Arkadaşlar geçen gün tvde izlediğim doktor (adını unuttum) kesinlikle öle kremle vb. olcak iş değil kremler gögsünüzü doldurmaz ama cebinizi boşaltır dedi:))
Bence haklı kendisi..
Ya benimde gögüslerim de çok büyük değil ama ben çok seviyorum çok şükür:)
En önemlisi sağlıklı olması, sağlıklı olmak bence..
Yoksa gerisi boş.
Biri olsa diğeri olmasa dahamı iyidi..Allah korusun..Şükredelim bence.
peki sen bıraktın mı şimdi o kremi yoksa hala devam ediyo musun? ben de kullandım o kremi 1 ay düzenli olarak, biraz dolgunluk verdi ama kremi bırakınca yok oldu pff Çok üzgünüm çoook
ya bence herkeste farklı etki yaratıyo tüm bu ürünler.. çaylar, tozlar, kremler, haplar.. çok net sonuç alan da var, hiç faydasını görmeyende.. deneye deneye kendimize uygun yolu bulcaz inanıyorum ben =))
evet canım bu konuda haklısın herkezde farklı seyler etki ediyor sengözlerimebaksanabkimi sadece cay la büyütüyor kimi krem v.s v.s bence sen hepsi iki ser ay kadar dene derim a.s cünkü actibreast kremi kullandım bazıların da fayda etti bende cok az dolgunluk sadece ama cok azşutarafagittiiki haftaya yakın oldu küçü yiyorum biraz daha farketmeye basladı ikisi bir arada sanki daha iyi geldi bana :sm_cool:ben derim ki bütün forum ları oku sana hangisi uyarsa ondan başla olmadı diğerini dene sonunda dogru olanı bulacagız canımmma.s.
eet hepsini okudum ortaya karışık bişiler yaptım zaten başlıyorum bugün :sm_cool:
k.ü.ç + rezene ve şerbetçi otu çayı + mersin ve çilek yağı =))
arkadaslar isinize yarar mi bilmiyorum ama cay icin bi kac sey onerebilirim. internette arastirdigim bi kac farkli bitkisel ilacin icerigini inceledim. en fazla cemen tohumu kullaniliyor. rezene ve serbetciotunun yanina cemen tohumunu da eklemek daha faydali olabilir.ben su an krem ve sabal kullaniyorum. etkileri birbirine karistirmamak icin, yani neyin etki ettigini anlayabilmek icin cay hazirlamiyorum ama hazirlayacak olsam boyle yapardim :)
:) gercekten "gogus buyutme kardesligi".. cok sevdim ben bu lafi. bi de ikimiz arasinda "hic yoktan sorun cikaran insan" ortakligi varmis onu farkettim dun.
heheheh o zaman insanın aklına direk vücudumuzdan çok memnun değiliz de o yüzden mi sürekli problem yaratıyoruz sorusu geliyo sırnaşık şey ama bunu kesinlikle kabul etmiyorum hayır hayır =)))
bu arada k.ü.ç yiyenler aç karnına mı alıyo onu? :uhm: