- 12 Nisan 2010
- 67
- 0
Aynen Canım Daha Önce İnsanların Dediklerine Çok Takardım ama Hep Pişman Olurdum ama Artık Benim Rengim Benim zevkim Renkler ve Renkler TartışılmazmışMutlaka Kitap Alıcam Kunuşma Tarzım Azıcık bozulmş Diksiyonum Kötüleşmiş Ondan Canım Mesela Bu sene Herşeyi Kendim İçin Yapıcam Hayat Benim Hayatım Madem İstediklerimi Yapayım Saçlarımı Klasik Kestirip siyah Yapıcam Ama Hemen Karamsar Demeyin Siyahı seviyorum Okadar Beyaz Tenli Olunca Cazip Geliyor
siyah saç.. benmde doğal saç rengim siyahtır. bende ne kızıl kaldı yapmadığım ne mavi siyah, ne kestane. yap gitsin boşver. karamsarlıkla ne alakası var. insanın içi karamsar olmasın... kitap insanın ufkunu açar. kitaplar iyidir. bende rezene için ansiklopedi aldım.. bi baktım bilmediğim şey kalmamış. :))) gaza geldim baya. :))))
havalarda çok sıcak kısa saç en iyisi ya. iyiki söyledin bende yarın gidip saçımı kestirim hemen :)))))))))
kesinlikle cnm ya. bu sıcakta belime kadar saçları hergün yıkamaktan yoruldum. :)) kestirim bende en iyisi. :)) koleston mavi siyah harikadır. bende onunla boyardım. ama işte mavisi akıyodu bende hemen. umarım senin saçından hemen akmaz.. :) mutlu değişimler sana şekerrrr :)
Alakasız Olucak Ama saç Kesimi Güzel mi Ayrıca Kolestonun Mavi Siyahı Böğürtlem Siyahı diyemi Geçiyor ?
siz memeleri büyüttünüz bitirdiniz saça geçtiniz bakıyorum
Ben 14 yaşındayım 1 senedir regl görüyorum göğüslerim çok ufak hatta yok gibi bişey dümdüz.Doktora falan gitmeyi düşündüm ne yapabilirim bu yaştan sonra büyür mü yoksa sizin yntemleri mi deneyeyim?psikolojim bozuldu yaz geldi ne bikini giyiyorum ne straplez
Canım Gayet Normal Yaşın Küçük Daha
ya ne bileyim büyüsün istiyorum artık bikini felan hiçbişey giyemiyorum süngerlilerle bile hiç bişey olmuyo yaşıtlarıma bakıyorum 80 beden giyen var ben böyle olunca üzülüyorum çok
Canım Senin Yaşındayken benimde yoktu Merak etme büyürler Bazı İnsanlarda Çabuk Gelişiyor :)
ne kadar zamanda büyüdü acaba:44:
teşekkürler cevap için,umarım ya kilo verdim ideal kiloma geldim göğsüm yok bu seferdeValla 15 -16 gibi Merak etme Büyürler İndan Doğası bu Göğüssüz Kadın olmaz
teşekkürler cevap için,umarım ya kilo verdim ideal kiloma geldim göğsüm yok bu seferde
Ben 14 yaşındayım 1 senedir regl görüyorum göğüslerim çok ufak hatta yok gibi bişey dümdüz.Doktora falan gitmeyi düşündüm ne yapabilirim bu yaştan sonra büyür mü yoksa sizin yntemleri mi deneyeyim?psikolojim bozuldu yaz geldi ne bikini giyiyorum ne straplez