Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düzenli olarak iki aydır yapıyorum..ama etkisini yeni yeni gösteriyo bi ağrı bi dolgunlaşma var kardeşimde farketti geçen abla senin göğüslerin büyümüş felan dedi çok sevindim ya..ben bardakla masaj yapıyorum kendime..anlatması çok zor ve biraz zahmetli iş ama çok güzelleştiler valla övünmek gibi olmasın.. hani bu vakumla göğüs büyütme yöntemleri varya aynı onlar gibi yapıyorum..ağzı çok geniş bi bardağım var onu göğsüme koyup sırt üstü yatıyorum..hani sırtımız felan ağrıdında bardak koyup çekerler ya aynen öyle..o vakum etkisiyle göğsümü kaldırıyorum biraz bardağı öyle tutuyorum sonra çekiyorum bunu bi kaç kez yapıyorum..ama bardağın ağzının bütün göğsü alacak kadar büyük olması lazım..bide, hani lavoba tıkandığında vakumlarız ya..aynı o hareketi göğsüme uyguluyorum 100 kere..tamam kulağa çok şaçma ve zor geliyo ama inanın işe yarıyo..çünkü göğüs büyütme vakumlarındada aynı işlemi yapıyolar..
tam ifade edemedim ama o vakumların nasıl bişi olduna bakarken aklıma geldi..bence kesin deneyin hem yuvarlak ve hoş bi şekil alıyor zamanla hemde dolgunlaşıyor..ama işte sabırlı olmak lazım..yerimseniben
cnm ben o yağları kullanmadığım için sağlıklı bi tavsiyede bulunamycam.. (çok fena kokuyolar çünkü)
ama sanırım en çok kullanılan mersin ve çilek yağı.. sen sadece k.ü.ç. ve çay kullansan bence yeterli olur, istiyosan onları da al.. olmadı normal bi vücut losyonuyla masaj yap ki düzgün şekillensinler yerimseniben
evet canım aynen bu ürünün yaptığını yapıyo
bi ara youtube da bunun videosu vardı
peki bunun adı ne, ne kadarmış acaba?
fahiş değilse alsak mı?
evet canım aynen bu ürünün yaptığını yapıyo
bi ara youtube da bunun videosu vardı
peki bunun adı ne, ne kadarmış acaba?
fahiş değilse alsak mı?
hmmmm bu durumda senin "düzenli" kullanmanı bekliycez. 1 ay çok kısa bi süre niyedir bu acele yahuuuuu. bak arkadaş da 2. aydan sonra farkettim gelişmeyi diyo. sende işe yararsa biz de alırız. o zamana kadar ilkel yöntemlerimizle devam edelim. geniş bi bardak bulamadım evde, olmayan göğsümün yarısını anca alıyolar bu ne iştirD
arkadaşlar k.ü.ç nedir acaba?
bu arada ben de resimdeki model, keira, kadar zayıfım ama o kadar bile göğsüm yok. onunki kadar olsa ben de dert etmem. gerçi şu da var, ilk resimde mesela baya büyük diğerlerinde biraz daha küçük her resimde göğüs boyutları fark ediyo bu kadınların yahu:))
misal kate mossa bakın onun göğüsleri de çok küçük bazı fotolarda tabi. bi bakıyorum aa benimkiler bundan büyük bi bakıyorum yok bu kadar bile değil diorum((
3. resimde baya fark var mesela.
milla jovovich in de çok küçük mesela. bunlar dururken keira nın kine küçük demek ayıptır valla:)