Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

slm bayanlar.. bende aynı dertle boğuşuyorum. 21 yaşındayım ve arkadaşlarıma göre çok vasat haldeyim. rezene çayının iyi geldiğini duymuştum. bide rezene yağı diyorlar. onunla masaj yap diyorlar. rezene yağı diye bişi var mı? lütfen bi cevap bekliyorum. aktarlarda oluyormuş.. çok iyi gelir dediler

selam kızlar....rezene yagını hiç duymadım ama çörek otu yagının ıyı geldıgını daha önceden duymuştum..
çalışan ınsanlar için çemen kürü zor ama gece sürüp yatıyorsunuz öğlende iyice yıkayıp silince koku kalmıyor...onun için denemekta fayda var ben 15 gundur kullanıyorum ve etkısını görmeye başladım çok minikte olsa :)

ya o yağın adı ne ? ben 15 yaşındayım 75 bedeni zor dolduruyor sizce beklemelimiyim ?mafoldumben

yha küç nasıl kullanıyoruz ben 15 yaşımdayım 11 yaşımda ergenliğe girdim 70 bedeni dolduruyor rahatlıkla ama 75 i doldurmuyor kuzenim 17 yaşında benden çok az bir farkla göğsü büyük.42-43 kiloyum boyum 1.68 fln sizce ne yapmalıyım ((

arkadaşlar ben bugün rezene yağı çörek otu yağı ve mersin yağı aldım şimdi bu yağları nasıl kullanıcam suya katarakmı yoksa direk mi uygulacam sizler nasıl sürüyosunuz ?

canım bence kilo al birazcık boyuna göre zayıfsın şuan. kilo alınca otomatikman göğüslerin büyür zaten 15 yaşındasın aldığın kilo da orantılı dağılır. ben de 1.68 im 52 kiloyum ben de alsam diyorum mesela ama yaş itibari ile göbeğe gidiyor. ama sen bi on onbeş kilo alsan baya iyi olursun tatlım

Canım daha küçüksün gelişimin hala dewam ediyor küç kullanmak istiyorsan sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yutucaksın bence bişey yapmasanda büyürler annenindemi küçük gece yatarken sütyen takma sıkı sütyen kullanma büyümesine engel olabilir canım tmm
arkadaşlar ben bugün rezene yağı çörek otu yağı ve mersin yağı aldım şimdi bu yağları nasıl kullanıcam suya katarakmı yoksa direk mi uygulacam sizler nasıl sürüyosunuz ?

Canım yağları masaj için aldın sanırım ayrı ayrı sade yagla su falan katılmıyor ğögsüne sürüp çok fazla değil masaj yapıcaksın bir gün birini diger gün birini yap sıraya koy istersen canım direk yağ sür başka bişey değil yağla masaj yapıcaksın tmm tatlım sewgiler

çörek otu yağı ve çilek yağını arka arkaya yapınca süper oluyor hatunlar...hem tenınız yumuşacık oluyo hemde mis gibi kokuyorsunuzzz:))çörek otu yagından özellkle netıce alanlar yazsınnn.....
sevgilerr :))

Ben çörek otu yağını son zamanlarda kullanıyorum we çok memnunum dolgunlaştırıyo 1 cm büyüme oldu son zamanlarda düzenli yapıyorum dolgunlaştı baya uzandığımda bi baktım sütyenimi tam doldurmuş gördüm çok güzel gözüküyodu kenarlardan taşıyo dolgundu yani çok hoşuma gitti dik duruncada dolduruyo bence büyüyor büyümese bile dolgunlaşıyo ben çok memnunumopuyorumnanaktan

mrb.aranıza yeni katıldım.uzun zamandır bu forumu takip ettim.1,5 hafta önce k.ü.ç,adaçayı ve masaj üçlüsünü uyguladım ve göğüs ölçüm 78 cm den 81 cm yükseldi.arkadaşlar gerçekten bu tür şeyler işe yarıyo,en güzel doğal yöntemler....opuyorumnanaktan

off arkadaşlar ya her şeyi deniyoruz gene bişey olmadı ben 3 çeşit yağla(çörek otu rezene,mersin yağı) masaj yapıyorum actibrest kullandım.genede bişey olmadı moralim çok bozuldu bide nişanlıyım nişanlım tabi dolgulu sütyenden bişey anlamıyo:kedi: ben kendimi bikini giydiğimde çocuk gibi hissediyorum hiç çekici deil pskolojimi etkiliyo bu olay ne yapcaz çare bulanlar yazmaya devam etsin sizleri gördükçe gaza geliyom

lathınnaa masaj demişsin hangi yaglarla yaptın ?

ben kafamı taşlaramı vuraym napayım ya 1.5 haftada 3 cm ha yahu ben 3 haftadır uğraşıyorum yağ cay may filan dolgunluk sadece azcık var cm olarak bişi yok....sen adaçayını günde kaçkez içiyosun cnm bide hangi yağları kullandın

yağ kullanan arkadaşlara sorum var
göğsün dolgun olması için sert olması gerekir, dik olması gerekir

bu yağlar göğsü yumuşatmıyor mu, cıvık bir göğüs sarkar, yanlış mı düşünüyorum

kızlar kusura bakmayın uzun süredir giremedim nete.canım öncelikle bünye meselesi tabi hemen pes etmeyin.stres yapmayın aksi tesir gösterebilir.adaçayını yatmadan önce 1 bardak içiyorum.kaynamış suya yeteri kadar adaçayı katıp 1-2 dk bardakta üzerini kapatıp demliyorum.kullanımı çok önemli çünkü.ayrıca ben yağ yerine duş sırasında ve yatarken masaj yaptım.yağ olarak zeytin yağı,çilek yağı kullandım.sütyeninizi yatmadan önce mutlaka çıkarın.ayrıca kızlar yatmadan 1 avuç kara üzüm çekirdeğinin kurusunu dişlerimle kıtır kıtır ezip yedim...boshayallersmile

kızlar bende gelişmeler hiç iç açıcı deil.2 hafta kadar adaçayı küç kullandım ve cm olarak bilemicem ama büyüdüler gercektende havalara uçtum tabi ben mutluluktan ama 3 günlüğüne yatılı misafirlige gittim ve uygulayamadım fıssss benim balonlar söndü bi anda ya sadece 3 günde...yani tüm hevesim kaçtı ben ömürboyu hergün adacayı içip gösüslerime adacayı yapraklarıyla masaj yapamıcagım için vazgeçtim çünkü gercekten adaçayı cok pis kokuyo suan evli deilim ama evlenince vallaha eşim beni yataktan şutlar.simdi kokusu daha az olan çörekotu yağı ve nar çekirdeği yağına başladım.gelişmeleri yazarım sizlere.benim memişler nerdeyse yok sütyen bedenim bile yok yani 70 bile olmuyo diyebilirim.

kara üzüm çekirdeği öle hemen etki etmez ya..bak sen mersin al çantana koy..misafirliğe gittiğinde bile rahatça kullanırsın...alışkanlık haline getir..öle yapıp bırakıp tekrar yapmayla büyüyüp küçültüp iyice dengesini bozarsın vücudun...sonra daha geç etki gösterir...adaçayını içemedin mi yada küçü yiyemedin mi en azından mersini sür..birinden birini mutlaka yap..hele mersini aksatma ya..5dk.nı almaz sürmek...üşenme ve unutma...önceliğin bu olsun..faydasını görünce hiç bırakasın gelmicek inan bak...

kızlar ya gecende akşam aşkı memnuda bitherin geceliğini gördünüzmü nasıl olmuştu:bbo: onun içinde kendimi düşününce acayip kendimden soğudumya oda bayan bende neden bizimkiler böyle hergün çörek otu yağı rezene ve mersin yağıyla masaj yapıyorum ve adaçayı içiyorum artık adaçayı içiceğimi düşünce midem bulanıyo büyüsünler artık yeter ya arada bazen gögüslerimde ağrı oluyo ama ben pek fark göremedim hemen hemen 1 ay oldu ayrıca bu yağları evlilere tavsiye etmem hele mersin yağı çok kokulu bütün oda kokuyo

Benim teyzemin de göğüsleri hiç yok denilecek kadar küçüktü çocuk doğurunca buyur falan dediler değişen birşey olmadı ne yazıkki birçok alternatif denedi kremler kürler bilmemneler yine faydasını görmedi ve operasyona başvurdu. ilk iki haftası çok ağrılı geçti ama şimdi çok mutlu, iyiki de yaptırmışım diyor. kendine güveni inanılmaz şekilde arttı ve (boşandıktan sonra) ilişkilerini bile olumlu yönde etkilediğini söylüyor. şuanda bir sıkıntısı yok benim de göğüslerim ufak hatta bikaç seneye sana da yaptıralım bile diyor:)

o benim de dikkatimi çekti canım ama keramet biraz da gecelikteydi bence çünkü bihterinkiler de 75 B dir. küçük yani öyle bomba göğüsleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…