- 22 Mart 2009
- 28
- 0
pamukcum bende aynı senin duruundayım gerçi benim zorlada olsa 75 i dolduruyo ama.oda silikonlu olursa.normalde baksan ufacık bişeyler.küç olayını ben aktara sordum göğüs konusunda bi işe yaramaz dediler.damar açıcı olarak kullanılıyomuş.ama aktarda bi yağ vardı şişesi 50 ytl imiş.2,5 beden büyütüyomuş.kullananlarda çok memnun kalmış.ama bana pahalı geldi alamadım
yha küç nasıl kullanıyoruzben 15 yaşımdayım 11 yaşımda ergenliğe girdim 70 bedeni dolduruyor rahatlıkla ama 75 i doldurmuyor kuzenim 17 yaşında benden çok az bir farkla göğsü büyük.42-43 kiloyum boyum 1.68 fln sizce ne yapmalıyım ((
Canım daha küçüksün gelişimin hala dewam ediyor küç kullanmak istiyorsan sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yutucaksın bence bişey yapmasanda büyürler annenindemi küçük gece yatarken sütyen takma sıkı sütyen kullanma büyümesine engel olabilir canım tmmyha küç nasıl kullanıyoruzben 15 yaşımdayım 11 yaşımda ergenliğe girdim 70 bedeni dolduruyor rahatlıkla ama 75 i doldurmuyor kuzenim 17 yaşında benden çok az bir farkla göğsü büyük.42-43 kiloyum boyum 1.68 fln sizce ne yapmalıyım ((
arkadaşlar ben bugün rezene yağı çörek otu yağı ve mersin yağı aldım şimdi bu yağları nasıl kullanıcam suya katarakmı yoksa direk mi uygulacam sizler nasıl sürüyosunuz ?
mrb.aranıza yeni katıldım.uzun zamandır bu forumu takip ettim.1,5 hafta önce k.ü.ç,adaçayı ve masaj üçlüsünü uyguladım ve göğüs ölçüm 78 cm den 81 cm yükseldi.arkadaşlar gerçekten bu tür şeyler işe yarıyo,en güzel doğal yöntemler....opuyorumnanaktan
mrb.aranıza yeni katıldım.uzun zamandır bu forumu takip ettim.1,5 hafta önce k.ü.ç,adaçayı ve masaj üçlüsünü uyguladım ve göğüs ölçüm 78 cm den 81 cm yükseldi.arkadaşlar gerçekten bu tür şeyler işe yarıyo,en güzel doğal yöntemler....opuyorumnanaktan
ben kafamı taşlaramı vuraym napayım ya 1.5 haftada 3 cm ha yahu ben 3 haftadır uğraşıyorum yağ cay may filan dolgunluk sadece azcık var cm olarak bişi yok....sen adaçayını günde kaçkez içiyosun cnm bide hangi yağları kullandın
kızlar bende gelişmeler hiç iç açıcı deil.2 hafta kadar adaçayı küç kullandım ve cm olarak bilemicem ama büyüdüler gercektende havalara uçtum tabi ben mutluluktan ama 3 günlüğüne yatılı misafirlige gittim ve uygulayamadım fıssss benim balonlar söndü bi anda ya sadece 3 günde...yani tüm hevesim kaçtı ben ömürboyu hergün adacayı içip gösüslerime adacayı yapraklarıyla masaj yapamıcagım için vazgeçtim çünkü gercekten adaçayı cok pis kokuyo suan evli deilim ama evlenince vallaha eşim beni yataktan şutlar.simdi kokusu daha az olan çörekotu yağı ve nar çekirdeği yağına başladım.gelişmeleri yazarım sizlere.benim memişler nerdeyse yok sütyen bedenim bile yok yani 70 bile olmuyo diyebilirim.
kızlar ya gecende akşam aşkı memnuda bitherin geceliğini gördünüzmü nasıl olmuştu:bbo: onun içinde kendimi düşününce acayip kendimden soğudumya oda bayan bende neden bizimkiler böylehergün çörek otu yağı rezene ve mersin yağıyla masaj yapıyorum ve adaçayı içiyorum artık adaçayı içiceğimi düşünce midem bulanıyo büyüsünler artık yeter ya arada bazen gögüslerimde ağrı oluyo ama ben pek fark göremedim hemen hemen 1 ay oldu ayrıca bu yağları evlilere tavsiye etmem hele mersin yağı çok kokulu bütün oda kokuyo