bi an önce üyeliğimin onaylanmasını deli gibi beklerken, yazdıklarınızı da tek tek okudum akadaşlar. =)
aynı sorundan ben de muzdaribim.. şöyle ki, boyum 1.70, kilom 50.. 75b dolgulu sütyeni inatla doldurmaya çlşyorum =)) sanırım benimki biraz da zayfılıktan kaynaklanıyo çünkü kilo alıp verdiğimde göğüs ölçüm de değişiyo
kilo almaya çlşmak dışında ben de pek çok şey denedim.. msela forumda da adı geçen
femagis adlı kremi alıp kullandım iki ay.. (jinekolog olan babam bu tip kremlerin sadece göğsü belli ölçülerde sıkılaştırmaya yaradığını, büyütmediğini söylesede). sonuç pek de tatmin edici olmadı maalesef Çok üzgünüm çoook üstelik hergün sabah akşam masaj yaparak kullanmıştım.. çok çok az dolgunluk ve sıkılık kazandrdı..ama kremi bırakınca o da gitti =) belki uzun bi süre kullansam kalıcı olcaktı bilemiyorum..
bunun dışında östrojen eksikliğinden kaynaklanabileceğini düşünerek hormon tahlili yaptırdım, herşey normal çıktı.. (bu tahlili sizin de yaptrmanızı tavsiye ediyorum)
3ay önce de jinekolojik bi nedenden dolayı
diane 35e başladım.. 1yıl düzenli olarak kullanmam gerekiyomuş. onun da biraz dolgunlaştırdığını söyleyebilirim. daha çok basen yaptı gerçi ama olsun =) ama ne olursa olsun doktor kontrolünde alınması gerektiğini düşünüyorum..
bi de yarından itibaren kara üzüm çekirdeği ve mersin yağını denemeye karar verdim.. annem de ısrarla göğüs jimnastiği yapmam gerektiğini söylüyo.. bakalım artık ortaya karışık bişiler yapıcaz =))