dolunaycım listene benide ekle lütfen bu arada rezene çayını 1 haftadır içiyorum inanılmaz gelişmeler gördüm allah senden razı olsun her şey önce rabbimin sonra senin araştırmaların sayesinde dediğin gibi herşeyden önce insanın içi temiz olmalı ben inandım önce rabbime sonra senin araştırmalarına çok şükür sonuç alıyorum arkadaşlar rezene çayını mutlaka deneyin tavsiye ediyorum dolunaycım ınanki bu şekilde bi paylaşımla sen bana yardımcı oldun allahımda senın yolunu açık etsin dualarım seninle canım çok öptüm....
hadi inşallah dahada iyi sonuçalr alırsın bize yaz mutlaka gelişmeleri. ben rezene aldım ama içmeye unutuyorum hep. günde kaç barda içiyorsun?
Kızlarr ben 16 yaşındayım ve nerdeyse hiç yok75 destekli giyiyorum onu dolduruyor gibi biraz.70 a-b-c büyük geliyor ne saçma Sizce büyütmeye çalışmak için erken mi beklemelimiyim
sakınnnn denemee kıllanma yapıo geçen hafta 3 gün kullandım kısa olan tüylerimde uzama hissettimmmmm...aman dikkat!!
benimde yaşım 16 ve 75 destekliyi bile dolmuyor neredeyse . şu anda gelişme çağında olduğum için uygulayacağım yöntemlerin çok daha hızlı ve etkili olacağını düşünüyorum. bu yüzden araştırıyorum . bana önerebileceğiniz en etkili yöntem hangisidir acaba
bitanemm bence bu kadar aceleci olma gelişme çagındasın allah korusun ters bişeylerde olabilir o yüzden biraz daha bekle bak ben 25 yaşındayım yeni yeni deniyorum bazı yöntemleri amma illa bişey yapacağım diyosan rezene çayı iç ama sakın vazgeçme :)inşallah herşey gönlünce olur[/QUOT
inşallah öyle olur . teşekkür ederim :)
bitanemm bence bu kadar aceleci olma gelişme çagındasın allah korusun ters bişeylerde olabilir o yüzden biraz daha bekle bak ben 25 yaşındayım yeni yeni deniyorum bazı yöntemleri amma illa bişey yapacağım diyosan rezene çayı iç ama sakın vazgeçme :)inşallah herşey gönlünce olur[/QUOT
inşallah öyle olur . teşekkür ederim :)
ya bi dakka ben işin en can alıcı noktasını kaçırmışım, dolunay günde 3 bardak rezene çayı içerek göğsünü destekli 75'ten desteksiz 85'e mi yükselttin
darısı başımıza diyor hemen dışarı çıkıp rezene alıyorum, rezenenin süt arttırıcı özelliği olduğunu biliyordum bir ara da içiyordum ama günde 1 tane çok da düzenli içmedim açıkçası. peki hazır poşet çaylardan mı kullandın yoksa aktardan bitkiyi alıp mı demledin, yemeklerden önce mi sonra mı..
evet aynen öyle olmuş canım nasipse ikinci olan ben olacağım:) ben poşet çay içiyorum 1 haftada belirgin oranda bi değişme oldu çok şükür tekrar tekrar dolunaya teşekkür ediyorum bu konuyu bizimle paylaştığı için rabbime de şükürler olsun bizlere bu kadar yararlı bitkileri var ettiği için allahım herkesin gönlüne göre versin herşeyi
Günde kaç bardak içiyosuuun?
işallah canım, ben de birazdan alıcam rezene. mideye de çok iyi geliyo hem. yalnız bişey dikkatimi çekiyo arkadaşlar, göğüs büyütmek için ne kadar yararlı şey varsa hepsi mideye de çok iyi geliyo. benim midemde reflü var ve çok sıkıntı çektim vakti zamanında, acile kaldırıldığım günleri de bilirim, neyse ki 1-2 senedir öyle aman aman ağrı çekmiyorum, göğüse bi etkisi olmasa da bi yerden yarıyo işte buna da şükür:)
maşallah canım:) rabbim herkesin derdine derman versin inşallah
dolunaycım listene benide ekle lütfen bu arada rezene çayını 1 haftadır içiyorum inanılmaz gelişmeler gördüm allah senden razı olsun her şey önce rabbimin sonra senin araştırmaların sayesinde dediğin gibi herşeyden önce insanın içi temiz olmalı ben inandım önce rabbime sonra senin araştırmalarına çok şükür sonuç alıyorum arkadaşlar rezene çayını mutlaka deneyin tavsiye ediyorum dolunaycım ınanki bu şekilde bi paylaşımla sen bana yardımcı oldun allahımda senın yolunu açık etsin dualarım seninle canım çok öptüm....
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrr bu rezeneyi dünden beri içiyorum acayip güzel yaaa normlde bitki çaylarını sevmem ama bunu çok sevdim seve seve içiyorum.... inşallah bende 85 desteksiz takıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):) kızlar hemen rezeneye başlayın
tatlım benim, çok sevindim. inşallah çok iyi sonuçlar alırsın. Allah hepimizden razı olsun tatlım. insanlar paylaştıkça mutlu olur, paylaştıkça ''insan '' olmayı dahada hakederiz diye düşünüyorum..
duanı esirgeme zaten. Allah büyüktür. çayını içmeye devam et. ben hala içiyorum. arada bir ama. küçülmedi göğüslerim. öyle duruyolar yani :)) sanırım ben 3 ayda günde 3- bazen 4 bardak, içtiğim için, etkisini hızlıca gösterdi. devamlı rezene yükledim vücuduma, oda artık gidecek yer bulamayınca memelerime yaradı :)))
kaba bi formül buldum (şimdilik. ) rezeneyi al, bir çay bardağı suda haşla, kaynasın iyice özü çıksın. sonra onu çatalla ez. püre gibi olsun. 3 günde bir falan göğüslerine masaj yap. dıştanda etkisi olur diye düşünüyorum. rezeneyle beraber ŞERBETÇİ OTU VE ISIRGAN OTU nada aynı işlemi uygula. ve 3 bitkiyide karıştır. 3 günde bir göğüslerine yedirerek masaj yap. ve hava almasını sağlayacak şekilde pamuklu bi penyeyle çok sıkmadan sar.. 2 saat falan kalsa yeter. sonra sil yada yıka. bu şimdilik SADECE KADINLAR KULUBÜNDEKİ BAYANLARIN YAPTIKLARI yöntemin rezeneyle geliştirilmiş hali. ben uygulamadım. denenmesinde sakınca görmüyorum.
REZENE + ŞERBETÇİ OTU + ISIRGAN OTU. (bazı bayanlar ısırganında büyüttüğünü yazmış, ona istinaden yazdım bunu, büyütüyor denmişse büyütüyordur ))))
ben kendi keşiflerimle en kısa zamanda arşınızda olcam inşallah. uğraşıyorum inanın :)
görüşmek üzere...