Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

protezin nereye yerleştirileceği memenin yapısına göre değişiyor, en az iz koltukaltından koyulunca oluyormuş evet ama buna siz değil doktorunuz karar veriyor, yapaylığı hakkında ise şöyle biliyorum ki damla şeklinde silikonlar yuvarlak olanlara göre çok daha doğal duruyor.

tam olarak kararınızı vermeden bu ameliyata girişmeyin yalnız hatta psikolojik danışmandan destek de alabilirsiniz zira son anda nikah masasından kalkanlar gibi kalkıp gidenler oluyormuş..

sevgiler.

Teşekkür ederim canım açıklamaların için. Karar verme konusunda kesinlikle çok haklısın. Hala kafam karışık

canım bilgin dahilinde olsun ben kilo almadim şutarafagitti ama tabii bunyeden bunyeye degisebilir gene de bisi demiim :1closedeyes:

canım bilgin dahilinde olsun ben kilo almadim şutarafagitti ama tabii bunyeden bunyeye degisebilir gene de bisi demiim :1closedeyes:

canim sen ari sutunu nasil kullaniyorsun? ben 1 tatli kasigi bala nohut buyuklugunde ari sutu karistirarak sabah ve aksam yemekten yarim saat once aliyorum, dogrumu yapiyorum acaba?

canim sen ari sutunu nasil kullaniyorsun? ben 1 tatli kasigi bala nohut buyuklugunde ari sutu karistirarak sabah ve aksam yemekten yarim saat once aliyorum, dogrumu yapiyorum acaba?

canımcım ben direkt hepsi karisigini almis idim aksu vitalden... ama seninki de yeterlidir sanirim cunku cok az degil cok fazla da degil... ben de sabah aksam 1 cay kasigi kapiyodum... yalniz canım benim plastik kasikla kapiyosun di mi? ari sutune metal sokulmazmis...

Bosver bendede fazla yok olan ile yetiniyorum ,birde benim omuzlarim dar, göbek ve kalca genis anliyacan piramit gibiyim,komsumunkilerde cok büyük ver sunlardan 250gr.diyorum pinti ya vermiyor.senağlama

ben de 17 yaşındayım ve 75 silikonluyu zor dolduruyor benimkiler de

acaba daha büyür mü bilemiyorum ama cok kotu hissediyorum kendimi bu şekilde

arkadaşlarıma bakıyorum kocaman kocamanlar yaa

yanlız değilsin canım:a015:bende sen denim :çok üzgünüm:valla önüme gelen herşeyi demiyorum doğal olan herşeyi yaniyerimsenibenbitki masaj yağ... başaracağım sonunda başaracagım :teytey::dance::enbuyukkk:

bende evliyim hamileyken emzirirkrn iyiydi ama oğlum sütten kesilince kötü oldu küçüldü bende 75 zor dolduranlardanım bi çare bulursanız banada söyleyin lütfen ama kalıcı çare...
bu arada çevremde böyle arkadaşım çok...

çok fazla sayfa vardı hepsini okuyamadım ama ben de aynen sizin ibiyim sırf göğüslerim büyük gözüksün die resmen yarısı dolgu 75 a sütyen takıorm ama hiç bi çatal fln olmuo ve hiçbi zaman yazın rahat rahay askılı bluzlar giyemiorm ve çok sinir olorm arkadaşlarımınk gibi normal olmasını istiorm adaçayı ve keten tohumu fln alıorm ama hiç bi etkisini göremedm şuana kadar işe yarar bşy var mı :uhm: hap kullanmak istemiorm açıkçası masaj yapıcak göğsüm ble yok !!...

Merhaba pamuk arkadasim ve bu konudan dertli olan arkadaslarim,
ben siteye yeni uye oldum ve gogus buyutme ile ilgili birseyler arastirirken tanistim siteyle. bu basliktaki diger yazilari okumadim bile.okumadan yorum yapmak dogru degil farkindayim ama bu derdin aynisini paylastigimi belirtmekten kendimi alamadim. 75 beden dolgulu sutyeni doldurmayanlardan biriyim ben de. bu gune kadar tek bir sutyenle rahat ettim o da ici su dolgulu olan. su dolgusu gogusun kendi seklini aldigindan dolayi seninkilerin doldurmasina gerek kalmiyor.ayrica her su dolgusu da ise yaramiyor. yani duz bi yeri kivrimli gostermek o kadar kolay degil herneyse.. ben bunlari buyutme yoluna baskoydum. simdilik krem (actibreast) ve gida takviyesi tablet (sabal) kullaniyorum ama baslayali on gun oldu.
su ana kadar hicbirsey yapmamistim korkularimdan dolayi, ameliyati da istemiyorum ancak artik uykularimi kaciracak kadar rahatsiz oluyorum.
sevgiler..

Son düzenleme:
:)) aynı yoldan ilerliyoruz. benim de tam 10 gün oldu actibreast ve sabal kullanıyorum. peki sen sabalı hangi markadan aldın kaç mg ve günde kaç tane kullanıyosun?

internetten siparis ettim, Vega Natural'in sitesinden. gunde 3 tane yemeklerden sonra kullaniyorum. ama yakin zamanda bi etki gormezsem dozu biraz arttirabilirim
haydi bakalim yol arkadasim, olumlu sonuclarini bekliyorum sabirsizlikla.

pardon arkadaşlar sabal nedir.anlatırsanız sevinirim çook

sabal saw palmetto'nun diger adi canim. genellikle erkeklerin prostat sorunu icin kullaniliyor ancak kadinlar bu bitkiyi göğüslerini büyütmek, süt miktarını arttırmak vs. icin kullaniyorlarmis.ayrica internetten arastirdigim diger gogus buyutme urunlerinin iceriginde bulunuyor. ve hakkinda soyle yaziliyor:
" Saw Palmetto meyveleri bitkisel östrojen çesitleriyle yag içerir. Çalismalar, Saw Palmettonun göðüs büyütmeyi destekleyen meme salgi bezlerinin körelmesini basarili bir sekilde tersine dönderdigini göstermistir"
umarim yardimci olmustur.

bi an önce üyeliğimin onaylanmasını deli gibi beklerken, yazdıklarınızı da tek tek okudum akadaşlar. =)
aynı sorundan ben de muzdaribim.. şöyle ki, boyum 1.70, kilom 50.. 75b dolgulu sütyeni inatla doldurmaya çlşyorum =)) sanırım benimki biraz da zayfılıktan kaynaklanıyo çünkü kilo alıp verdiğimde göğüs ölçüm de değişiyo
kilo almaya çlşmak dışında ben de pek çok şey denedim.. msela forumda da adı geçen femagis adlı kremi alıp kullandım iki ay.. (jinekolog olan babam bu tip kremlerin sadece göğsü belli ölçülerde sıkılaştırmaya yaradığını, büyütmediğini söylesede). sonuç pek de tatmin edici olmadı maalesef Çok üzgünüm çoook üstelik hergün sabah akşam masaj yaparak kullanmıştım.. çok çok az dolgunluk ve sıkılık kazandrdı..ama kremi bırakınca o da gitti =) belki uzun bi süre kullansam kalıcı olcaktı bilemiyorum..
bunun dışında östrojen eksikliğinden kaynaklanabileceğini düşünerek hormon tahlili yaptırdım, herşey normal çıktı.. (bu tahlili sizin de yaptrmanızı tavsiye ediyorum)
3ay önce de jinekolojik bi nedenden dolayı diane 35e başladım.. 1yıl düzenli olarak kullanmam gerekiyomuş. onun da biraz dolgunlaştırdığını söyleyebilirim. daha çok basen yaptı gerçi ama olsun =) ama ne olursa olsun doktor kontrolünde alınması gerektiğini düşünüyorum..

bi de yarından itibaren kara üzüm çekirdeği ve mersin yağını denemeye karar verdim.. annem de ısrarla göğüs jimnastiği yapmam gerektiğini söylüyo.. bakalım artık ortaya karışık bişiler yapıcaz =))

canım meraba kilo almak istiyosan bizim topicede bi uğra derim ben.kilo almak isteyenlerin paylaşım alanı.ben 1ayda 5kilo aldım.gelmek istersn bekleriz canım

ya benimkiler de cok kucuk 75 i zor dolduruyorum ne olacak boyle bıktım sılıkonlu sutyen kullanmaktan:dilcikar:

Arkadaşlar geçen gün tvde izlediğim doktor (adını unuttum) kesinlikle öle kremle vb. olcak iş değil kremler gögsünüzü doldurmaz ama cebinizi boşaltır dedi:))
Bence haklı kendisi..
Ya benimde gögüslerim de çok büyük değil ama ben çok seviyorum çok şükür:)
En önemlisi sağlıklı olması, sağlıklı olmak bence..
Yoksa gerisi boş.
Biri olsa diğeri olmasa dahamı iyidi..Allah korusun..Şükredelim bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…