Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Hiç iki elinle tek göğüsünü sıkıştırmak veya bez sıkarmış gibi döndürmeyi denedin mi? Denediyse büyüyor çünküü.... Bir konu var "yalnızca masaj yaptm ve gelişme oldu" diye. ona bir bak istersen

göğüs boyutu tamamen ırsi diye düşünüyorum ailemde en küçük boy göğüs bana ait 17 yaşındayım ve göğüslerim 90 beden kimi zaman uğradığım tacizlerden dolayı saklamak zorunda bile kalıyorum göğüslerimi sırf bazen adımlarımı bile onların hareketleri doğrultusunda yapıyorum desem yalan olmaz

göğüs büyütmenin ameliyattan başka çaresi yok kımse kendini kandırıp daha da fazla uzmesın aynı dertten bnde muzdarıbım psıkolojım o kadar bozuldu kı erkek arkadasımdan bıle ayrıldım bugun sırf bu yuzden....

ya ben bazen çok takıntı yapıyorum bazen amaan iyiler iyi diyorum
küçük mü değil mi anlamıyorum tam o.o
boyum 1.61
kilom 48
ve
34C giyiyorum
küçükler mi şimdi biri netlik getirsin bu konuya

okuyorum mesajları hep daha da büyütmek isterim ama kremlere pek güvenemiyorum
şu telkin ve masaj olayı çok aklıma yatıyor aslında ,onları deneyeceğim sanırım

bence boyun kilon orantılı ve goguslerin boyutu ideal. ustten ve alttan olculeri nedir.

şurdaki verdiğiniz siteden de yine bakmıştım 34C çıkmıştı doğru kullanıyormuşum yani
below 73
bust 85
above 78
böyle canım

kızlarrr formul bulundu yaa denedım bende olduu kucuk goguslerım vardı gercekten sımdı ıstedıgım duruma geldıler soyle bır ohhh cekıyorum yakında ewlenıcem bende :)) ıstersenız goguslerı kucuk olan larada yadımcı olabılırım

formulu bizlede paylassan fena olmaz eminim bununla ilgilencek bircok arkadasimiz vardir

arkadaşlar benimki de çok küçüktü...dolgulu 75 i doldurmuyodu...erkek arkadaşımdan sonra büyüdü mucize gibi inanamıyorum:)) gerçekten de masaj işe yarıyomuş demekki bunu anlamış oldum :))

arkadaşlar benim de göğüslerim çokkkk küçükkkk bu durum çok canımı sıkıyor doğal yöntemlerele büyütmek istiyorum küç denedim ama hiç bi faydası olmadı haplarda kanser riski var offff napcaz biz yaaaaa

erkek arkadaşımdan sonra derken ? :s

yani benim hiç bugüne kadar yakınlaşacak kadar güvendiğim sevdiğim bi erkek arkadaşım olmamıştı... onunla yakınlaşınca aşık olunca sanırım hormonlarım da harekete geçti belki kadınlık duygularım arttı ondandır... tabi dokunmasının da payı var bence... masaj etkisi yaptı sanırım... çünklü gerçekten gözle görülür bir biçimde dolgunlaştı şekli güzelleşti en azında birazcık ta olsa göğüse benzedi... erkek arkadaşım bile farkediyo bu durumu...şuan çok beğendiğini çok güzel göründüğünü söylüyor...

goguslerin yapısıda cok onemli benim goguslerime yandan bakıldıgında buyuk gozukuyor karsıdan bakıldıgında daha ufak:26: goguslerimin arası acık biraz sanırım bundan kaynaklı

Ya böyle çeşit çeşit yöntem denemeden önce doktora gittiniz mi göğüs büyümesini sağlayan hormonları engelleyen bir sorun vardır belki? Hani androjen yüksekliği olabileceği gibi hipofiz bezinde kistlenme de olabilir ya da böbreküstü bezleriyle ilgili bir problem.. Çünkü bunlar aynı zamanda fazla tüylenmeye adet düzensizliğine de yol açan nedenler. Aynı şekilde göğüs büyümesine de olumsuz etki yapıyor olabilir

yalnız değilsinn ((((((((((((((((((((((

benim de çok küçük ( Marks&spencer ın dolgulu sütyenlerini kullanıyorum. Ancak onlarla kadına benziyorum yoksa olcak gibi değil. Ameliyatta istemiyorum yaşım daha 18

keske cevap verseydınız bızede herkes sormus ama cevap yok paylasın bızde ogrenelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…