Abım babamın ılk esınden.o zaten yanmış durumda benımle aynı muamele maasının tamamını alıyorlar annemın benden once kızı olmus olmus spnra ben sonra erkek kardesımYanlış anlama ama öz ailen olduğuna eminmisin?
Suphe var ama ımkansız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abım babamın ılk esınden.o zaten yanmış durumda benımle aynı muamele maasının tamamını alıyorlar annemın benden once kızı olmus olmus spnra ben sonra erkek kardesımYanlış anlama ama öz ailen olduğuna eminmisin?
Abım babamın ılk esınden.o zaten yanmış durumda benımle aynı muamele maasının tamamını alıyorlar annemın benden once kızı olmus olmus spnra ben sonra erkek kardesım
Suphe var ama ımkansız
Allah bınlerce kez razı olsun onlardan coj ıyıler haklarını olsem odeyemem.ınsanın oz aılesı boyle oluca canı acıyor ıcerlıyor yapıcak bısey yok alışmk zorundayım
Yalnız değilsin arkadaşım
8 senelik evliyim ailem topu topu 3 defa gelmiştir evime,
Anne sevgisi nedir bilmem, babam desen ha varlığı ha yokluğu
Oğluma doğum yaptım ne gelen var ne giden, hanımefendi 5 gün sonra geldi torunu görmeye, elinde bi paket açtım açmaz olaydım 1 tane atlet şaka gibi,
Bende çok doluyum bu konuda,
Senin eşinin ailesi sahip çıkmışlar en azından şanlısın
Onlarda kendi ailemden farklı değiller hiç arayıp sormazlar...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Konuşuyorum nio sırf arkamdan bak bak hiç arayıp sormuyo anne babasını demesinler diye haftada 2 defa 2 dk hallerini hatırlarını sorup kapatıyorum
İnsanlık nağmına
Aslında elalemden çok Allah rızası için diyelim,
Aynen cnm benim kafamda çok dolu
Hatta bir konuda ben açmayı düşünüyorum cesaretimi toplayıp
Herkes esınden kayınvalidesınden sıkayet eder bende kendi annemden ailemden 3 kardesız abım ve erkek kardesım var 24 yasındayım 4 yıllık evliyim 2.5 yasında kızım var ve 6 aylık hamıleyım abim bekar erkek kardesımde sozlu bu hafta nişanı olucak.ben nişanlanana kadar sorun yoktu ailemle aramda nişanlandım.bana karsı kıskanclık yapmaya basladılar liseyı bıtırınce ıse basladım 6 bınlıra falan bırıktırmıstım.annem nısanlanıncahepsiyle ceyız aldırdı babamın durumu ıyı hatta o zaman gıttı sıfır araba aldı.butun nışan alısverısını benım kartımla yaptırdı bana hıc bır esya almadılar sadece tul ve kucul bı halı oda benım karttan cekıldı.sozde onlar alıcaklardı.yıne bısey demedım butun esyaları esımın aılesı aldı bıde bıze aldılar bayagı borclandılar.babama dedıgımde araba aldım.onlar alsın ıste sesını cıkarma dedı.ınsanları zorladı.dugunumde babam bana ınce bı kunye annemde saat taktı.dugunden sonra aradı ıstedı sen takmassın ben cok begendım dedıMaddı hıc bı destek gormedım manevıde...annem surekli arıyor sunu aldık bunu aldık kardesıne son cıkan tlf aldık .dun geldi benım nişan kıyafetımı ıstedı.kardesımın sozlusune yenı aldım dıycekmiş olmaz desemde dınlemedı.ben sana 100 lira verırım elbıse alırsın dedıbende ıstemem dedım ben 100 liraya ayakkabı alamam dedi ıyı dedı aldı elbıseyı gıttı.esıme soylemedım esım rahatsız oluyor.suanda sıkıntım yok kimsenın boseyıne ıhtıyacımda yok esım her ıstedıgımı alıyor zaten ama zoruma gıden nıe boyle yapıyor bu sabahta getırmıs kız pembe ıstemıyormus kırmızı ıstıyormus.nese senın 100 lira gıttı neyse bosver dedı gıttı.Surekli aslıya sunu aldım bunu aldım yatak ortusu aldım yok pıke yaptırdım yok kredı kartımı verdım.bana gelince bir cıft corap almaz daha benim aldıgımda gozu kalır.esıme soyledım dayanamadıö nasıl boyle bı beklentıde olursun dedı sana bı bılezık bile almadılar dedı cok zpruma gıtti annem surekli sen cok zayıfson karnın yok bebege bakamıyorsun bebek kucuk olcak dıyıp sınırlerımı bozuyor surekli bır defa aradım dusuk tehlıkem vardı 1 ay yattım kızımda hastaydı cok yorgunm dedı gelmedı.boule annelık olurmu esım hergun geldı yemek hazıeladı ıse gıttı.annem her fırsatta evin var araban var rahatsın dıyıp duruyor.nıe boyle anlamadım ben onlara ne yaptım Bu hamile halimle bana piskolojık ezıyet edıyor.dugun gununu bıle benım dogum yapıcagım hftaya ayrlamışlar.ben nişana falan gıtmek ıstemıyorum esım gıtmesek olmaz dıyor sokakta olcakmıs ben oyle seylerı hıx sevmem esımde oyle napıcam bılmıyorum bıra uUn oldu kusura bakmayın ıcımı doktum ne cok dolmusum
Aılemde olsa hakkım helal degıl hamıle halımle hergun aglatıyorlar.az once kuaforu ayarladık dıe aradı ve sadece gelin gıdıcek tek basına dedı.3 defa ısrarla.ben bısey sormadım etmedım.benım ıhtıyacım yokki zaten cagırsada gıtmem .aklı sıra sen benı ilgılendırmezsın nsparsan yap demek ıstıyor allah ıslah etsın...sen evlenmeden seni kaz gibi yolup çıplak vermişler..uzak dur..senin yerinde başkası olsa kıyameti koparırdı..üstelik seni arayarak caka fiyaka gösteriş yapıyorlar...anne baba da olsa insanoğlu insan işte çiğ süt emmiş..
Aılemde olsa hakkım helal degıl hamıle halımle hergun aglatıyorlar.az once kuaforu ayarladık dıe aradı ve sadece gelin gıdıcek tek basına dedı.3 defa ısrarla.ben bısey sormadım etmedım.benım ıhtıyacım yokki zaten cagırsada gıtmem .aklı sıra sen benı ilgılendırmezsın nsparsan yap demek ıstıyor allah ıslah etsın...
sen evlenmeden seni kaz gibi yolup çıplak vermişler..uzak dur..senin yerinde başkası olsa kıyameti koparırdı..üstelik seni arayarak caka fiyaka gösteriş yapıyorlar...anne baba da olsa insanoğlu insan işte çiğ süt emmiş..
anladığım kadarıyla bu ailen seni ses-iz bulmuş..sorsana bana bir çorap bile almadınız benim paramı yediniz kendi çeyizimi bile ben aldım ama geline bol keseden yağdırıyorsunuz diye..anne babanda olsa böylesinden uzak dur...Allah muhafaza hayatta başına bir şey gelse bu ailen destek olmaz,sana gösteriş yaparlar..