Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

:çok üzgünüm:bana yardım edermisiniz yağ konusunda lütfen forumda birkaç isim gördüm ama siz bendne büyüksünüz sizin önerilerinizi istiyorumm

cnm ben o yağları kullanmadığım için sağlıklı bi tavsiyede bulunamycam.. (çok fena kokuyolar çünkü:eek:)
ama sanırım en çok kullanılan mersin ve çilek yağı.. sen sadece k.ü.ç. ve çay kullansan bence yeterli olur, istiyosan onları da al.. olmadı normal bi vücut losyonuyla masaj yap ki düzgün şekillensinler yerimseniben

düzenli olarak iki aydır yapıyorum..ama etkisini yeni yeni gösteriyo bi ağrı bi dolgunlaşma var kardeşimde farketti geçen abla senin göğüslerin büyümüş felan dedi çok sevindim ya:eek:..ben bardakla masaj yapıyorum kendime..anlatması çok zor ve biraz zahmetli iş ama çok güzelleştiler valla övünmek gibi olmasın..:eek: hani bu vakumla göğüs büyütme yöntemleri varya aynı onlar gibi yapıyorum..ağzı çok geniş bi bardağım var onu göğsüme koyup sırt üstü yatıyorum..hani sırtımız felan ağrıdında bardak koyup çekerler ya aynen öyle..o vakum etkisiyle göğsümü kaldırıyorum biraz bardağı öyle tutuyorum sonra çekiyorum bunu bi kaç kez yapıyorum..ama bardağın ağzının bütün göğsü alacak kadar büyük olması lazım..bide, hani lavoba tıkandığında vakumlarız ya..aynı o hareketi göğsüme uyguluyorum 100 kere..tamam kulağa çok şaçma ve zor geliyo ama inanın işe yarıyo..çünkü göğüs büyütme vakumlarındada aynı işlemi yapıyolar..
tam ifade edemedim ama o vakumların nasıl bişi olduna bakarken aklıma geldi..bence kesin deneyin hem yuvarlak ve hoş bi şekil alıyor zamanla hemde dolgunlaşıyor..ama işte sabırlı olmak lazım..yerimseniben

canım cok saol a.s. bilgiler icin...

acaba su makinenin yaptigini mi yapiyor bu islem

c-400.jpg

çifli göğüs pompası 2göğüsünüze birden pompayaparak günde 10 dak kulanarak göğüslerinizde 5 beden büyüme elde edebilirsiniz...

diye aciklamasi var ama kafamçokkarıştı

peki canım acimiyor mu bardakla yapinca... ay cok heveslendim :1hug:

cnm ben o yağları kullanmadığım için sağlıklı bi tavsiyede bulunamycam.. (çok fena kokuyolar çünkü:eek:)
ama sanırım en çok kullanılan mersin ve çilek yağı.. sen sadece k.ü.ç. ve çay kullansan bence yeterli olur, istiyosan onları da al.. olmadı normal bi vücut losyonuyla masaj yap ki düzgün şekillensinler yerimseniben

tamm teşekkür ederimm saolunn

evet canım aynen bu ürünün yaptığını yapıyo
bi ara youtube da bunun videosu vardı
peki bunun adı ne, ne kadarmış acaba?
fahiş değilse alsak mı?

bu aletin adı göğüs büyütücü pompaymış ve 70 ytle internet üzerinden satışı varmış şey bide bişe sölicemde :eek: ben bu göğüs pomapasını araştırırken gördüm penis büyütme içinde böle yöntemler kullanılıyormuuşş demekki olumlu sonuç veriyorr umarımm terbiyesizlik yapmamışımdır:eek: yorumlarıda okudum hepsi olumlu yorum ypmışş

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bu pompadan ben aldim. 59 ytl ye. bi siteden aldim. 1 ay kullandim ise yaramadi sonra hevesim gitti, tekrar basliycam. gelisme olursa yazarim

evet canım aynen bu ürünün yaptığını yapıyo
bi ara youtube da bunun videosu vardı
peki bunun adı ne, ne kadarmış acaba?
fahiş değilse alsak mı?

zırrrcım 80 ytl civari imis... ama urun ismi vermek yasak ya nasil yapsak bilemedim... gogus pompa vakum yazinca googledan cikiyor gerci... Şeniz

bende szdenim kızlar ne yapsak olmuyo işte bende iyice bunaldım artık valla bende küç yiyorum masaj yapıyorum ama sanki biraz toplandı gibi geliyo artık hastalıktanmı bilemiyorum tabi bi geçsin hastalığım sonucu yazarım

hmmmm bu durumda senin "düzenli" kullanmanı bekliycez. 1 ay çok kısa bi süre niyedir bu acele yahuuuuu. bak arkadaş da 2. aydan sonra farkettim gelişmeyi diyo. sende işe yararsa biz de alırız. o zamana kadar ilkel yöntemlerimizle devam edelim. geniş bi bardak bulamadım evde, olmayan göğsümün yarısını anca alıyolar bu ne iştir:KK70:D

ama canim isin kotu yani, pompa cok buyuk ama gogus yok, pompayi gogsumde tuttura bilmek icin yaptiklarimi gormeniz lazim, cok komik oluyor :)

allaha şükür gögüslerim cok güzel 16 yaşımda olmama ragmen ne büyük ne küçük ve dikler inş azimlerinizden sonuç alırsınız bunu gönülden istiyorumm gercektenn çünkü bi insanın biyerini begenmemesi çok kötü ve piskolojik olarak daha çok etkiliyo insanı

arkadaşlar benimkiler aşırı küçük değil fakat bana küçük geliyo.ama ayda bir kez bir hafta istediğim gibi oluyorlar oda adet öncesi ve sonrası.size de oluyor mu?

ben bugünn başladımm:teytey: k.ü.ç aldım çilek yağı aldımm bardakla vakum yapıyorumm hı bide rezene çayı ay unuttum bidee bastırarakk 100 kere masajj:dance: inş. etkili olur:çok üzgünüm:

kızlar benim göğüslerim de 75 dolgulu sütyeni doldurmuyor.ben 2 çocuk doğurdum ikisini de uzun süre emzirdim.emzirmeden sonra daha da küçüldü.silikonu düşünmeye başladım ....yazın dolgulu bikinilerden giyiyordum.şimdi bir de çatlayınca dolgulu mayo bulmam gerekecek....

ben düzenli 3 ay k.ü.ç. kullandım hiç fayda görmedim. rezeneyle ada çayı da içiyorum 1 senedir. 5 kilo aldım aldım birazcık büyüdüler. hiçbirinizin umudu kırılmasın ama ben artık ümidimi kestim. ıhlamur etki ediyor diyen arkadaşlarım var denemek isterseniz ıhlamur çayını da içebilirsiniz.

yha ben bişe sormak istiyorum ben çilek yağıyla masaj yapıyorum yaptıktan sonraa bi sıcaklık biii ağrıı böl ekarıncalanma gibi bişeler oluyo neden acaba daha ilk gündne olduu ilk günden büyücek değiller yha sebebi nedr kiii:uhm:

bu arada ben de resimdeki model, keira, kadar zayıfım ama o kadar bile göğsüm yok. onunki kadar olsa ben de dert etmem. gerçi şu da var, ilk resimde mesela baya büyük diğerlerinde biraz daha küçük her resimde göğüs boyutları fark ediyo bu kadınların yahu:))
misal kate mossa bakın onun göğüsleri de çok küçük bazı fotolarda tabi. bi bakıyorum aa benimkiler bundan büyük bi bakıyorum yok bu kadar bile değil diorum:KK43:((
11799186002b.jpg

kate-moss-09-27-07.jpg

moss050108_ic.jpg

3. resimde baya fark var mesela.

milla jovovich in de çok küçük mesela. bunlar dururken keira nın kine küçük demek ayıptır valla:)

yok ya benimki o kadar değil..biraz daha belli oluyo..kızlar bide nasıl masaj yaptımı anlattıydım siz sorunca..ama mesajı bulamadım silinmişmi ne..neyse nasıl yaptımı anlatmamı isteyenler olursa özel mesaj atabilirler..

mrb zırrrr bnde 45 kiloyum aynen katılıyorum sana ne 45 kilolar var hatta bizden daha zayıflar var ama maşallh yani...off off bi yaz daha geldi yine napcam bilmioruum allbres kullanmıştım bn hiç bi işe yaramadı küç aldım ama hiç denemedm pazar günü öss ye grcem ondan snra kendmi kampa alıcam düzenli küç kulanıcam belki işe yarar :KK43: hıı bide çilek yağı almıştım önceden masaj yapıodum sızlama fln olmuştu dolgunlaşma var gbiydi sanki ama bırakınca geçti düzenli kullanınca işe yarar inş

X