yaparken bi yandan da zihnimi, olmasi istedigim bir goguse odaklayarak (hayali olabilir) yapiyorum ve icimden benim de oyle olacak diyorum...

ve sanirim o zaman daha cok ise yariyo... :asigim:

nolur kizlar soz verelim birbirimize, moralsizlik yok... :1hug: olacak cunku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…