- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
bende hep bunu söylüyordum ya. harikasınız .... erkek mutlu etmek için yok o göğüsler. GÖĞSÜNÜZÜ GERE GERE evet küçük ve bundan sanane diyebilmeli insan. Allah evliliğinizi daim etsin merve hanım....
MEMELER YAVRU BESLEMEK İÇİNDİR. ama memen küçük diyen bi erkek varsada, zaten o insandan yavruda yapılmaz adamda demem zaten ona. terbiyesizdir yani.
Dolunaycım Sana çok Teşşekkür Ederim Rahasızkığımla İlgilendiğin için
tatlım rica ederim. birbirimizi tanımıyor olsakta, uzakta olsakta, pozitif enerjimizi yayabiliriz birbirimize. sen içini dökeceksin, biz dinlicez. yardımcı olucaz birbirimize. kendini daha iyi hissedeceksin.. daha mutlu olacaksın. daha pozitif bakacaksın.
hayat güzel. yaşam güzel. sıkıntılarımız olacak tabi. ama geçecekte. hergüne mutlu uyan gerisi gelecektir.. :)))
tatlım rica ederim. birbirimizi tanımıyor olsakta, uzakta olsakta, pozitif enerjimizi yayabiliriz birbirimize. sen içini dökeceksin, biz dinlicez. yardımcı olucaz birbirimize. kendini daha iyi hissedeceksin.. daha mutlu olacaksın. daha pozitif bakacaksın.
hayat güzel. yaşam güzel. sıkıntılarımız olacak tabi. ama geçecekte. hergüne mutlu uyan gerisi gelecektir.. :)))
Dolunaycım Rezene Çayını Kullansam Sakıncası olur mu sence ? Tedirgin Oldum Böyle olunca
tatlım bu cevap tmamen benim düşüncelerime göredir... çay çaydır sadece. rezenesi ada çayı yada normal siyah çay,,,,, bir sorun olmaz yani. kahve içiyoruz gün içinde yada çay yada kola.... rezenede sadece bir ot neticede. tam aksine adetine yardımcı olur. düzenleme özelliği var. ağrıları alma. düzene sokma gibi.
bence iç. 3 tane içmede 2 bardak iç. sorun olmaz. :)
Yok Ben Büyüme olursa Etrki Eder diye Korktum Ama Haklısın Zarar GelmezZaten Vaktim Az anca Günde 2 Bardak İçebilirim
Rezene Çayının adet Ağrılarını Aldığını Düzene Soktuğunu Okumuşrum En Çokta bunun İçin İçicem Zaten Çok Saol Dolunaycım Bitanesin :)
korkmadan içebilirsin. :)) zarar gelmez yani. :) sende bitanesin. bol şans.
bende hep bunu söylüyordum ya. harikasınız .... erkek mutlu etmek için yok o göğüsler. GÖĞSÜNÜZÜ GERE GERE evet küçük ve bundan sanane diyebilmeli insan. Allah evliliğinizi daim etsin merve hanım....
MEMELER YAVRU BESLEMEK İÇİNDİR. ama memen küçük diyen bi erkek varsada, zaten o insandan yavruda yapılmaz adamda demem zaten ona. terbiyesizdir yani.
Hepimizin evliliği daim olsun inş.ben böyle düşünüyorum.Erkeklere karşı herzaman özgüvenimiz yüksek olmalıki bize eksikliklerimizi hissettirmesinler.
hah! işte yorumun hası bu! erkekler için büyütmeyin diyosunuz tamam orası doğru. ama özgüvenimiz de sağlam olmalı değil mi :)) Pek çok kadın bu yüzden eksik hisseder kendini. Allah gönlümüzdekini bize hayırlı eylesin inşallah :)
korkmadan içebilirsin. :)) zarar gelmez yani. :) sende bitanesin. bol şans.
Dolunaycım Günde 2 Bardak İçsem Zarar Gelmez dime Ayrıca Kaç günde bir Ara Vermek Gerekiyor ?? :)
yok tatlım bi zarar gelmez. zararı olsa bana olurdu. ben günde 3 bardak (bazen 4 ) içtim. sonuçta bi kupa bardağı ot suyu bu. zehir olsa zehirlemez yani :)))
ben ara vermedim. yani belki haftada 1 gün 2 bardak içmişimdir. yani 2 bardak, 3 bardak , 4 bardak...... bu şekilde gitti tatlım. ama sen ''benim bünyeme gelmediğini düşünüyorum, rahatsız etti '''' dersen eğer. 15 günde 1 3- gün ara ver mesela ,,,, yada ara verme günde akşam yatarken 1 bardak iç. (ara ver dediğim 3 günde, gece yatmadan 1 bardak ))))
kesmene gerek yok. dediğim gibi bu sadece ot suyu. ben hiçbir yan etkisini görmedim.
aksine ;
- regl 'imin acayip rahat geçmesini sağladı. (zamanında olmamı sağladı .)
- öksürüğümü kesti
- rahatlamamı sağladı.
- stresli bi işim var, stres falan kalmadı. sakinleştim.
ben hala içiyorum ... ama göğüslerimde büyüme yok. çünkü haftada 1 bardak falan içiyorum. sanırım vucüt bağışıklık kazandı, memelerime etki etmiyor. iştahımı arttırmadı, çünkü iştahım hep açıktı. daha fazla açılmaz sanırım :)) kilo olmadı, ben yesemde almıyorum. 60 - 64 arası gidip geliyorum.
bişey takılırsa aklına yaz :)
Zararı yokmuş Valla Ben Hergün İçerim Fırsat Buldukca Saat Başı İçerim Canım çok Saol Hayatım İyki Varsın İnşallah Sayende Büyücekler Bende yeni 50 Kilo Oldum İştahsızımdır BU Aralar Zorladım Kendimi 1 Kilo Almışım Rezene İştah Açıyomuş Yardımcı olucak Bana Hedef kilo olarak 55 Göğüs olarak 80 Şimdi 75 O Değilde bu Aralar hiç Bişi yapmadım ama Göğüste bir Dolgunluk var Doktorda Demişti Göğüslerinin Gelişme zamanı buna çok sevindim Büyürler Hem Çay Hem Hem Gelişim Sayesinde :) Sizi çok seviyorum
harikasın. :) ne hoş 1 kilo aldıysan devamıda gelir inşallah. 5 kilo daha aldınmı tamamdır işte. çok sevindim. düşüncelerini pozitif tut herzaman. en başta ''pozitif ''olmak gelir. stres yapmadan günü geçirmek. evet günümüz şartlarında zor ama elinden geleni yap. bu ruhunada yansır. kiloda alırsın. göğüslerde toparlanır. :)) hep böyle ol. büyürler, kilo alırım , olacak diye başla güne. gerisi gelir tatlım..
öpüldün... :)
Aynen Ben Yemekten Hariç Artık Aralarda Sandiviç Yiyorum Kendimi Biliyorum Ne Kadar Yesem Okadar Kilo Yterki Yiyeyim Açıkcası Fiziğimi Beğeniyorum BeğenirlerdeSadece Azcık cılızlıktan Kurtulayım Dedim Çayımada Başladım Günde 2 Kez İçiyorum 2. Günüm Oldu Valla Ben Elimden Geleni Yapıcam Olursa Olur Olmazsa Kalır Fiziğimle Mutluyum Ben İnsan Yeterki Sağlıklı Olsun Demi
Sende Öpüldün Dolunay'cım
Bu Aralar Kitapta Alıcam Okurum Zaman Vakit stres Atarım Okumayalı Çok Oldu Çok severim Okumayı Bu Yıl Çok Pozitifim Canım Düşün Geçensene Siyah Beyaz Emo Gibi Takılırdım Bu Sene Makyaj Renkli ciciler Tam Bir Genç Kız oldum Çok Mutluyum :)
bizler kendimiz için yaşamalıyız. biri bişey demiş, yorum yapmış, oran şöyle buran şöyle.... amannnnn salla valla duyma bile hiç.. :))))))
o emo halleri bilirim ben 14-17 arası öyleydim :)))) siyahlar, bol tişörtler , bol pantolonlar.. :) bi dönem oluyo demekki. ama b bakıyosun ciciş ciciş olmuşsun. aferin sana. artık genç kızsın. kimseyi takmadan istediğini giy. biri sana yakışmamaış desin boşver. sen mutluysan sorun yok.... sen göğüslerini seviyorsan sorun yok... dediğim gibi kiloda alınır göğüste büyür. yeterki biraz uğraşalım dimi :)))))
kitap al, oku, sinemaya git. o gün canın mavi tişörtün altına sarı pantolon giymek isterse giy. etrafı boşverirsek eğer, hayat daha güzel olur :))))))))) sağlık önemli. allaha şükür demek gerek. kilo almak içinde çok yemek, vermek içinde boğazı kısmak... bütün mesele bu işte. :)))))))