ben normal kilodayım . ama onunla alakası yok. benim yağ oranım inan bana yerlerde, et demek yağ demek değil. yada et demek daha çabuk etki edecek demek değil. hiç canını sıkma bu yüzden. öncelikle pozitif ol. zayıflık , kilolu olmak, bunlar geriye iter insanı. hem ben normal kilodaydımda ne olmuştu. mandalina gibi memem vardı. içinde yağ yok bişey yok. cılız memeler. :) ama büyüyormuş demekki bak. seninkise büyür. zayıf olmayı kafandan at. bir dene bakalım. belki biraz geç büyür, yada daha erken. bunu bilemeyiz tatlım. can sıkmak yok ama :))
bu arada sana kilo aldıran bi formül yazim ben. ben 21 li yaşlara kadar 43 kiloydum. şu an 64 falanım işte. ( bi yere 54 yazmışım hatalı orası, sen 54 tün diyen falan çıkarda şimdi :)) )
son 5 yıldır 58 - 64 arası gidiyorum. boyum uzun diye hani normal görünüyo.. 5 ay gibi bi zamanda 15 kilo aldım. iştahım yoktu. ağzıma aldığımı çıkarırırm falan. sonra, iştah açan şeyler icat ettim :)))))
her akşam yatmadan ne içtim bak. 2 bardak sütün içine, keçiboynuzu pekmezi (dayanabildiğin kadar koy- 2-3 yemek kaşığı iyi olur ),,,, bal (dayanabildiğin kadar ) ,,, cici bebe bisküvisi. (3-6 adet arası.. bu bisküvi bazı insanları ishal yapıyor, sanada yaparsa 2 ye indir ) ,,, marketlerde satılıyor arı sütü ,,,, yine marketlerde var arı poleni... bunlardanda 1-2 kaşık koy.
her akşam yatmadan iç. nasıl iştah açacak bak gör. yemeklerini pul biberli , kimyonlu yemeğe özen göster (biber acı olduğundan , kimyonda doğası gereği iştah açar ))
vede akşamları bol yemek yiyip yat. miden ağrımaz korkma. dalar gidersin zaten. :))))