Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

canım uzulme bende senle aynı durumdayım tıpkısının aynısı yani. ama herseyı deneyemıorum ve benımde param kremlere yetmıo . yanlız bı kac gundur kendınden buyume var ve nedenını bılmıorum. yanı dıyebılcegım kendı halıne bırak zaten evlenıp ılıskı ve dogum sorasında buyuyolar.

kızlar yaa benimkilerde çok küçük mafoldumben 75 i bile zor dolduruyo artık 18 yaşındayım büyüyceklerini hiç sanmıyorum çok üzülüyorum bu duruma senağlama

canım bak ğögüslerin küçükse hemen hani şu çaman tozu varya sarı olan onu göğsüne sür...faydasını görüceksin..niye küçüklüğünden şikayet ediyosun ki ben büyük olmalarında şikayetçiyim benimkide yaşıma göre çok büyük 95 kullanıyorum düşünün artık memişlerimi......

canım çaman tozu ne onu anlamadım ayrıca çörek otu yağı gerçekten işe yaradımı arkadaşlar

çaman tozu çemen tozu olmasın....evet canm çörekotu yağı fayda ediyo diğer bi topikte çörektouyla ilgili yorumlara bak istersen sonuç alan var ve kesin olmasada çok bi fark olmasada banada fayda etti...

evet canım deniyelim söyle sütyensiz bi geçelik düzgün dursunda cocuk gibi dümdüz durmasın yeter

ben ancak 2hafta sonra basliya bilirim Annem Türkiyeye ucicak ona siparisler verdim cemen tozu ve bin bir cesit yag...Basladigim zaman haber veririm...

evet canım deniyelim söyle sütyensiz bi geçelik düzgün dursunda cocuk gibi dümdüz durmasın yeter

off evet ya sanki yeni yeni bitmeye başlamış gibi duruyo dimi deneyelim ya durmayalım...bende şu dantelli geceliklere nasıl özeniyorum nasıl göğüs yerinide kocaman yapıyolar giydimi fısss bomboşş...

internete küçük göğüs diye yazdım biri ne yazmiş bakın :

6.artıları büyük göğüslerden çok daha fazla olan göğüslerdir.

- başını yaslayıp uyumaya müsaittir. yastık gibi kabarmaz.
- iman tahtasını iyice hissedersiniz.
- terlemez, yapışmaz, kokmaz.
- hafif ve narindir.

:lepi: alkisalkisalkis

eveeet kizlar ben cementozu- zeytinyagi karisimini kullandim sonunda ve size ilk izlenimlerimi aktarmak istiyorum...

karisim sanki "kuma zeytinyagi" katmisiz gibi oluyor...yani cementozu erimiyor ve pitir pitir..bende gecen cuma ilk kullandim biraz fazla bastirmisim herhalde masaj yaparken , gögüsuclarim cok acidi ertesi gün...amaaaaa kizlar bayaa fark etti yani dolgunlastilar hihoyyyt ..neyse 2 gün sonra tekrar kullandim bu sefer banyodan sonra lavanta yagiylada masaj yaptim iyi geldi...ve kizlar sunu farkettim gögüslerimin uclari yara olmus...öyle cok büyük degil.. gecer yakinda ins..

notlarim
- karisimi banyonun icindeyken sürün cünkü yere dökülüyor
- masaj yaparken fazla bastirmayin derisini yaralayabilirsiniz
- banyodan sonra lavanta yagiyla masaj yaparsaniz cementozunun kokusunu alir bedeninizden

simdilik bu kadar ...sizlerde yazin kendi izlenimlerinizi kizlar olumunekankayizsmile

Merhaba Arkadaşlar...bende çemen özünü kullanıyorum yanı çemen tozu..zeytınyagında bekletilmiş karışımı hergun sürüyorum ama ne yalan söylıyım masaj yapmıyorum üşeniyorum:))1 hafta oldu daha çok erken ama mutlaka faydası olur değilmi?kullananlar mutlaka kendi izlenimlerini yazsınlarrrr:)))[kaydirigubbakcemile3

selam kızlar....ben destekli 85 kullanıyorum..ama desteksiz doldurabilmek dahada güzel olurdu bence..bende zaman zaman ameliyatı düşündüm ama silikon değil..yağ enjekte sistemiyle büyütmeyi istiyorum yani vücudumdan alınan yağlar oraya enjjekte edilecek...ama paraya kıyamıyorum(

ya arkadaşlar çemeni zeytin yağıyla sürüyorum demişsiniz ama bide tüylenme yapmasın zeytin yağı ayrıca eski yazan arkadaşlar çilek yağı kullanıyorum diyenler nasıl sonuç aldılar bende çemeni çilek yağıyla kullanmayı düşünüyorum yada çörek otu yağıyla bu yağlardan hangisi daha ii ?en son olarak canım yağ enjeksiyonu maliyeti nekadar hiç sordunmu merak ettim an azından okendimizden bişey daha güzel

Zeytinyagının tüylenme yapacagını zannetmıyorum..çünkü benim annem güzellik uzmanı ve çogu zman zeytınyagıyla cilde masaj yapıyorlar..öyle bişey olsa yuzdede tüğlenme yapardı..sositosositoaynı zmanda çemene başka yağlar karıştrmak doğru değil gibi gelıyor bana..hem kokusal olarakta çekilmeyecegını düşünuyorum..sempatiksalakcinni
madem bitkisel bir yöntemse bu zeytınyagıyla çemen en mantıklısı gibime gelıyor ve ufak ufakta fayda verıyor arkadaşlar...bence deneyın derim ben kaydirigubbakcemile2

peki canım bunu her günmü uyguluyosun gerce çemenin kokusunu biliyorum çok ağır bi koku ama her şeyi denemeye razıyım yeterki büyüsünler asılda benim gögüs altı 70 üst kısım 85 geliyo ölçtüm ama hiçte okadar görüntüde bişey yok heleki yan profilmafoldum ben bu ölçümlerde sanki yetersiz daha az gelipte daha ii görünen vardır belki benimki çok yaygan gögüslerim büyüse süper görüncek ama:kedi:

evet canım hergun uyguluyorum..gece yatmadan çemenle harmanlaşmış zeytinyagı kürünü gögüslerime sürüp sarıyorum..sabahta silip yıkıyorum..açıkçası pek masaj yapmıyorum ben..çünkü çemen masaj yapınca dökuluyor hemde üşenıyorum kaydirigubbakcemile3 onun dışında ben hiç ölçmedım ama çokk aşırı küçük ve bi büyüsünler başka bişey istemıyorum...10gun oldu hafifce bı dolgunluk var umarım büyüme evresınede geçeriz..bnce kokusuna aldırma sende başla..silip yıkayınca koku falan kalmıyor..
peki çemene ek olarak hangı yağı kullansak iyi olur bunu bilen biri var mı?çilek yağı veya çörek otu yağı iyi gelıyormudur cidden ?

canım mersin yağıyla çörek otu yağı suna duma kayanın tarifinde vardı bende onları düşünüyorum kullanmayı bende actibreast kullandım 2 kutu yeni biti sanki biraz dolgunlaştı genemi alsam diğe düşünüyorum yoksa bu yağlarımı kullansam çünkü krem bayağı pahalı çemende bu baharat olan çemenmi yoksa başkamı eğer oysa o çok kötü kokuyo çalışan insan için çok zor akannehirvalla büyüsünde benimkiler işte orta karar yani ancan benim avucumun içi kadar biraz daha büyürler umarım opuyorumnanaktan

selam kızlar ben de bitkisel bir yağ aldım. bugün 5 gün oldu kullanmaya başlayalı. dolgunluk olmaya başladı. masajın çok faydası olacak sanıırm. küç - rezene çayına başlayacağım bugün. bakalım gelişmeler nasıl olacakopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…