Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

siyah saç.. benmde doğal saç rengim siyahtır. bende ne kızıl kaldı yapmadığım ne mavi siyah, ne kestane. yap gitsin boşver. karamsarlıkla ne alakası var. insanın içi karamsar olmasın... kitap insanın ufkunu açar. kitaplar iyidir. bende rezene için ansiklopedi aldım.. bi baktım bilmediğim şey kalmamış. :))) gaza geldim baya. :))))

havalarda çok sıcak kısa saç en iyisi ya. iyiki söyledin bende yarın gidip saçımı kestirim hemen :)))))))))

Böyle Yapcam Canım ama Uzçları Düz Olacak Sonra Mavi Siyaha boyuyacağım kolestonla

Ebet Kitap çok Öğretici Bunun İçin Böyle Okuyorum Kısa Saç güzel Ama İşte Saçlarıma Kıyamıyorum Napim

Kestir Canım Kısa Saç Genelde Herkese Yakışıyor Bana Göre

Eklentiler

• $IMG_9242.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 129
  • $avene_lait_enfant.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $13067_buyuk.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 67
kesinlikle cnm ya. bu sıcakta belime kadar saçları hergün yıkamaktan yoruldum. :)) kestirim bende en iyisi. :)) koleston mavi siyah harikadır. bende onunla boyardım. ama işte mavisi akıyodu bende hemen. umarım senin saçından hemen akmaz.. :) mutlu değişimler sana şekerrrr :)

Alakasız Olucak Ama saç Kesimi Güzel mi Ayrıca Kolestonun Mavi Siyahı Böğürtlem Siyahı diyemi Geçiyor ?

evet kızlar konu değişti sanki. rezene içmeye devam edip de büyüten var mı? sonuç alan var mı nasıl gidiyor? dolunay her şey için teşekkürler sayende yeni bir umut oldu benim için.

Son düzenleme:
Ben 14 yaşındayım 1 senedir regl görüyorum göğüslerim çok ufak hatta yok gibi bişey dümdüz.Doktora falan gitmeyi düşündüm ne yapabilirim bu yaştan sonra büyür mü yoksa sizin yntemleri mi deneyeyim? psikolojim bozuldu yaz geldi ne bikini giyiyorum ne straplez

Canım Gayet Normal Yaşın Küçük Daha

ya ne bileyim büyüsün istiyorum artık bikini felan hiçbişey giyemiyorum süngerlilerle bile hiç bişey olmuyo yaşıtlarıma bakıyorum 80 beden giyen var ben böyle olunca üzülüyorum çok

Canım Senin Yaşındayken benimde yoktu Merak etme büyürler Bazı İnsanlarda Çabuk Gelişiyor :)

cnm moralini bozuo gibi olmiyim ama benmde aynen öyleydi ve o şekildede devam etti ki 25 yaşındayım hala öyleler...ama benmki genetik baba tarafıda böyleymişş..sende şöyle bi bak ailende bu şekil varmı die eğer yoksa büyürlerr varsa fazla ümitlenmeee.....ama evlenince özellikle çocuk doğurunca kesin büyüyolarrr

kızlaar yok mu rezeneye devam eden sonuç alan neden yazmıyorsunuz? ben her gün 2-3 kupa içiyordum çok az bir gelişme oldu ama son bi haftadır günde 1 tane içebiliyorum çok düzensiz yaşıyorum çünkü şu aralar. yeniden başladım umutluyum ama sizleri de merak ediyorum gelişme kaydedenleri öğrenmek istiyorum. devam eden varsa nolur cevap yazsınnnnn:18:

Kızlar ilk sayfalarda biri japonyada üretilen bisküviden bahsetmiş.googledan baktım f-cup cookies diye geçiyor. diğer ülkelere satışı varmış internetten. günde 2 tane yeniyormuş.çin işi japon işi denesek mi napsak :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar benimde göğüslerim çok küçük 75 i bile zor dolduruyolar ama son zamanlar biraz kilo aldım azda olsa bi büyüme var

canım senin göğüslerin daha büyür merak etme doktora filan gitmene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…