kizlar buarada liptonun after meal yani yemek sonrasi cayinin icine azicik cemen tohumu katip icsek nasil olur acaba? :uhm:
bu cayin icindekiler:
rezene, anason, tarçın, kişniş, zencefil, limon otu, frenk kimyonu, kakule ve dereotu...
benzer seyler yani... bir tek cemen ve meyankökü eksik?
arkadaşım zaten buradaki birçok kişinin benimde derdi 75i doldurmak .Bende küçük göğüs sewiyorum ama hiç olmamasını değil.
kızlar o ilac aktarlarda 65 ytl eminönunden aldık 30 ytl işe yarıyor
ama 1 ay düzenli her gün 1 kere aksam olmak şartıyla 2 ayda hafatada 1 defa yapılıcak
:teytey: sonra istediginiz ölcüler gözünüzün önunde:dance:
Canım, ben liptonun iyi bi marka olmadığını, çok fazla boya kullandığını duymuştumklava:
kızlar o ilac aktarlarda 65 ytl eminönunden aldık 30 ytl işe yarıyor
ama 1 ay düzenli her gün 1 kere aksam olmak şartıyla 2 ayda hafatada 1 defa yapılıcak
:teytey: sonra istediginiz ölcüler gözünüzün önunde:dance:
evet canım benim haklısın.ben 75i doldursam inan hiç yakınmam.küçük felanda demem.ahh ahh görebilcekmiyim o günleri acaba
kıızlar nerdesiniz selam hepinizeyerimsenibenben üç gündür o çayı içiyorum çemen kimyon rezene anason bide adaçayı koyuyorum fakat meyankökü alamadım onu koymadım (QUOTE]
canım yaa demin de sordum ama sen de kullaniyosun diye bi daha soriim dedim, benim aldiklarim boole tane tane CADIARZU tohum mu bilemedim.. ve kac kasik katiyosun canım benim 1 bardak suya... Şeniz
kızlar bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık olduğunun farkındayım ve hepsini hepinizden iyi bi şekilde takip ediyorum emin olun.
şimdi küçük göğüs küçük göğüs diyoruz ama anlamıyorlar. ben de buna aşırı derecede kızıyorum. ilk önce şunu belirtmek istiyorum BAYANLAR BİZİM EN AZINDAN BENİM SORUNUN KÜÇÜK GÖĞÜS DEĞİL HİÇ GÖĞÜSE SAHİP OLMAMAK!
ben ne yazıkki 75 beden dolgulu sütyeni bile dolduramayan acınılası bi insanım. eğer aynı durumda olan varsa sölesin kızlar ne olur. ne işime yarıycak bilmiyorum ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. sanki kimsenin benimki kadar küçük değildir gibi geliyo...
küç yiyorum, rezene çayı içiyorum, masaj yapıyorum ama tık yok. ilaçlara hem param yetmiyor hem de kullanmaya korkuyorum açıkcası. kremler de aynı şekilde... ameliyata zaten param yok seneye erkek arkadaşım yaptırırız diyo ama gözüm onu da yemiyo...
ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı...
yalnız değilsem boyut açısından söyleyin olur mu senağlama
kom un sitesindeki ölçü yerine girdiğimde bana yanlış değer dedi. 65A diye beden bile var o sitede ama bana yanlış değer dedi senağlama
2-Allbres türevi östrojen içeren ilaçlar eğer sizin bünyenizde işe yaramıyorsa zorlamanızın faydası yok. Çünkü bu demektir ki göğüslerinizin ufak olmasının sebebi östrojen yetersizliği değil. Hormon testi yaptırmadan bunları kullanmayın. Eğer östrojen depolamaya devam ettiğiniz halde büyüme olmuyorsa demek ki yeterli sayıda reseptör hücreniz yok ve bu depoladığınız hormonlar işe yaramıyor. Bu östrojen deposunun göğüs kanseri riskini ciddi ölçüde arttırdığını unutmayın.
Estetik cerrah bir baba ve jinekolog bir annenin tıp öğrencisi kızları.
Sevgiler..