- 12 Nisan 2010
- 67
- 0
ben mesajım şahsa yazılmamıştır dedim. ölçü anlamında sadece size ne olduğunu anlatmaya çalıştım. ayrıca kimseye BOŞ BELEŞSİNİZ gibi bi ifade kullanmadım. böyle düşünenler varsada ÖZRÜMÜ DİLERİM. herkesin meslek sahibi olduğuna , olmasa bile yoğun olduklarına, yoğun olmasalar bile araştırma yapmak zorunda olmadıklarıda inanıyorum. kimse araştırmak zorunda değil zaten. beni bu konuda yanlış anlamayınız lütfen. ben avukatım derken, bunu böbürlenmek için falan söylemedim. Allah biliyor içimi. sadece yoğun olduğumu vurgulamak adınaydı meslek söylemem. kendisine hakaret gibi anlayan herkesten ÖZÜR DİLERİM. böyle anlaşılmak istemem. inanın bana sadece yoğunluğumu vurgulamaktı amaç. yani ben bu kadar yoğunken, araştırma yapıyorsam en azından iyi bişey yaptığıma inanıyorum.. yani KİMSEYİ KANDIRMIYORUM. ben ''' kandırıyorsanda iyi oynuyorsuna '' karşı yazmadım onu . genel olarak yazdım.
sadece rezenenin bana neler yaptığını anlatmaya çalıştım. PAHALI KREM REKLAMLARI YAPMADIM. ormana çıksak beleşe bulacağımız sıradan bi rezeneydi hepsi bu. isteyen içer, istemeyen içmez. bana yaradı evet ve denemekten bişey kaybedilmez. 5 dakkamızı almayacak bi rezene çayı sadece.
konuyu kapatalım. dediğim gibi söylediklerimden alınan varsada özrümü diledim. ufak meselelerle uğraştığım görülmemiştir benim. konuyu kapatıyorum.
neyse , ben buralardayım, yine görüşürüz. :)
ben mesajım şahsa yazılmamıştır dedim. ölçü anlamında sadece size ne olduğunu anlatmaya çalıştım. ayrıca kimseye BOŞ BELEŞSİNİZ gibi bi ifade kullanmadım. böyle düşünenler varsada ÖZRÜMÜ DİLERİM. herkesin meslek sahibi olduğuna , olmasa bile yoğun olduklarına, yoğun olmasalar bile araştırma yapmak zorunda olmadıklarıda inanıyorum. kimse araştırmak zorunda değil zaten. beni bu konuda yanlış anlamayınız lütfen. ben avukatım derken, bunu böbürlenmek için falan söylemedim. Allah biliyor içimi. sadece yoğun olduğumu vurgulamak adınaydı meslek söylemem. kendisine hakaret gibi anlayan herkesten ÖZÜR DİLERİM. böyle anlaşılmak istemem. inanın bana sadece yoğunluğumu vurgulamaktı amaç. yani ben bu kadar yoğunken, araştırma yapıyorsam en azından iyi bişey yaptığıma inanıyorum.. yani KİMSEYİ KANDIRMIYORUM. ben ''' kandırıyorsanda iyi oynuyorsuna '' karşı yazmadım onu . genel olarak yazdım.
Bence sen benim mesajımı okumamışsın, en azından doğru okumamışsın, ben senin kötü niyetle yazmadığını gayet anlayabiliyorum bunu da yazdım ama ifade biçiminin yanlış olduğunu belirttim.
Karşında hassas bir insan var, daha önce yazdıklarından dolayı yargılanmış, senin kalkıp tamamen şaka bile olsa 'kimsenin kimseyi tanımadığı internet ortamında' kandırıyorsan da iyi rol yapıyorsun gibi bir ifade kullanman doğru değil. Düzgün bir iletişim biçiminin olmadığı, bana yazdığın mesajdan da açıkça ortada.
Burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor bunu görmek zor değil yalnız kullanılan ifadelere biraz daha dikkat etmek gerekiyo, sorun bu..
ya bi de bişey sorcam dolunaycım aç tok farkeder mi??
dolunay ben bişi daha sorucam kilon normal mi zayıf mısın... 34 beden giyiniyorum ama üst 32 beden:'( Vücutta yağ olmayınca büyütmem çok daha zor olacağı psikolojisine girdim haliyle canım sıkılıyo. Sanki kilolu olsam sporla masajla bi şekilde daha çabuk etki görürüm ama ama offf(( Bu forumda o kadar kişi gördüm öyle ya da böyle büyüten ama bunların hepsi normal kilolu, aşırı zayıf olup da böyle sonuç olan kimse yok gibi, varsa ses etsin de moralim düzelsin yahu (
ya ben şimdi çayı içtim poşetini atamıorum :) acaba diorum göğse sürsem mi kalan bitkileriama işte çörek otu yağından sonra bişi sürmeye korkar oldum tüy yoktu hiç tüylenme yapar gibi oldu hemen bırakmıştım bu yaparmı ki yapmaz heralde ne dersiniz?
ben normal kilodayım . ama onunla alakası yok. benim yağ oranım inan bana yerlerde, et demek yağ demek değil. yada et demek daha çabuk etki edecek demek değil. hiç canını sıkma bu yüzden. öncelikle pozitif ol. zayıflık , kilolu olmak, bunlar geriye iter insanı. hem ben normal kilodaydımda ne olmuştu. mandalina gibi memem vardı. içinde yağ yok bişey yok. cılız memeler. :) ama büyüyormuş demekki bak. seninkise büyür. zayıf olmayı kafandan at. bir dene bakalım. belki biraz geç büyür, yada daha erken. bunu bilemeyiz tatlım. can sıkmak yok ama :))
bu arada sana kilo aldıran bi formül yazim ben. ben 21 li yaşlara kadar 43 kiloydum. şu an 64 falanım işte. ( bi yere 54 yazmışım hatalı orası, sen 54 tün diyen falan çıkarda şimdi :)) )
son 5 yıldır 58 - 64 arası gidiyorum. boyum uzun diye hani normal görünüyo.. 5 ay gibi bi zamanda 15 kilo aldım. iştahım yoktu. ağzıma aldığımı çıkarırırm falan. sonra, iştah açan şeyler icat ettim :)))))
her akşam yatmadan ne içtim bak. 2 bardak sütün içine, keçiboynuzu pekmezi (dayanabildiğin kadar koy- 2-3 yemek kaşığı iyi olur ),,,, bal (dayanabildiğin kadar ) ,,, cici bebe bisküvisi. (3-6 adet arası.. bu bisküvi bazı insanları ishal yapıyor, sanada yaparsa 2 ye indir ) ,,, marketlerde satılıyor arı sütü ,,,, yine marketlerde var arı poleni... bunlardanda 1-2 kaşık koy.
her akşam yatmadan iç. nasıl iştah açacak bak gör. yemeklerini pul biberli , kimyonlu yemeğe özen göster (biber acı olduğundan , kimyonda doğası gereği iştah açar ))
vede akşamları bol yemek yiyip yat. miden ağrımaz korkma. dalar gidersin zaten. :))))
Ohhh maşallah sütün içine neler katıyomuşsun sen öyle
yok tatlım . aç tok farketmez. yani ben elime ne zaman geldiyse içtim. :))) 3 bardak genelde ama 4 olduğuda oldu. zararınıda görmedim. bi kere daha yazmıştım. günde 20 bardak çay içenler var. bişey olsa onlara olurdu sanırım :))))
önce derin bi nefes al. evet büyüyebilirler diye kendine iyi şeyler söyle. pozitif ol gün boyu. ve akşam. diğer gün, diğer akşam. :)) sonra çaylarını iç. inşallah sanada faydası olur...
bi ara yazmıştım gözünden kaçıran varsa...
REZENEYİ bir çay bardağıyla falan kaynatıp SUYUNU DÖKMEDEN , bir el kremiyle karıştırıp, arada bi masajda yapabilirsiniz. ben denemedim ama hani belki dahada ilerleme olur. rezeneyle beraber FORUMDA DENEYEN BAYANLARIN ÖNERİLERİNE DAYANARAK, ISIRGAN OTUNUDA ekleyebilirsiniz :))))
hem bi laf varya elleyince büyür.krem belkide bahanemiz olur. yani otururken hangimiz memesine elliyorki ama krem sürerken ellemişte oluyoruz. bi taşla iki kuş :))))
yok tatlım . aç tok farketmez. yani ben elime ne zaman geldiyse içtim. :))) 3 bardak genelde ama 4 olduğuda oldu. zararınıda görmedim. bi kere daha yazmıştım. günde 20 bardak çay içenler var. bişey olsa onlara olurdu sanırım :))))
önce derin bi nefes al. evet büyüyebilirler diye kendine iyi şeyler söyle. pozitif ol gün boyu. ve akşam. diğer gün, diğer akşam. :)) sonra çaylarını iç. inşallah sanada faydası olur...
bi ara yazmıştım gözünden kaçıran varsa...
REZENEYİ bir çay bardağıyla falan kaynatıp SUYUNU DÖKMEDEN , bir el kremiyle karıştırıp, arada bi masajda yapabilirsiniz. ben denemedim ama hani belki dahada ilerleme olur. rezeneyle beraber FORUMDA DENEYEN BAYANLARIN ÖNERİLERİNE DAYANARAK, ISIRGAN OTUNUDA ekleyebilirsiniz :))))
hem bi laf varya elleyince büyür.krem belkide bahanemiz olur. yani otururken hangimiz memesine elliyorki ama krem sürerken ellemişte oluyoruz. bi taşla iki kuş :))))
Canım Rezene Çayı İşe Yarıyor mu ?
bi tanıdığımın başına geldi,göğsünde kist vardı 2sindede, meğer öyle yanlış bi sütyen kullanıomuşkii,sonra baktık meğer hepimiz yanlş kullanıomuşuz ki; zavallı ben, olmayan göğüslerime işkence yapıomuşum doktor arkadaşımbana destekli özellikle demirli olanlar varya onları yasakladı,zavallıların büyücekleri varsa bile büyümesini engelliomuşum(napiyiim ben ne anlarım göğüsten=))
herneyseee burdan özellikle genç olan gelişim çağında olan kızlara söylüormmmm,aslında herkes dikkate alsın bence;sütyenin göğüsünüzün tamamını içine alcak şekilde sarması gerek özellikle yanlara dikkat edin,oralarda daha çok sıkıştırılıooo....bence sporcu sütyenlerinden kullanabilirsiniz,yarım atlet en iyisi ama bizde bişey yok içini doldurcak=) ondan sporcu sütyeni alın...tamam estetik açıdan önemli göğüsün olması fakat dahada önemlisi süt bezleriniii dokuları yıpratmamakkk eninde sonunda çocuğumuz olduğunda göğüslerimiz büyücekkk barii sağlıklı olsun =)
buda benden sizee tavsiyee....