Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

ben 18 yaşımdayım 80 kullanıyorum, yaşıma göre büyük mü ?
bir de benim göğüslerimin arasında mesafe var şekilsiz duruyo, bana yardımcı olabilecek var mı ?

kızlar gercekten bnmkılerde cok ama cok kucukler 75 bile doldurmuo bırde evlıym allah yardımcımız olsn

Bu şekilde düşünmemiştim. Bende göğüslerimin istediğim ölçüde olmamasından şikayetçiyim ama Allah nazalardan saklasın bir görenin bir daha baktığı güzel bir yüzüm var. Boyum bosumda yerinde. Artık eskisi gibi dert etmiyorum.

ya kızlar benımkıler o kaadr kucuklerkı yok denecek kardar hemde yanı sutyen takmadıgımda dumduz bır erkek vucudu gıbı allahmm ne olur yardmm etttt

kızlarrrrr tek olmadığıma sevineyim mi yoksa cümleten halimize üzüleyim mi bilemedim.. Vücudumda Allah'ıma çok şükür herşey orantılı ama göğüslerim dışında onları bi büyütemedim gitti Önerileri okuyorum memnun kalanları görünce işte tamam bitti artık bu dert diyorum ama ardından aynı işlenmi deneyen ya bir zararı olduğunu söylüyor ya işe yaramadı boşuna ümitlenmeyin diyor :/ Hem fikir olunan işe yaranan zararı olmayan bir mucize bekliyorum göğüs zedeler adına

o zaman gogus buyuten telkını dınle cnm

bnmde allahtn baska bır sorunum yok cok sukur memıslermde buyk olsa super olck vucudmm bıde evlıym artık dusunun kızlar ne kadar zor bırsey anlatmmam ınsan cok utanıoo pekı bu telkınlı odsyayı dınleypte memıslerının buyudugunu goren arkdaslarmız varsa ne olur paylassınlarr

arkadaşlar bende bugün grand gnreux aldım kullanıyorum ama bi forumda göğüs dokusunu zedelediğini duydum kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi ????

arkadaşlar bende bugün grand gnreux aldım kullanıyorum ama bi forumda göğüs dokusunu zedelediğini duydum kullanan varsa beni bilgilendirebilir mi ????

ben kullandım canım.ilk aldığım orjinaldi çok güzel etki yapıyor büyüyor resmen ama bırakınca eski haline dönüyor.2. kez sipariş verdim sahte olduğu o kadar belliydi ki ambalajlarını karşılaştırınca kokusu kıvamı da bambaşka.geri almadılar bende kullandım ama hiç bir etkisi olmadı.orjinalini bulmak lazım.

çok teşekkür ederim tatlım ben aktardan aldım nerden anlayabilirim orjinal olup olmadığını.. forumda bi bayan arkadaşımız kullanmış göğüslerinde çıban çıkmış korkuyorum açıkçası ama sana iyi geldiyse deneyeyim bende :)

çok teşekkür ederim tatlım ben aktardan aldım nerden anlayabilirim orjinal olup olmadığını.. forumda bi bayan arkadaşımız kullanmış göğüslerinde çıban çıkmış korkuyorum açıkçası ama sana iyi geldiyse deneyeyim bende :)

canım bana iyi geleninin şişesinin etrafı baskısı çok güzel üzerindeki kadının resmi çok net olan bişeyle sarılıydı tamamen.ama etki göstermeyenin sadece kadının olduğu resmi sanki fotokopi çekmiş gibi şişeye yapıştırmışlar.toplamda şişenin 1/3 lük kısmını kaplıyordu.kalan yelerinde bişey yoktu.beyaz çıplak bir şişe.üzerinde kullnma talimatı içerik felan yoktu.diğerinde hepsi vardı.orjinali güzel kokulu losyondu sahte olan karabiber kokulu şişeden akmak bilmeyen bir krem.

canım benim şişem beyaz üzerinde kadın resmi falan yok kahverengi kullanma talimatı yazılı.. sanırım orjinal değil. sen orjinalini nereden almıştın ? ve göğüs büyüten başka bildiğin bir şey varmı 2.5 ay sonra düğünüm var ve göğüslerim 75i dahi doldurmuyor.. sevgilimin karşısına böyle çıkınca benden soğumasından korkuyorum lütfen tecrübelerini benimle paylaşırmısın..

sirine_55 cim attığım mesajlar 100 adet olmadıüı için özel mesajları cevaplayamıyorum yazamadım cevap özür dilerim tatlım

önemli değil tatlım.dediğim gibi kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi.ben de seninle aynı dertten müzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…