Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

Konu saptı da neyse :) Müjde Ar demiş slikon taktır diye, Ünalmışın Berenle sevişirinken göğüslerine bakmadım demesi üzerine Müjde Ar bakmamış çünkü bakacak birşey bulamamış demiş, çok zayıf kemikleri görünüyor vs
9 Nisan 2010 Haberi
Aşk-ı Memnu dizisiyle şöhretinin zirvesine tırmanan güzel oyuncu Beren Saat, kazanımlarını yine kendisine yatırıyor. Küçük göğüslerinden memnun olmayan Saat, bir süre önce özel bir hastanede estetik operasyon yaptırdı ve göğüslerine silikon taktırdı. Gazete Habertürk'ün haberine göre; kendisini ünlü bir estetik cerrahın ellerine teslim eden ve diri göğüslere kavuşan güzel oyuncu, yeni anlaştığı deodorant markasının reklamlarında göğsünü gere gere rol aldı.

Bence Beren Saat'in göğüsleri silikon değil. Kadın haftalık dizide oynuyor, mutlaka bir ödemi, aşırı bir dikliği olurdu farkederdik. Ameliyat olunca hemen o görünüme kavuşamaz gibi geliyor bana.

belki dizi çekimleri çoktan bitmiştir, veya ilerki bölümlerde farkedeceğiz , kaç gün önce çektikleri dizi tv e yansıyor bilmiyoruz ki,mesela bu haftaki bölümü belki 1 ay önce çekilmişti

Haziranda final yapacak “Aşk - ı Memnu” dizisinin Bihter’i Beren Saat’in, rol aldığı deodorant reklamında dikkat çeken iri göğüsleri silikon taktırdığı dedikodularına yol açtı.

Saat ise “Silikona hiç ihtiyacım yok. Ayrıca hangi arada silikon taktırabilirim ki? Haftanın kaç günü setteyim” dedi.

nerden uyduruyorlar haberleri ya ünlü olmak sinir bozucu bir durum asılsız haberlerle uğraşıyorlar. bence berenin vücudu çok güzel göğüsleri yok falan da değil zaten zayıf ve o vücuduna uygun göğüsleri bence.

Ben 80-B veya 85 takıyorum.Ya ben k.ü.ç. e başlamayı düşünüyorum bi kere denedim tadı berbet midem ağrıdı :KK43: ya gerçekten fayda ediyomu acaba çok merak ediyorum.

Canım merhaba Ben Deowell Bant kullanıyorum 08.03.2010 de başladım Şuan dolgunluk var ama Çok yavaş ilerliyor gibi geliyor yada ben kendı kendıme psikoloijk olarak iyi geldiğnimi sanıyorum tam anlayamadım...Canım Senin söyledğin yağın adı nedir ?

:dance: canım ilacınn adınee ???

FONT="Book Antiqua"]kızlar bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık olduğunun farkındayım ve hepsini hepinizden iyi bi şekilde takip ediyorum emin olun.
şimdi küçük göğüs küçük göğüs diyoruz ama anlamıyorlar. ben de buna aşırı derecede kızıyorum. ilk önce şunu belirtmek istiyorum BAYANLAR BıZıM EN AZINDAN BENıM SORUNUN KÜÇÜK GÖĞÜS DEĞıL HıÇ GÖĞÜSE SAHıP OLMAMAK!
ben ne yazıkki 75 beden dolgulu sütyeni bile dolduramayan acınılası bi insanım. eğer aynı durumda olan varsa sölesin kızlar ne olur. ne işime yarıycak bilmiyorum ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. sanki kimsenin benimki kadar küçük değildir gibi geliyo...
küç yiyorum, rezene çayı içiyorum, masaj yapıyorum ama tık yok. ilaçlara hem param yetmiyor hem de kullanmaya korkuyorum açıkcası. kremler de aynı şekilde... ameliyata zaten param yok seneye erkek arkadaşım yaptırırız diyo ama gözüm onu da yemiyo...
ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı...
yalnız değilsem boyut açısından söyleyin olur mu senağlama
kom un sitesindeki ölçü yerine girdiğimde bana yanlış değer dedi. 65A diye beden bile var o sitede ama bana yanlış değer dedi senağlama
[/FONT]

Kızlar XXXXXXXXXXXXXXXXXX bu adrese bakın %100 etkili diyebilirim bir kız arkadaşım kullandı ve sonuç müthiş 2şişede 2 beden büyüdü çok şaşırdım.bende bu firmanın dudak büyütücüsünü kullanıyorum müthiş bir şey çok memnunum ama maalesef fiyatı çok yüksek tek sorun bu bu yüzden herkes alamaz...ama belki taksit yapma imkanınız varsa kullanabilirsiniz Yazılanları okudum 2,5 diye bir yağdan bahsetmişsiniz sanırım içerik hemen hemen aynı ve damar açıcı özelliği sayesinde göğüsleri düzenli kullanıldığında büyütüyor.bence 2,5 ta işe yarayabilir diye düşünüyorum ha birde bu yağları kullandığınızda mutlaka ılık duştan sonra sürün ve düzenli olarak ğöğüs jimnastiği yapın.hepinize istediğiniz ölçüye kavuşmanızı diliyorum...lütfen üzülmeyin...

Ürün hakkında bilgileri paylaşalım, link vermeyelim.

Canımm ilacın adı nee ?nereden alabilirmm

FONT="Book Antiqua"]kızlar bu konuyla alakalı ne kadar çok başlık olduğunun farkındayım ve hepsini hepinizden iyi bi şekilde takip ediyorum emin olun.
şimdi küçük göğüs küçük göğüs diyoruz ama anlamıyorlar. ben de buna aşırı derecede kızıyorum. ilk önce şunu belirtmek istiyorum BAYANLAR BİZİM EN AZINDAN BENİM SORUNUN KÜÇÜK GÖĞÜS DEĞİL HİÇ GÖĞÜSE SAHİP OLMAMAK!
ben ne yazıkki 75 beden dolgulu sütyeni bile dolduramayan acınılası bi insanım. eğer aynı durumda olan varsa sölesin kızlar ne olur. ne işime yarıycak bilmiyorum ama yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. sanki kimsenin benimki kadar küçük değildir gibi geliyo...
küç yiyorum, rezene çayı içiyorum, masaj yapıyorum ama tık yok. ilaçlara hem param yetmiyor hem de kullanmaya korkuyorum açıkcası. kremler de aynı şekilde... ameliyata zaten param yok seneye erkek arkadaşım yaptırırız diyo ama gözüm onu da yemiyo...
ciddi anlamda psikolojim bozulmaya başladı...
yalnız değilsem boyut açısından söyleyin olur mu senağlama
kom un sitesindeki ölçü yerine girdiğimde bana yanlış değer dedi. 65A diye beden bile var o sitede ama bana yanlış değer dedi senağlama
[/FONT]

pamukçum üzülme yaa benimkileri görsen kimsenin o kadar küçük deyildir :sinifsinif:

benimde 75i bile doldurmuo çok üzülüorum büyüme ilaçları kullandım ama bi işe yaramadı artk ümidimi kestim bu doğal kürler işe yarar mı emin diilim bu bitkilerden kesin sonuçlar alanlar yok mu yaa bilgilendrsin bizi

canim allah hepimize yardim etsin olsa sorun olmasa sorun buyuk olsa sorun benimkide 85-90 hayatim boyunca 75 olmak istedim cunku ergenlik cagimda bile askili badi giysem icine dusecek gibi bakarlar taciz ederlerdi tabiki biraz olmasi hos ama ne buyuk ne cok kucuk olucak en iyisi allah hepimize kolaylik versin kizlar .

kucuk gogoslu arkadaslar kesin cozum silikon galiba ben gogus icin degilde sac icin olsun kirpik uzatma icin olsun dogal urunler kzometik urunler kullandim hepsi yalan arkadaslar zaman kaybi kullan kullan yillarca psikolojik bakim disindan ben yarar grmedim en kesin cozum estetik galiba.

kızlar bu gögüs protezinde , göğüste sadece büyüklük olarak mı değişim oluyor yoksa yapısında da değişiklik olabiliyor mu?mesela benim bitişik durmuyor yanlara doğru gidiyor. Aradan otoban geçicek neredeyse:bbo:
heralde buna bitkiseldir,ilaçtır,kremdir falan bir çare yokturCADIARZU
mezureyle ölçtüğümde 92 gibi bir rakam çıkıyor ama mevzu göründüğü gibi değilmirmirmirmir bu göğüsle alakalı değil yani ahhh ahh keşke öyle olsaydı sırtım geniş ondan ölünce sanki süper bir ölçüymüş gibi ama malesef altından ölçünce de 77 çıkıyor -tatlicadiarzu-
neyse lafı çok dolandırdım bunun tek çaresi operasyon mu alternatif yöntemlerle bir umudum varsa aciliyet ve merakla bekliyorummmmmCADIARZU

kızlar bu gögüs protezinde , göğüste sadece büyüklük olarak mı değişim oluyor yoksa yapısında da değişiklik olabiliyor mu?mesela benim bitişik durmuyor yanlara doğru gidiyor. Aradan otoban geçicek neredeyse:bbo:
heralde buna bitkiseldir,ilaçtır,kremdir falan bir çare yokturCADIARZU
mezureyle ölçtüğümde 92 gibi bir rakam çıkıyor ama mevzu göründüğü gibi değilmirmirmirmir bu göğüsle alakalı değil yani ahhh ahh keşke öyle olsaydı sırtım geniş ondan ölünce sanki süper bir ölçüymüş gibi ama malesef altından ölçünce de 77 çıkıyor -tatlicadiarzu-
neyse lafı çok dolandırdım bunun tek çaresi operasyon mu alternatif yöntemlerle bir umudum varsa aciliyet ve merakla bekliyorummmmmCADIARZU

belki bi çözüm vardır ama klasik protez benim gördüğüm kadarıyla buna bir çare olmuyor. protezli resimlere çok baktım netten oradan biliyorum. ayrıksa yine ayrık duruyor ama göğsüler büyüdüğü için eskisi kadar garip olmayabiliyor ama oladabiliyor. bitişik göğüslerde protez daha güzel duruyor tabii...
su linke bak,basına www koy;
surgbreastaugmentation.com/

kızlarrr SÜPERR HABERıMM VARR :))))) BEN DEOWEL BANT KULLANDIM FALAN KREM KULLANDIM HıÇBı FAYDA GÖRMEDıM BıZıM BURADA YAŞLI BıR TEYZE VAR KARISIM YAPTI BANA SÜPERRR 2 GÜNDÜR KULLANIYORUMM AMA DOLGUNLUKK VAR HEMDEE DOĞAL ÜRÜNLERDEN YAPMIŞ.SAKINCASI YOK YANLIZ TEK YAŞADIĞI ıÇıN YAPIP SATIYORMUŞ .AıLESı YOK TEK BAŞINA ÇEVREDEKıLERıN YARDIMIYLA GEÇıNıYOR BANA ıÇERıĞı 80.00 TL TUTUYOR DEDI . AMA BIR TEKRAR KONUSURUMM ıSTEYEN VARSA BANA ÖZELDEN MSJ ATSINN YUHUHHHUUU AMELıYAT OLMAYACAGIMMM ARTIKKKK YUPPııııı 1 AYDA GÖSTERIYORMUŞ ETKıSıNı YAZAA BENDEE GÖGSÜMÜ GERE GERE GEZıCEMM :):)

ya arkadaşlar karışımlar yağlar kremler kullandım bi işe yaramadı bu aralar acayip depresyondayım ya yakında evlenmeyi düşünüyorum ama bu durumdan çok utanıyorum burda evli olan arkadaşlardan yardım istiyorum sizce bu durum evlilik hayatında çok etkilimi mesela şöyle düşünüyorum ben arkadaşımın hiç penis büyüklüğünü felan düşünmüyorum ki ben sadece onu sevdiğimiçin evlenmek istiyorum erkeklerde belki bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyo sadece bizi seviyo olabilirlermi bilmiyorumkismile kardeşiminkileri gördükçe sinirleirm yerinden oynuyo ya yegenlerimin ki bile şimdiden benimki kadar olmuş daha ilk okul 6. sınıfa gidiyolar lütfen bu konuda da evli arkadaşlar dan yardım mafoldumben

X