Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

arkadaslar aynı dert bende de var.yazılanları bastan sona okuyamadım ama bazıları evlenınce buyur falan demiş.maalesef benımkıler buyumediler.alakası yok.femagis diye bir krem kullandım.biraz tuzlu geldi ama
çaresiz kalınca kıydım paraya.bitkisel bir ürün ve epey farkettı.eşim hatta bir tane daha siparıs etti.2 aylık kullanım sonunda bir beden büyüdü.ama herkeste aynı sonucu verır mı bilemem.

peki sen bıraktın mı şimdi o kremi yoksa hala devam ediyo musun? ben de kullandım o kremi 1 ay düzenli olarak, biraz dolgunluk verdi ama kremi bırakınca yok oldu pff Çok üzgünüm çoook

bu durum da psikolojik bir hastalik aslinda. Allah gostermesin baska sorunlari, fiziksel olarak saglikli olduklari icin sukrediyoruz tabii ki. ama boyut konusu da kendine guvensizlikle baslayarak "kadin oldugunu hissedememe"ye kdr goturebiliyor insani. kendi bedeninde sutyen bile bulamiyorsun. dolgululari bile doldurmuyor.takmasan dumduz, oglan cocugu gibi...alacak bikini bulamiyorsun, mayo zaten giyemiyorsun.. isin tabi baska boyutlari da var..3-4 yil, once gece yarisinda uyanip "niye buyumuyolar" diye agladigim zamanlar oldu. simdi o kadar dert etmiyorum desem de tamamen dogru olmaz.keske ben de onlarla barisik olabilsem. denedim de ama olmadi. biz aslinda bir yandan da bunu asmaya calisiyoruz.kremler veya kullanilan bitkiler vs.. bunlarin hepsi sadece tedavimiz icin "bi umut" ve biz de o umudun pesinden gidiyoruz.ise yarayanlari da duyduk mu iyice mutlu oluyoruz :)
belki bir de psikologa danismak lazim..

peki sen bıraktın mı şimdi o kremi yoksa hala devam ediyo musun? ben de kullandım o kremi 1 ay düzenli olarak, biraz dolgunluk verdi ama kremi bırakınca yok oldu pff Çok üzgünüm çoook

ben kullanmayı bıraktım.gecen yaz kullanmıstım.sadece 2 ay kullandım 2 kutu bıtırdım.kullandıgım süre içerisinde göğüslerim inanılmaz agrıyordu.dolgunlastıgını farkettim.birde 20 dk.masaj yapıyordum neredeyse.bıraktıktan sonra küçülme olmadı tekrar.ama ben bir de o aralar inanılmaz sekılde adacayı içiyordum onun da etkısı olabilir....
bir de kara üzüm cekırdegını kaç ay boyunca yedım.göğüslerde hiç bir degısıklık yapmadı.bence bir işe yaramıyor.şu anda da uyguladıgım bir yöntem yok.

ya bence herkeste farklı etki yaratıyo tüm bu ürünler.. çaylar, tozlar, kremler, haplar.. çok net sonuç alan da var, hiç faydasını görmeyende.. deneye deneye kendimize uygun yolu bulcaz inanıyorum ben =))

ya bence herkeste farklı etki yaratıyo tüm bu ürünler.. çaylar, tozlar, kremler, haplar.. çok net sonuç alan da var, hiç faydasını görmeyende.. deneye deneye kendimize uygun yolu bulcaz inanıyorum ben =))

evet canım bu konuda haklısın herkezde farklı seyler etki ediyor sengözlerimebaksanabkimi sadece cay la büyütüyor kimi krem v.s v.s bence sen hepsi iki ser ay kadar dene derim a.s cünkü actibreast kremi kullandım bazıların da fayda etti bende cok az dolgunluk sadece ama cok azşutarafagittiiki haftaya yakın oldu küçü yiyorum biraz daha farketmeye basladı ikisi bir arada sanki daha iyi geldi bana :sm_cool:ben derim ki bütün forum ları oku sana hangisi uyarsa ondan başla olmadı diğerini dene sonunda dogru olanı bulacagız canımmma.s.

eet hepsini okudum ortaya karışık bişiler yaptım zaten başlıyorum bugün :sm_cool:
k.ü.ç + rezene ve şerbetçi otu çayı + mersin ve çilek yağı =))

eet hepsini okudum ortaya karışık bişiler yaptım zaten başlıyorum bugün :sm_cool:
k.ü.ç + rezene ve şerbetçi otu çayı + mersin ve çilek yağı =))

arkadaslar isinize yarar mi bilmiyorum ama cay icin bi kac sey onerebilirim. internette arastirdigim bi kac farkli bitkisel ilacin icerigini inceledim. en fazla cemen tohumu kullaniliyor. rezene ve serbetciotunun yanina cemen tohumunu da eklemek daha faydali olabilir.ben su an krem ve sabal kullaniyorum. etkileri birbirine karistirmamak icin, yani neyin etki ettigini anlayabilmek icin cay hazirlamiyorum ama hazirlayacak olsam boyle yapardim :)

çemen tohumunu da eklycektim de çok kötü kokuyomuş fln filan dediler diye vazgeçtim, bi de birsürü şey aldım zaten abartmiiim dedim =))

+göğüs büyütme kardeşliği gibi durum var yalnız ortada hehhehe, el birliğiyle hepimizinkileri büyütücez sırnaşık şey:sm_cool:

:) gercekten "gogus buyutme kardesligi".. cok sevdim ben bu lafi. bi de ikimiz arasinda "hic yoktan sorun cikaran insan" ortakligi varmis onu farkettim dun.

off kızlar dün aldım çemen yağını ve sürdüm.çok kötü kokuyo her yanıma sindi koku valla.yatağıma bile.buna bi çare bulmak lazım.çemen tohumunuda aldım oda berbat zor içiyorum.napalım katlanıcaz artık.sonuç verir inşallahta değer katlandığımıza

:) gercekten "gogus buyutme kardesligi".. cok sevdim ben bu lafi. bi de ikimiz arasinda "hic yoktan sorun cikaran insan" ortakligi varmis onu farkettim dun.

heheheh o zaman insanın aklına direk vücudumuzdan çok memnun değiliz de o yüzden mi sürekli problem yaratıyoruz sorusu geliyo sırnaşık şey ama bunu kesinlikle kabul etmiyorum hayır hayır =)))

bu arada k.ü.ç yiyenler aç karnına mı alıyo onu? :uhm:

ya benim göğüs büyütme maratonum çok kısa sürdü, sonu hazinle bitti senağlama
kara üzüm çekirdeği tozunu yedim ama nası yuttum onu ben bilirim.. bi dahakine yoğurtla denicem :çok üzgünüm:
mersin yağı cidden felaket kokuyomuş.. bi de benim aldığım alkollü bişi mi ne anlamadım.. üstünde kullanmadan önce mutlaka seyreltiniz yazıyo.. neyle seyreltsem bilemedim su kattım.. haliyle yağ böyle üste çıkar gibi oldu bi acayip bulandısırnaşık şey sonra kokusunu çok sevdiğim kremimin içine katym dedim hepsini belki dayanılcak bi hale gelir.. zavallı kremim böyle bi şekil değiştirdi bulamaç haline geldi iice sinirim bozuldu sonra pat diye annem geldi koca mutfağı kokutum diye bi de azar işitiim.. o sinirle çay demlicek de hal kalmadı haliyle böhüüüüüüüüüüüsenağlamasenağlamasenağlama
ben bu yağ işleriyle uğraşamycam sanırım, ben mi yanlış bişey yaptım siz rahatsız olmadınız mı ki ya :uhm:
en iyisi iki kutu femagis sipariş veriim öyle devam ediim diyorum masaja.. :a015:

valla canım ben küçü ac karınla yiyorum zamanım olmuyor sabahları akşamlarıda yatmadan..tabi kişiye göre değişiyo bazen yediriyor bazende iştah kesiyor ben öyle duydum ben de ilk günler istah actı simdi normale döndümmjeyyarhepimize kolay gelsin kızlar inşallah başaracagız :hooray::enbuyukkk:a.s.

pamukcuğum hiç üzülme yani tek başına üzülme gel beraber üzülelim benim 70 i bile doldurmuyor ve dümdüz.evleneli 6 ay oldu evlenmeden önce çok yaptırmak istedim ama cesaret edemedim.hep kıyafet ve bikini sorunum oldu hayatım boyunca.şimdide eşim istemiyor.zayıf olduğum için çok dikkat çekersin diyor ve de sağlık açısından da istemiyor.yoksa ben gözü kapalı yatardım ameliyat masasına.çocuğum oluncada bunlardan süt falan çıkmaz çocuğuma :) konuma geleyim geçen yaz 4 kutu allbres kullandım.TIK YOK arkadaşlar sakın dünyanın parasını vermeyin bu ilaçlara yalan hepsi.ve bence bizim gibilere bir çare yok.ucuz ve doğal yollardan çözüm bilen varsa noluuuur yardım etsin.benneyaptımki

ya benimde cok kücük benım ılk cıktığı gıbı bırazcık buyuduler ama benim çatal var yani ole dar badi gıyınce guzelde kucuk yınede off ne yapmalı yaa

Ya kızlar bişe söliycem 3 hata sonra düğünüm var benimde sisin gibi küçük gögüs problemim var 75 dolmuyo ama hiç büyütmeye çalışmadım. Yeter yani amaaaa gelgelellim gelinlin altından minicik durması beni rahatsız edicek ne kullanmalıyım gelinlik altına tez cevap verin nolurrrrrrrrrrrrrr

canim sen 75 dolgulu mu kullaniyorsun? benim de goguslerim cok ama cok kucuk. dolgulu 75 i bile dolduramiyorum. ama 80 tam dolgulu kullaniyorum. ozaman cok kucuk oldugu belli olmuyor. yani hani tam super dolgulu olanlar var ya onun 80 nini kullan, cok guzel duruyor. bi dene canim. belki isine yarar.

canım aslında 75 i tam dolduruyo ama nebilim bi dolduruyo bi doldurmuyo :) 80 tam dolgulu deniycem canım . Şu silikon sütyenler varmış onlardan alim diyorum üstünede sütyen takim nasıl durur acaba :S of beee ne isterdim ama şöle güzel gögüslerim olsun offf

ben annemlede konuştum doktora gideceğiz inşallah düzelir yaa ben 17 ye tam girmedim büyürler mi sizce yardımcı olun ne olur yaa çok utanıyorum sanki herkes bakıyo off offf :"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…