Kızlar ilk sayfalarda biri japonyada üretilen bisküviden bahsetmiş.googledan baktım f-cup cookies diye geçiyor. diğer ülkelere satışı varmış internetten. günde 2 tane yeniyormuş.çin işi japon işi denesek mi napsak :))
hatta burda Fcup Cookie Asean Official Site
femmefatale958 bence yeterince var göğüslerin bnm boyum kısa 157 kilo 48 göğüs alttan 73 meme ucundan ölçünce 82 fln ama daha küçük seninkinden. yayvan bnm kiler bira daha bende büyütmek için ameliyat olmak istiyorum. nefret ediyorum artık dolgulu sütyen takmatan hemde full destekli takıyorum askılarıda sıkıştırıorum bu sefer dekolte kısmı çok güzel duruyo kendimi beğeniyorum ama öbür türlü sewmiyorum.. insanın cinsel hayatını bile etkiliyor bu. eşim bazen ol ameliyat bazen olma diyo ama parası yüzünden olma diyo..
Arkadaşlar selamlar,
Sizlerle beni çooook sevindiren bir haberi paylaşacağım. 14 Temmuz'dan beri bu sitenin müdavimi oldum, en çok tıkladığım konu da malumunuz küçük göğüslerimden dolayı ''Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri'' topiğiydi. Bu topiğin altına yazılan neredeyse her başlığı okudum ve kendime bir yoğun bakım programı hazırladım. Başlamadan önceki göğüs ölçülerim alt: 79 üst: 84 idi, dün gece masajdan önce ölçtüm ve 79'a 89 çıktı:) aslında 90 gösteriyordu mezuram fakat 1 cm'lik sönme payı bırakarak 89'a saydım. Ve bariz bir dolgunluk ve sertleşme var göğüslerimde. Bu sabah her zamanki sütyenimi takarken hafif bir dekolte bile gözlemledim, bakmalara doyamadım söylemesi ayıp 5 dakika boyunca aynanın karşısında seyrettim:) Arkadaşlar uzun lafın kısası her şey ameliyat demek değil diyorum, ameliyat eeennn son çare olmalıymış bunu anladım. Ben de kafama koymuştum ameliyatı fakat bu sitede yazılanları okudum ve uyguladım, şu anda ameliyatın 'a' sı yok aklımda. Burada bizlerle kendi yöntemlerini paylaşan arkadaşlara bin teşekkür olsun.
Arkadaşlar selamlar,
Sizlerle beni çooook sevindiren bir haberi paylaşacağım. 14 Temmuz'dan beri bu sitenin müdavimi oldum, en çok tıkladığım konu da malumunuz küçük göğüslerimden dolayı ''Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri'' topiğiydi. Bu topiğin altına yazılan neredeyse her başlığı okudum ve kendime bir yoğun bakım programı hazırladım. Başlamadan önceki göğüs ölçülerim alt: 79 üst: 84 idi, dün gece masajdan önce ölçtüm ve 79'a 89 çıktı:) aslında 90 gösteriyordu mezuram fakat 1 cm'lik sönme payı bırakarak 89'a saydım. Ve bariz bir dolgunluk ve sertleşme var göğüslerimde. Bu sabah her zamanki sütyenimi takarken hafif bir dekolte bile gözlemledim, bakmalara doyamadım söylemesi ayıp 5 dakika boyunca aynanın karşısında seyrettim:) Arkadaşlar uzun lafın kısası her şey ameliyat demek değil diyorum, ameliyat eeennn son çare olmalıymış bunu anladım. Ben de kafama koymuştum ameliyatı fakat bu sitede yazılanları okudum ve uyguladım, şu anda ameliyatın 'a' sı yok aklımda. Burada bizlerle kendi yöntemlerini paylaşan arkadaşlara bin teşekkür olsun.
2 haftada 5 cm büyüten nedir şaşırdım bizimle de paylaşssan:26:
sitede bir çok yöntem var
hangisini yaptım
2 haftada 5 cm büyüten nedir şaşırdım bizimle de paylaşssan:26:
2 haftada 5 cm doğruysa eğer gerçekten çok iyi :) Ama ben de şaşırdım :) Yanlış ölçmüş olabilir misiniz? :44:
Merhabalar,
evet ilk olarak şunu söyleyeyim, ben de gözlerime inanamadım! hatta tekrar tekrar ölçüyorum gün içinde belki söner filan diye fakat hala aynılar. ama o kadar çok şey yaptım ki aslında çok da şaşılacak bir şey yok yani o kadar hormon aldıktan sonra vücuda göğüsler de büyüyor haliyle. bir de yaşımın da avantajı olduğunu düşünüyorum, 18 yaşındayım henüz yeni yeni ergenlik dönemi bitiyor falan..
Yaptığım şeyler;
**IntromTrack'in otlu kremini kullandım
**Her gün buz kalıplarıyla masaj yapıyorum yaklaşık 15 dakika
**Çilek ve rezene yağım var her gece onlarla masaj yapıyorum yaklaşık 20 dakika
**Öğlenleri 3 bardak rezene+adaçayı+şerbetçi otu kaynatıp içiyorum
**Günde sabah ve gece olmak üzere iki dolu kaşık k.ü.ç yiyorum artı normal kara üzümü de bir tabak doldurup yiyorum çekirdeklerini dişlerimle eze eze
**Her dusta buz gibi soğuk suyla masaj yapıyorum.
**Aklıma geldikçe göğüs egzersizleri yapıyorum
**EN ÖNEMLİSİ; bunların hepsini saati saatini DÜZENLİ yapıyorum. Hiç şaşmıyor.
**Bir de saçma gelebilir fakat ben düşünce gücüne çok inandığım için her fırsatta ikizleri okşayıp ''sizi çok seviyorum, çok güzelsiniz!!'' diyorumgülmek yok!
Çok hoşsun ya En doğrusunu yapıyosun. Düşünce gücüyle bi beden atlayan bi arkadaşımız bile vardı. Daha önceden küçük müydü? Yani bazılarının büyük oluyo, sönüyo. Yeniden büyütebiliyorlar da...
FONT="Book Antiqua"]kızlar bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık olduğunun farkındayım ve hepsini hepinizden iyi bi şekilde takip ediyorum emin olun.
şimdi küçük göğüs küçük göğüs diyoruz ama anlamıyorlar. ben de buna aşırı derecede kızıyorum. ilk önce şunu belirtmek istiyorum BAYANLAR BıZıM EN AZINDAN BENıM SORUNUN KÜÇÜK GÖĞÜS DEĞıL HıÇ GÖĞÜSE SAHıP OLMAMAK!
ben ne yazıkki 75 beden dolgulu sütyeni bile dolduramayan acınılası bi insanım. eğer aynı durumda olan varsa sölesin kızlar ne olur. ne işime yarıycak bilmiyorum ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. sanki kimsenin benimki kadar küçük değildir gibi geliyo...
küç yiyorum, rezene çayı içiyorum, masaj yapıyorum ama tık yok. ilaçlara hem param yetmiyor hem de kullanmaya korkuyorum açıkcası. kremler de aynı şekilde... ameliyata zaten param yok seneye erkek arkadaşım yaptırırız diyo ama gözüm onu da yemiyo...
ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı...
yalnız değilsem boyut açısından söyleyin olur mu senağlama
kom un sitesindeki ölçü yerine girdiğimde bana yanlış değer dedi. 65A diye beden bile var o sitede ama bana yanlış değer dedi senağlama[/FONT]
ay benim bunlar kadar olsa keske bazı modellerin 70 bedenini bile doldurmuyo bu kadar göğüslerim olsa yeter valla ya