• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm

annenin olan bitenden haberi bile yok eşin takmış annene.
bunu kırmak senin elinde canım dik dur eşin bütün ipleri eline almış.

evet annem konuyu tam bilmiyor. ben nasıl kırabilirm bu durumu. eşimden de soğudum artık. duygularım gidip geliyor.

kabul etmiyor işte tarihi kendi belirliyor her seferinde sonra ben kavga ediyorum. ve annen huzurumuzu bozuyor oluyor. kafayı yicem

Annem şu tarihte geliyor de bir şey derse de kavga etme ve annen de o tarihte gelsin.
Sen izin ister gibi konuştukça o da bu şekilde cevap verir.

mesela dün kavgada bi inci daha döktürdü.
kardeşimin eşi de hamile.
eşim aradı tebrik etti. ama annemi aramadı.
ben de sinirle annem gelince hayırlı osun dersin heralde demiştim.
dün kavgada diyor ki yok ben hamile kalınca kardeşimle annem arayıp buna hayırlı olsun dememiş.
adam hem konuşmuyor hem tebrik bekliyor.
ben de dedim ki, bizde ayıptır. damada aferin kızımızı hamile mi bıraktın diyeceklerdi. o yüzden aramadılar dedim sustu.
ya neleri kafaya takıyor daha bilmedğim.
bıktım bu takıntılarından.
ben ki salak gibi teyzesinin öğretmenler gününü kutlamış insanım. dün bekledim de kutla demedi. yoksa evi başına yıkacaktım

ya bu anne konusu kördüğüm oldu çözemiyorum. en büyük sorunum ve mutsuzluk nedenim bıktım artık sinirlerim çok bozuk

Sorun sizce bir altın mı? Erkeğin ailesiyle tatiller yapılıyor,geliniyor,gidiliyor,yatılı kalınıyor ama kızın annesi 3-4 gün önce bile gelemiyor. Neden? Çünkü damat istemiyor. Eşinin yardıma ihtiyacının olması,karnı burnunda hamile olması bir şeyi değiştirmiyor çünkü beyefendi hazretleri öyle istiyor.

damat istemiyor diye bir şey anlamadım ben.iyi okuyun kendisi eşimiz dostumuz yok diye gitmek istemiyor sonra zamanla eşi uzaklaşıyor.arada bağı kuramayan kendisi.özgüveni eksik olan konu sahibi.ben bile yazdıklarına bakarak böyle hissettiğime göre eşi nasıl hissetmiştir.

ya annem anladı canımın sıkkın olduğunu bi annem bi kardeşim arıyor. açıp anlatsam herşeyigeri dönüşü olmayacak. telefonu da açamıyorum. ağlamaktan burnum tıkandı

zaten anneme gizli gizli yardım ediyorum. o parayı ayarlayamadım. birden hesaptan çekemem hesaplar ortak. yarım takacak artık önemli değil ama her defasında ben bi tarih söylüyorum beyefendi beğenmiyor. sonra ben sinirleniyorum kavga çıkıyor. bu sefer de annen yüzünden oldu oluyor.
ben mi salağım safmıyım anlamadım gitti
altın alamadı demeniz yeterli sonra alacak emekli bir insan denk gelmemiş diyemediğiniz için bütün bunlar.

damat istemiyor diye bir şey anlamadım ben.iyi okuyun kendisi eşimiz dostumuz yok diye gitmek istemiyor sonra zamanla eşi uzaklaşıyor.arada bağı kuramayan kendisi.özgüveni eksik olan konu sahibi.ben bile yazdıklarına bakarak böyle hissettiğime göre eşi nasıl hissetmiştir.

evet özgüvenim eksik.
ama eşimin laflarından oldu sanırım.

Sırf size yorum yapmak için giriş yaptım...
ben var ya öyle adamı....çok yumuşak yüzlüsün ne demek annemin geliceği tarihe karışacak iki kelam etmeden güle güle diyecek var ya siz çok iyi niyetlisin hem niye tarihi söyleyip icabet alıyorsun onun ailesi nasıl gelip kalabiliyorsa seninkilerde gelir kalır ben olsam senin yerinde anneme söylerdim tabii bu son noktaydı diyorsan yok yine alttan alacaksan hiç sesini çıkarma

evet özgüvenim eksik.
ama eşimin laflarından oldu sanırım.

geç kalmadın bak 2 çocuk annesi olacaksın neden ezdiriyorsun kendini.çalışan bayansın para kazanıyorsun kendi paranı harcayamıyorsun bile.yumrugu vur masaya ve kocanın tepkisini hiç önemseme.o korksun.

Sırf size yorum yapmak için giriş yaptım...
ben var ya öyle adamı....çok yumuşak yüzlüsün ne demek annemin geliceği tarihe karışacak iki kelam etmeden güle güle diyecek var ya siz çok iyi niyetlisin hem niye tarihi söyleyip icabet alıyorsun onun ailesi nasıl gelip kalabiliyorsa seninkilerde gelir kalır ben olsam senin yerinde anneme söylerdim tabii bu son noktaydı diyorsan yok yine alttan alacaksan hiç sesini çıkarma

sesimi çıkarıyorum ama sonuçsuz kavgalar ediyorum. adam iyice kinleniyor. çıkmazdayım.

ya bu anne konusu kördüğüm oldu çözemiyorum. en büyük sorunum ve mutsuzluk nedenim bıktım artık sinirlerim çok bozuk

Konuşurken izin ister gibi konuşmayın
Annem şu tarihte gelecek su kadar gün kalacak haberin olsun bittibu kadar
Karşısında ezilip büzülüp izin ister gibi konuşursanız adam da buna hakkı olduğunu düşünür

eşinin huyuna suyuna gitmeye çalıştığın sürece eşin böyle devam edecek.
kararlarının arkasında dur.
sen kararlı olursan eşin birşey diyemez.
pasifsin bence o yüzden oluyor bunlar.
ha burda eşinle kavga et demiyorum bak dikkatli ol.
kararlı ol dik dur ezilip büzülme.

eşinin huyuna suyuna gitmeye çalıştığın sürece eşin böyle devam edecek.
kararlarının arkasında dur.
sen kararlı olursan eşin birşey diyemez.
pasifsin bence o yüzden oluyor bunlar.
ha burda eşinle kavga et demiyorum bak dikkatli ol.
kararlı ol dik dur ezilip büzülme.

evet pasifim bence de . ama kendimi bildim bileli sessizim. kendimden bi Hürrem yaratamıyorum. ipleri ele alamıyorum. mesela dün sakin sakin konuşamadım, yine üste çıktı, kavga ediyosun diye.
iyi de sonuçta hep onun dediği oluyor. ben gerilip kavga etmiyim kim etsin
manyak etti bu adam beni

peki ben gelene gidene karışmam . kendi evleri gibi rahat gelirler , ben gider eşimin istediği kadar kalırım. ben mecburmuyum. bi günde tamam desin ya.
zaten hepsini söyledim. bi günde sen iyizsin demediniz dedim.
başka biri olsa annesiyle tatile giderdi 10 gün.
bu rahatlığının benim iyiliğimden kaynakladnığını söyledim .
Allah beni arattırsın, bitkisel iyi kızmış diyin inşallah diye devamlı beddua ediyorum eşimin yüzüne yüzüne
bakın evet olsa güzel olur ama yapmayınca da yapacak bişey yok...
ama eğer ki sen onun ailesine saygı gösteriyorsan ve karşılığını görmüyorsan sende kendini geri çekmen gerekir artık,
ben kir kısma daha takıldım, ailemden utanıyorum gibi bişey yapnış mı anladım o kısmı

bakın evet olsa güzel olur ama yapmayınca da yapacak bişey yok...
ama eğer ki sen onun ailesine saygı gösteriyorsan ve karşılığını görmüyorsan sende kendini geri çekmen gerekir artık,
ben kir kısma daha takıldım, ailemden utanıyorum gibi bişey yapnış mı anladım o kısmı

yok akrabalarımızla aramız bir iyi bir kötü. eşimin ailesindeki bayram sıcaklığı, bizim ailede olmadığı için , bu durumdan utanmştım.

Back