Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Rezene çayı içmekten kolay ne var yaa.. etkisi olacaksa hemen içmeye başlarım.. ama açıkcası hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...:KK19:

bu mesajım şahsa yazılmış değildir. inanmayan herkese yazılmıştır. bana özelden mesaj atan bazı arkadaşlara ayrıetten yazılmıştır.

destekli 75 ten ,desteksiz 85 e. ben a,b,c gibi harflerden anlamam.... yani sutyenlerimi pahalı yerlerden alanlardanda değilim. pazarda 10 liraya birsürü var. 85 diyosunuz veriyo satıcı. a mı , b mi, c mi, ne o adam anlar ne ben........ yani 85 diyip aldığım memelerime oluyor şu an. bunu resimlerlede ispatlarım. hiç sorun değil. ama sözüme inanmayana yapacağım bişey olmaz benim. benim omuzlarımda sırt kısmımda çok geniş. spor hocaları gibi düşünün. memelerim büyüdü evet ama geniş olduğum için ne garip duruyor. ne imkansız bişey yani. nasıl anlatim anlamadımki ben... kandırıldığını düşünen varsa , hemen şu dakikadan itibaren mesajlarımı okumasın, yorumlarımıda okumasın. çok rica ediyorum.

inanmayan olur, oyun sanan olur. bakın benim vaktim inanın bana çok değerli, çok kıymetli... ben avukatım. evet 26 yaşındayım belki ama oyun oynayacak yaş sayılmaz sanırım. dağ gibi davalarla uğraşırken, evime ansiklopedi aldım. oturdum bide memeyi ne büyütür diye araştırma yapıyorum. kimseyi kandırmam ben inanın bana. klavyede parmaklarım ağrıyana kadar yazıyorum. dikkat ettinizmi en ayrıntılı yazan benim. en açıklamalı. niye uğraşayımki. ne için, kim için. ben sadece insanlara faydam olsun istiyorum. elime yapışmaz yani araştırma yapmak. bana mesaj atan arkadaşlarda oldu. hadi ordan ya , o kadar büyürmü. rezenenin kendine faydası olsa ot olmaz diyen bile oldu. inandırmak zorunda değilim ben kimseyi. isteyen içer, istemeyen içmez. şunu anlamadım ben. ısırgan otu içtim iyi geldi. SES TELKİNİ DENEN BİŞEY VAR. dinledim büyüdü. herkes onlara inanmışta rezene için neden şüpheye düştünüz anlamadım. benim elimde ilahi bi güç yok. büyü derim büyüsün. bende sizin gibiyim yani.

dicek lafım yok başka . hoşçakalın.

dolunay ben bişi daha sorucam kilon normal mi zayıf mısın... 34 beden giyiniyorum ama üst 32 beden:'( Vücutta yağ olmayınca büyütmem çok daha zor olacağı psikolojisine girdim haliyle canım sıkılıyo. Sanki kilolu olsam sporla masajla bi şekilde daha çabuk etki görürüm ama ama offf:KK43:(( Bu forumda o kadar kişi gördüm öyle ya da böyle büyüten ama bunların hepsi normal kilolu, aşırı zayıf olup da böyle sonuç olan kimse yok gibi, varsa ses etsin de moralim düzelsin yahu:KK43:(

dolunay hassasiyetini anlıyorum, haklısın ama gerçekten insanlara faydalı olmak istiyorsan ki istiyorsun, gereksiz lafları görmezden gelmeye çalış bence kaile alma.
yukardaki lafı okuyunca böyle bir mesajı bekliyordum açıkçası:) ne kadar iyi niyetli de olunsa -ki arkadaşın da bu lafında kötü niyet görmüyorum kesinlikle- ama yine de 'kandırıosanda iyi rol oynuosun=)' gibi bir ifade kullanılmaz özellikle de o insan söylediklerinden dolayı daha önce yargılanmışsa, yorum hoş olmamış açıkçası.

Kızlar size bişi diyim mi, kimse kimseye yardım etmek zorunda değil. Dolunay şimdi bu araştırmaları sonucunda hakkaten iyi bir sonuç elde edebilir pekala ve bunun patentini alıp bir güzel de pazarlayabilir, kim bişey diyebilir, kime ne... O yüzden inanmayan yorum yapıp heves kırmamalı bence.

bu mesajım şahsa yazılmış değildir. Inanmayan herkese yazılmıştır. Bana özelden mesaj atan bazı arkadaşlara ayrıetten yazılmıştır.

Destekli 75 ten ,desteksiz 85 e. Ben a,b,c gibi harflerden anlamam.... Yani sutyenlerimi pahalı yerlerden alanlardanda değilim. Pazarda 10 liraya birsürü var. 85 diyosunuz veriyo satıcı. A mı , b mi, c mi, ne o adam anlar ne ben........ Yani 85 diyip aldığım memelerime oluyor şu an. Bunu resimlerlede ispatlarım. Hiç sorun değil. Ama sözüme inanmayana yapacağım bişey olmaz benim. Benim omuzlarımda sırt kısmımda çok geniş. Spor hocaları gibi düşünün. Memelerim büyüdü evet ama geniş olduğum için ne garip duruyor. Ne imkansız bişey yani. Nasıl anlatim anlamadımki ben... Kandırıldığını düşünen varsa , hemen şu dakikadan itibaren mesajlarımı okumasın, yorumlarımıda okumasın. çok rica ediyorum.

Inanmayan olur, oyun sanan olur. Bakın benim vaktim inanın bana çok değerli, çok kıymetli... Ben avukatım. Evet 26 yaşındayım belki ama oyun oynayacak yaş sayılmaz sanırım. Dağ gibi davalarla uğraşırken, evime ansiklopedi aldım. Oturdum bide memeyi ne büyütür diye araştırma yapıyorum. Kimseyi kandırmam ben inanın bana. Klavyede parmaklarım ağrıyana kadar yazıyorum. Dikkat ettinizmi en ayrıntılı yazan benim. En açıklamalı. Niye uğraşayımki. Ne için, kim için. Ben sadece insanlara faydam olsun istiyorum. Elime yapışmaz yani araştırma yapmak. Bana mesaj atan arkadaşlarda oldu. Hadi ordan ya , o kadar büyürmü. Rezenenin kendine faydası olsa ot olmaz diyen bile oldu. Inandırmak zorunda değilim ben kimseyi. Isteyen içer, istemeyen içmez. şunu anlamadım ben. ısırgan otu içtim iyi geldi. Ses telkini denen bişey var. Dinledim büyüdü. Herkes onlara inanmışta rezene için neden şüpheye düştünüz anlamadım. Benim elimde ilahi bi güç yok. Büyü derim büyüsün. Bende sizin gibiyim yani.

Dicek lafım yok başka . Hoşçakalın.

ben samimiyetine inanıyorum açıkçası... Bi de insanların işi gücü yok da bunla mı kandırıcaklar yaaa... Bu bi reklam değil bişey değil... Bi sürü adam geliyo yok bu krem iyi yok şu krem iyi die reklam yapıyo...rezenenin reklamla primle ne işi olablirki ://

Rezene çayı içmekten kolay ne var yaa.. etkisi olacaksa hemen içmeye başlarım.. ama açıkcası hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum...:KK19:

eğer birşeyin sonuç vermesini istiyorsan önce kendin inanacaksın canım ki eğer sen inanırsan ve istersen rabbim verir bence bi dene bişey kaybetmezsin ama ara vermeden 15 gün dene sonra bi sonuç göremezsen gel buraya istediğini söyle

dolunay ben bişi daha sorucam kilon normal mi zayıf mısın... 34 beden giyiniyorum ama üst 32 beden:'( Vücutta yağ olmayınca büyütmem çok daha zor olacağı psikolojisine girdim haliyle canım sıkılıyo. Sanki kilolu olsam sporla masajla bi şekilde daha çabuk etki görürüm ama ama offf:KK43:(( Bu forumda o kadar kişi gördüm öyle ya da böyle büyüten ama bunların hepsi normal kilolu, aşırı zayıf olup da böyle sonuç olan kimse yok gibi, varsa ses etsin de moralim düzelsin yahu:KK43:(

canımmm bu soruna bende cevap vermek istiyorum çünkü bende 34 bedenim sakın vazgeçme gerçekten büyüyolar 44 kiloyum ben dediğim gibi önce inanacaksın rabbimin bizim için yarattığı herşeyde şifa gizli allahım seninde gönlüne göre verir inşallah

bu mesajım şahsa yazılmış değildir. inanmayan herkese yazılmıştır. bana özelden mesaj atan bazı arkadaşlara ayrıetten yazılmıştır.

destekli 75 ten ,desteksiz 85 e. ben a,b,c gibi harflerden anlamam.... yani sutyenlerimi pahalı yerlerden alanlardanda değilim. pazarda 10 liraya birsürü var. 85 diyosunuz veriyo satıcı. a mı , b mi, c mi, ne o adam anlar ne ben........ yani 85 diyip aldığım memelerime oluyor şu an. bunu resimlerlede ispatlarım. hiç sorun değil. ama sözüme inanmayana yapacağım bişey olmaz benim. benim omuzlarımda sırt kısmımda çok geniş. spor hocaları gibi düşünün. memelerim büyüdü evet ama geniş olduğum için ne garip duruyor. ne imkansız bişey yani. nasıl anlatim anlamadımki ben... kandırıldığını düşünen varsa , hemen şu dakikadan itibaren mesajlarımı okumasın, yorumlarımıda okumasın. çok rica ediyorum.

inanmayan olur, oyun sanan olur. bakın benim vaktim inanın bana çok değerli, çok kıymetli... ben avukatım. evet 26 yaşındayım belki ama oyun oynayacak yaş sayılmaz sanırım. dağ gibi davalarla uğraşırken, evime ansiklopedi aldım. oturdum bide memeyi ne büyütür diye araştırma yapıyorum. kimseyi kandırmam ben inanın bana. klavyede parmaklarım ağrıyana kadar yazıyorum. dikkat ettinizmi en ayrıntılı yazan benim. en açıklamalı. niye uğraşayımki. ne için, kim için. ben sadece insanlara faydam olsun istiyorum. elime yapışmaz yani araştırma yapmak. bana mesaj atan arkadaşlarda oldu. hadi ordan ya , o kadar büyürmü. rezenenin kendine faydası olsa ot olmaz diyen bile oldu. inandırmak zorunda değilim ben kimseyi. isteyen içer, istemeyen içmez. şunu anlamadım ben. ısırgan otu içtim iyi geldi. SES TELKİNİ DENEN BİŞEY VAR. dinledim büyüdü. herkes onlara inanmışta rezene için neden şüpheye düştünüz anlamadım. benim elimde ilahi bi güç yok. büyü derim büyüsün. bende sizin gibiyim yani.

canımmm sende diyosun ya önce insanın içi temiz olmalı diye ben sonuç aldım veönce rabbime sonra sana inandım allah razı olsun tekrar bence saçma sapan yorumlar için kendinide hiç üzme inanan buyursun yapsın inanmayanda yol alsın:)

cnm boşver isteyen dener istemeyen denemez. sen kimseyi takma cnm. sana içten teşekkür ediyorum zahmetlerin için. inşallah işe yarayan formülü bulursun biz seninle gurur duyuyoruz zaten. bana göre kahraman gibisin. bir sürü dertli kadına; kıza derman olacaksın inşallah. ruhumuza iyi geleceksin.:KK34:

Kızlar Rezene Çayına başlamayı Düşünüyorum Başlıcamda Peki Paket Alırsam Marketten Yani Fark Eder Mi ?

:)))) baya heyecanlı gördüm sizi...

tek tek alıntı yaparak yazmaktasa bi mesajla halledim dedim...

*** ben ilk mesajımdada yazdım. gripli bir dönemimde,ciğerlerim ağzımdan çıkacakmış gibi öksürdüğüm soğuk bir kış gününde (masal gibi oldu :) ) rezene içmeye başladım. ama yeterki öksürmem gitsin. davanın ortasında dayak yiyen müvekkilimi savunacağım sırada bir öksürme , bir öksürme :KK1: dedim böyle olmaz. işte başladım rezeneye, öksürüğümü kesti evet, ama girp devam tabi. tek yaşıyorum , çorba yapanımda yok :KK1: günde genelde 3 bardak arada 4 bardak, sabah ,öğle ,akşam ,yatmadan içtim. memelerimde hafif bi sızı oldu. önemsemedim. geçer dedim. baktım yavaş yavaş büyüyo. anladım tabi rezeneden olduğunu . ama hani söner dedim. yan etkisi falandır. sonra bi baktım bişey olmuş. sutyenim olmaz. bi genişleme . çok şaşırdım. sönmedi ama en güzel yanı o... ben memelerimden memnundum hani kızlar. küçüktü evet ama takmazdım. benimkide böyle derdim. hem belki asıl olan benimkidir. belki büyük olanlarınki anormaldir. ne biliyoruzki normal hangisi. neye gör ekime göre ama dimi.. :)

**** günde 3 bardak, 4 te olur. hem sallama hem açık çay. ama dikkat edin, yazdım yine yazcam. açık alıyosanız çalı çırpı olmasın içinde . saf olsun. bazı uyaık aktarlar ot koyuyorki ağır olsun. bişeye yaramaz otlar yani...

*** zararı olmadı bana rezenenin. fazlası zarar densede, fazla içmedim yani. günde 20 bardak çay içenler var. bişey olsa onlara olurdu :)))

*** sağlıcakla kalın. :)

Dolunaycım Banada Yardım Edermisin :KK43:

dolunay hassasiyetini anlıyorum, haklısın ama gerçekten insanlara faydalı olmak istiyorsan ki istiyorsun, gereksiz lafları görmezden gelmeye çalış bence kaile alma.
yukardaki lafı okuyunca böyle bir mesajı bekliyordum açıkçası:) ne kadar iyi niyetli de olunsa -ki arkadaşın da bu lafında kötü niyet görmüyorum kesinlikle- ama yine de 'kandırıosanda iyi rol oynuosun=)' gibi bir ifade kullanılmaz özellikle de o insan söylediklerinden dolayı daha önce yargılanmışsa, yorum hoş olmamış açıkçası.

Kızlar size bişi diyim mi, kimse kimseye yardım etmek zorunda değil. Dolunay şimdi bu araştırmaları sonucunda hakkaten iyi bir sonuç elde edebilir pekala ve bunun patentini alıp bir güzel de pazarlayabilir, kim bişey diyebilir, kime ne... O yüzden inanmayan yorum yapıp heves kırmamalı bence.

pardon sen bu lafı banamı söylüyosun,eğer söylüosan alınmıorm ve kailede almıorm seni ancak,söylediğim şeyden alıntı yaptığın için söz hakkı doğuyo banaa...

bi kere eğer anlamadıysan yazımı en baştan anlayarak okuu,ben inanmıorm die bişey yazmadım bi daha bakarsan görürsün!! burda herkes kendince faydalı bulduğu şeyleri paylaşıo,inanan inanır inanmayan düz yürürr....bende böyle bi sorunu olan birisiyimm,ve kimsenn duygularıylada oynamam..ayrıcada herkesin kendine göre bi mesleğide vardır kimimz doktor kimimiz mühendis,burda açıkmaıosak boş işler müdürü deiliz yaniii.vaktimiz olmadığı içinde çokk vakit harcayamıorz burda..ha bide eğer okuduysan bende bişey paylaştım,şuan bende deişik bir tedavi içindeyim,ve bu belkide benm gibi olan birine ilk uygulanan bişey..burda bişeyler yazıosam benm gibi olanlara azcık destek olmak içindirr...ha ne diyede sorusan söylerdim aslında ama çokkk maliyetli olduğu için kesin bir sonuç almadan insanlara bunu teşvik etmek istemiorm...bende burda ne tür bitkiler faydalı olur onu takip ediorm dolunayın söylediklerinide takip ediorm(lafım sana dolunay eğer o uzun mesajın banaysaaa).....laf kondurcak şeyler yazıp asapları bozmayalım bence,burda bi palaşım yaporuz(herkez kendince)...içine etmeyelimmmm,heves kırmayalımmm

anlayana!

ha bu arada arkadaşlar...bu önemlidir,burdaki ölçülere göre sütyeninizi alınn,yoksa anlamadan göğsünüze çok büyük zarar verirsiniz,kafanıza göre almayın..yoksa kist falan bile çıkar Allah korusun (tecrübeyle sabittir ona göre)

Göğüs çevrenizin ölçüsünü almak için mezurayı memelerinizin altından göğüs kafesine kadar çepeçevre dolayın. Sütyen ölçüleri belirlenirken mezuranın göğüslerin altından ve sırtınızda düz, yatay bir çizgi oluşturacak şekilde geçmesine dikkat edin.Örneğin çevre ölçüsü 76 ise kullanılması gereken sütyenler 80 beden olmalıdır. Sütyenler bedenleri 5 cm’lik birimler halinde yükseldiğinden ana birimi geçen değerlerde bir üst beden alınmalıdır.

Meme Altı çevresi sütyen bedeni
70 cm. ve altı 70
71-75 cm.arası 75
76-80 cm. arası 80
81-85 cm.arası 85
86-90 cm arası 90
91-95 cm.arası 95
96-100 cm. arası 100
100-105 cm. arası 105
106-110 cm. arası 110

Mezuranızı yine sırttan öne doğru olarak, ancak memelerinizin ucundan (üstünden) geçecek şekilde çevreleyin. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi değerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır. Bu fark cup ölçüsünü verir.

Fark Cup ölçüsü
6.5 cm’den küçükse A
6.5-13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası C
19.5-26 cm. arası D

ha bu arada arkadaşlar...bu önemlidir,burdaki ölçülere göre sütyeninizi alınn,yoksa anlamadan göğsünüze çok büyük zarar verirsiniz,kafanıza göre almayın..yoksa kist falan bile çıkar Allah korusun (tecrübeyle sabittir ona göre)

Göğüs çevrenizin ölçüsünü almak için mezurayı memelerinizin altından göğüs kafesine kadar çepeçevre dolayın. Sütyen ölçüleri belirlenirken mezuranın göğüslerin altından ve sırtınızda düz, yatay bir çizgi oluşturacak şekilde geçmesine dikkat edin.Örneğin çevre ölçüsü 76 ise kullanılması gereken sütyenler 80 beden olmalıdır. Sütyenler bedenleri 5 cm’lik birimler halinde yükseldiğinden ana birimi geçen değerlerde bir üst beden alınmalıdır.

Meme Altı çevresi sütyen bedeni
70 cm. ve altı 70
71-75 cm.arası 75
76-80 cm. arası 80
81-85 cm.arası 85
86-90 cm arası 90
91-95 cm.arası 95
96-100 cm. arası 100
100-105 cm. arası 105
106-110 cm. arası 110

Mezuranızı yine sırttan öne doğru olarak, ancak memelerinizin ucundan (üstünden) geçecek şekilde çevreleyin. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi değerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır. Bu fark cup ölçüsünü verir.

Fark Cup ölçüsü
6.5 cm’den küçükse A
6.5-13 cm. arası B
14 - 19.5 cm. arası C
19.5-26 cm. arası D

nasıl kist oluyormuş ki uygun sütyen almayınca çok ilginç hiç duymamaıştım:KK53: başına mı geldi

nasıl kist oluyormuş ki uygun sütyen almayınca çok ilginç hiç duymamaıştım:KK53: başına mı geldi

bi tanıdığımın başına geldi,göğsünde kist vardı 2sindede, meğer öyle yanlış bi sütyen kullanıomuşkii,sonra baktık meğer hepimiz yanlş kullanıomuşuz ki; zavallı ben, olmayan göğüslerime işkence yapıomuşum doktor arkadaşımbana destekli özellikle demirli olanlar varya onları yasakladı,zavallıların büyücekleri varsa bile büyümesini engelliomuşum(napiyiim ben ne anlarım göğüsten=))

herneyseee burdan özellikle genç olan gelişim çağında olan kızlara söylüormmmm,aslında herkes dikkate alsın bence;sütyenin göğüsünüzün tamamını içine alcak şekilde sarması gerek özellikle yanlara dikkat edin,oralarda daha çok sıkıştırılıooo....bence sporcu sütyenlerinden kullanabilirsiniz,yarım atlet en iyisi ama bizde bişey yok içini doldurcak=) ondan sporcu sütyeni alın...tamam estetik açıdan önemli göğüsün olması fakat dahada önemlisi süt bezleriniii dokuları yıpratmamakkk eninde sonunda çocuğumuz olduğunda göğüslerimiz büyücekkk barii sağlıklı olsun =)

buda benden sizee tavsiyee....

X