- 19 Mayıs 2012
- 38
- 0
arkadaşlar iyi haberlerim var :) ben iki haftamı doldurdum sayılır rezenede göğüslerimde büyüme hissettiğimi yazmıştım bi kaç gün önce ama hastalığım yaklaşıyo ondanmı diye tereddüte düşmüştüm..iki gün önce hasta oldum ama göğüslerim hala aynı yani sönme filan olmadı dolayısıyla tamamen rezeneye bağlıyorum bu büyümeyi paylaşıyım dedim:)
arkadaşlar iyi haberlerim var :) ben iki haftamı doldurdum sayılır rezenede göğüslerimde büyüme hissettiğimi yazmıştım bi kaç gün önce ama hastalığım yaklaşıyo ondanmı diye tereddüte düşmüştüm..iki gün önce hasta oldum ama göğüslerim hala aynı yani sönme filan olmadı dolayısıyla tamamen rezeneye bağlıyorum bu büyümeyi paylaşıyım dedim:)
her markanın var tabi ama ben aldığım paket bitince bide aktardan alıp onu içiyim diyorum bi haftada..muhakkakki onun etkisi daha çok olur diye düşünüyorum biraz daha zahmetli ama olsun çay demler gibi onu demliyip içicem işte:) ay inşallah bu gelişmelerin devamı gelirde paylaşırım sizlede :) yokmuki başka rezeneye başlayan?
acaba rezeneciler diye kendimize topik mi açsak, gelişmeleri ordan yazar takip ederiz. dolunay bence sen aç biz arkandan gelelim, hem daha çok insan duyar rezene çayını
olabilir tabi. ama burayada herkesin baktığına eminim. benim rezene ile yapacağım bişey kalmadı. artık söz sizde. yani için, etkisini gören yazsın. umuyorumki birçok insana faydası olur.
görüşmek üzere.
arkadaşlar neden burda yazdığımı bilmiorm ama bana bi yardımcı olurmusunuz,çok karasız kaldım...1ay sonra nişanım var ilk dans müziğim zerrin özer-o yazmı olsun,yoksa seferad seni ne çok sevdiğimi bi ben bir Allah bilimi??
aslında türkçe müzik düşünmemiştim ama çok anlamlılarrr,yaşlı konuklar fransız kalmasın bide=))
yabancı olarakta 2 şeçeneğim var: historia de un amor - YouTube historia de un amor un bu versionu ,birde Michal Fugain-Una belle historia(aslında küçüklüğümden beri bu müzğü hayal ederdim,saolsun ıssız adan cıvkını çıkardı,bide seda sayanda bunun müzğini kullanmazmı beni benden aldı=))
hadi şu dertdaşınıza bi fikir verin!! şimdiden teşekkürlerr
tatlım tabiki türkçe olsun çünkü hayatında bir kere olucak ve bunun milliyetçilik düşüncesiyle türkçe olmasından yanayımve SENİ NE ÇOK SEVDİĞİMİ BİR BEN BİR ALLAH BİLİR... mükemmel bi dans müziği tatlım ALLAH MUTLU ETSİN BEBİŞİM
var canım var :) dün başladım şuan 3,bardağımı yudumluyorum çok zor olsada içmek içiorum işte ya bişi sorucam sen günde kaç bardak içiosun? ben dün 2ci bardağı zor içtim de 2 az mı gelir acaba?
ben normal kilodayım . ama onunla alakası yok. benim yağ oranım inan bana yerlerde, et demek yağ demek değil. yada et demek daha çabuk etki edecek demek değil. hiç canını sıkma bu yüzden. öncelikle pozitif ol. zayıflık , kilolu olmak, bunlar geriye iter insanı. hem ben normal kilodaydımda ne olmuştu. mandalina gibi memem vardı. içinde yağ yok bişey yok. cılız memeler. :) ama büyüyormuş demekki bak. seninkise büyür. zayıf olmayı kafandan at. bir dene bakalım. belki biraz geç büyür, yada daha erken. bunu bilemeyiz tatlım. can sıkmak yok ama :))
bu arada sana kilo aldıran bi formül yazim ben. ben 21 li yaşlara kadar 43 kiloydum. şu an 64 falanım işte. ( bi yere 54 yazmışım hatalı orası, sen 54 tün diyen falan çıkarda şimdi :)) )
son 5 yıldır 58 - 64 arası gidiyorum. boyum uzun diye hani normal görünüyo.. 5 ay gibi bi zamanda 15 kilo aldım. iştahım yoktu. ağzıma aldığımı çıkarırırm falan. sonra, iştah açan şeyler icat ettim :)))))
her akşam yatmadan ne içtim bak. 2 bardak sütün içine, keçiboynuzu pekmezi (dayanabildiğin kadar koy- 2-3 yemek kaşığı iyi olur ),,,, bal (dayanabildiğin kadar ) ,,, cici bebe bisküvisi. (3-6 adet arası.. bu bisküvi bazı insanları ishal yapıyor, sanada yaparsa 2 ye indir ) ,,, marketlerde satılıyor arı sütü ,,,, yine marketlerde var arı poleni... bunlardanda 1-2 kaşık koy.
her akşam yatmadan iç. nasıl iştah açacak bak gör. yemeklerini pul biberli , kimyonlu yemeğe özen göster (biber acı olduğundan , kimyonda doğası gereği iştah açar ))
vede akşamları bol yemek yiyip yat. miden ağrımaz korkma. dalar gidersin zaten. :))))
Daha yeni gördüm mesajını dolunay teşekkürler desteğin için, ara ara zayıflığımı takıyorum ama biraz kafamdan attım. Ben malesef kilo almak için uğraşmaktan bıktım. En son bir iş için 2 hafta lüks bir otelde kaldım. Üç öğün üç tabak yemek üstüne tatlı yedim onun üzerine yalnızca 2 kilo aldım, İstanbul'a döndüm yine yoğun çalışıyorum ve 1 kilosunu geri vermişim. Umuduma parama yazık napimDüzenli bir hayatım olsa mutlaka kilo alırm böyle yemeye ama, dün işten döndüm gece 6,30'ta bu akşam 6'da tekrar işe gidicem, yarın sabah da 8'de işim var Böyle dengesiz çalışma şartlarında en fazla 1 hafta uygulayabiliyorum böyle şeyleri, e haliyle işe yaramıyo Göğüs için de aynı şey geçerli:'( 27 yaşındayım, ilk göğsümü takmaya başladığımda 20 yaşındaydım, 7 yılda insan neler neler dener şimdiye kadar çoktan vazgeçip silikon yaptırmıştı. Benim hala umudum var çünkü aslında hiçbişeyi doğru düzgün yapamadım. Rezenede inat edicem ama poşet çayları yanımda taşıyorum artık:)
takma tabi. zayıfta olabilirsin kiloluda. kendini sev :)) polyanacı gibi gelmim sana ama öyle. daha pozitif olursak , herşey daha iyi olur. rezeneye inan, ona güven. sende işe yaraması için kendine telkinlerde bulun. Tanrının yardımını unutma. herzaman bizimle. iyi düşün herzaman. düşünsene tatlım, bu zamana kadar ne kadar negatif düşünmüşüzdür. bizi geriye itmiştir hep. faydasız yani :))
düzenli hayata geçince kilola alırsın hem. göğüs içinde umarım iyi olur herşey. can sıkma. içindeki stres işe yaramaz. :)
dolunaycım nasıl gidiyor araştırman? bir olumlu gelişme varmı? merak ediyorum çoooooooooooook.
bugün sabah yurtdışındaki arkadaşlarımı aradım. ve 4 çeşit bitki adını verdim. en geç 2 gün sonra (o ülkelerde olduğuna eminim ) yollarlar bana. etkilerini tam tespit ettirip. (hani 4 ü karışırsa bişey olurmu, yada atıyorum uyuturmu , gibi gibi ))))
sonra kuzene içricem kusturana kadar :))))) ayrıetten krem hazırlayıp , göğüslerine hergün sürdürcem. ben eminim ama bu bitkilerden. onunkiler büyümeye başladıüı an, irtibat kurcaz. bi şekilde daha fazlasını getirtcem, ve bi şekilde ulaştırcam... yani işim bitmek üzere :)))))))
bugün sabah yurtdışındaki arkadaşlarımı aradım. ve 4 çeşit bitki adını verdim. en geç 2 gün sonra (o ülkelerde olduğuna eminim ) yollarlar bana. etkilerini tam tespit ettirip. (hani 4 ü karışırsa bişey olurmu, yada atıyorum uyuturmu , gibi gibi ))))
sonra kuzene içricem kusturana kadar :))))) ayrıetten krem hazırlayıp , göğüslerine hergün sürdürcem. ben eminim ama bu bitkilerden. onunkiler büyümeye başladıüı an, irtibat kurcaz. bi şekilde daha fazlasını getirtcem, ve bi şekilde ulaştırcam... yani işim bitmek üzere :)))))))
benimde göğüslerim çok küçük aynen silikonlu 75'i zor dolduruyo.11 ay 13 günlük evliyim.ilk zamanlar çok utanıyodum ama sonraları biraz araştırma yapınca herkesin göğüslerinin 90 olmadığını farkettim:)ama şunu söyliyimki kadınlık sadece göğüste bitmiyo,hiçte sorun olmuyo tecrübeyle sabittir.ayrıca ben sevgilinizin evlenince silikon taktırırız demesini kabul etmiyorum.size destek verip doğal halinize teşvik etmesi varken kolayına kaçmak doğru değil.eğer sizi çok seviyorsa istemez zaten değilmi.onun ... küçükse ne yapacaksınız evlenince onunkinide silikonlamı uzatacaksınız:)