Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

alttakiler üsttekilerden ne kadar farklı bi de siz bakın sapık gibi gece gece yaptığıma bak

selam hanımlar ben gögüs buyutmek için bır bant buldum acaba içinizde bu bandı kullanan varmı? alsammı diye düşünüyorum fiatıda iyi aslındabilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile http://www.gogusbuyutucum.com/ bı bakın istersenız yorumlarınızı beklıyorum kullanan varsa sonucunu yazasa iyi olur 100%90 etkılıymiş

canım kusura bakma uzun süredir girmiyodum siteye, cvp yazamadım sana. Küçte kullanılan ürünlerinde içinde vücuda fazla östrojen salgılayan şeyler olabilir. Tek başına çörek otu yağı yada çilek yağının belki bir zararı olmaz fakat bunlar gerçekten işe yarıyosa, neden insanlar o kadar para verip estetik ameliyat oluyor? Adaçayınında bir zararı yok. Ama fazla içildiğinde zararlı.(ölçüsünü net bilmiyorum). Mesela bir bitkisel karışım var.(12 bitkiden oluşuyomuş). İçinde bulunan bir ot adet düzensizliğinde kullanılıyomuş eskiden. Yani östrojen hormonunun doğru salgılanması için kullanılıyodu besbelli. Şimdi biz sağlıklı vücudumuza, fazladan östrojen hormonun salgılanmasını sağlayan şeyler verelim, bu meme kanseriyle doğru orantılı. En iyisi bu bitkisel yağların ya da otların içeriğini, nekadar kullanılıp kullanılmayacağını, gerçekten neye iyi geldiğini doktora sormak lazım.

arkadaşlar özellikle ilk sayfadaki pamukcum ya benmde öyle 75i bırak 70 bile içini doldurmuyo birde boy 1.69- 1.70 iyice göğüsün olmadığı belli oluyo bir yere önemli güne falan giderken elbise falan giyince valla elbise insana yakışmıo off off bende yaş yaş küçük kuzenlerimin bile nasıl dolgun dolgun benm hiç yok sırt üstü yatınca düm dz oluyrlar hiç yok oluolar (

canım yaa, bu kremlerin adı ne, biliyor musun? paraya kıyar alırım belki özel zamanlar için...evlendikten sonra kullanma amaçlı:kedi:

güzelim bi tarihde nette gezerken bulmuş veee coook pahalı olduğu için kaale almamıştım....yine de tavsiye etmem adamın kafası karısır bi küçük bi büyük ...:gitme:
ama googleden bulursun bi kaç saatlik büyüten sprey yaz çıkar 1 milyara yakın....
ve çoğu ünlü yapıyo
bihterin ki de genelde hep küçük geliyodu gözüme ama su reklam filmindede coook doğal bi dolgunluğu var....:1ninca:

dogru söylüyorsun arkası gelmeyecek birşeyi göstermek daha saçma adama. ya sonra hep oyle isterse daha kötü vazgeçtim:kedi:, buna alışsın:) ve evet çok pahalıymış, kalsın...

mafoldumben

bende de durum farklı değil pamuk'cum anlamıyor hiç kimse önceleri kafama pek takmıyordum hatta çok rahat olduğumu bile düşünüyordum ama yaşım ilerledikçe bunun ciddi bi problem olduğunu düşünmeye başladım ki bence öylede bi bayanı bayan yapan özelliklerden bitanesi tedavisi de çok pahalı nedense hiç kimse anlamıyor

canım anlıyoruz da bizim de elimizden bişey gelmiyor evet haklısın yani kötü bir durum evet bi bayanda göğüs çok önemli.

ya bihter napıyor sahi bi bakıosun limon kadar bi bakıosun portakal. gerçi ben de la senzadan jelli sütyen aldım sahiden bişey var gibi duruyor yürürken falan. ama o reklam filminde sütyen de yok gibi valla

ama şimdi dikkat ettim arada bir yerde beyaz askılıyla test yapıyor ya rexona reklamında, orda bluzün yakası baya açık olmasına rağmen iman tahtası o kadar dolgun durmuyor :))

hangi ünlü unuttum da bir ünlü de demişti beren silikon taktırsın diye msn sayfasında görmüştüm. normalde magazin takip etmiyorum. mailden çıkış yaparken gözüme rastladı başlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…