• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim ailem neden böyle:(

Yanlış anlama ama öz ailen olduğuna eminmisin?
Abım babamın ılk esınden.o zaten yanmış durumda benımle aynı muamele maasının tamamını alıyorlar annemın benden once kızı olmus olmus spnra ben sonra erkek kardesım
Suphe var ama ımkansız

Abım babamın ılk esınden.o zaten yanmış durumda benımle aynı muamele maasının tamamını alıyorlar annemın benden once kızı olmus olmus spnra ben sonra erkek kardesım
Suphe var ama ımkansız

Anladım canım :(
Yani bu durumda ne yapılabilir bilmem ama Allahtan eşin ve ailesi tarafından destek görüyosun, Allah onlardan razı olsun. Sana sahip çıkmışlar.
Bana kalırsa artık annene maddi konu da daha fazla taviz verme:50:

Allah bınlerce kez razı olsun onlardan coj ıyıler haklarını olsem odeyemem.ınsanın oz aılesı boyle oluca canı acıyor ıcerlıyor yapıcak bısey yok alışmk zorundayım

cnm benim annemde böyle erkek çocukları ve herkes onun için değerli ama biz 3 kızkardeş onun için fazla değerli değiliz kardeşimin eşi teyzemin kızı birde yani çok içerlendim zamanında ama alıştım artık önemsemiyorum eşimin aileside bir dönem bizi yıprattı en azından öyle bir sıkıntın yok boşver eşine bak yuvan herşeyden daha önemli olsun seni çok iyi anlıyorum ama böyleler işte değiştiremiyorsun......

böyleleri malesef var,yakınen tanıdım.Muhtemelen sizi kıskanıyor,her istediğinizi alıyor olmanız zoruna gitmiştir.Evlenirken bile aynıymış gerçi.Ailelerde olabiliyor ne yazık ki bazen ayrım yapılıyor.İnkar etseler de hemen her ailede var.Kiminde sizinki gibi göze soka soka,kimin de daha hafif.

herkes anne olamıyor malesef...
bizde babamdan çekiyoruz bize bir iyiliği dokunmaz zararı olur hatta
yerinizde olsam olabildiğince az muhatap olurum iletişim kurmamaya çalışırım

aile mağdurlarına bir yenisi daha eklendi....
cnm yalnız değilsin inan..
senin çektiklerinin kat be katını bende çektim
ben evlendim ve babam 150 tl lik bir yemek masrafını dahi karşılamayı reddetti
yemekleri bari biz yapalım dediğim de babam elinde kumanda boş boş tv ye bakıyordu sanki beni duymuyordu annemin yanına gidip anne sen babamla konuş değince ben karışmam işte orada baban diyordu öyle çaresizdim ki
bir odadan diğerine gidip durdum son gün eşime dedim paramız yok 100 tl yeterli tutup babama 300 tl gönderdi
babam 150 tl ile halleti yemeği üstünü de cebine attı
sonra eşimin bir akrabası laf edince çıkarıp paranın üstünü eşimin cebine sokuşturmuş
tüm düğünü eşim karşıladı herşeyi daha anlatsam ooooo o kadar çok şey var ki
evlendikten sonra defalarca borç istedi babam vermedim bu kez taktığım BİLEZİĞİMİ gönder dedi
şimdi annem bir melek sen mutlu ol yeter diyor
halbu ki babamdan boşanırsa benim yanıma sığınmayı planlıyormuş
bende kimse kimsenin kahrını çekmez dedim herkes yerinde sağolsun dedim
babam da sana gebelik çok yakışmış dedi
bende anneme telefon ettim,babamı samimi bulmuyorum kesin bir çıkarı var o benim mutluluğumu düşünmez yine para isteyecek herhalde dedim tüm konuşmalarımızı duymuş...
ohh iyi oldu ilk bi kaç gün üzüldüm ama şimdi iyi oldu diyorum...
ohhh ala olmuş
nefret ediyorum hepsinden hepsindennnn

Son düzenleme:
Yalnız değilsin arkadaşım
8 senelik evliyim ailem topu topu 3 defa gelmiştir evime,
Anne sevgisi nedir bilmem, babam desen ha varlığı ha yokluğu

Oğluma doğum yaptım ne gelen var ne giden, hanımefendi 5 gün sonra geldi torunu görmeye, elinde bi paket açtım açmaz olaydım 1 tane atlet şaka gibi,
Bende çok doluyum bu konuda,

Senin eşinin ailesi sahip çıkmışlar en azından şanlısın
Onlarda kendi ailemden farklı değiller hiç arayıp sormazlar...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yalnız değilsin arkadaşım
8 senelik evliyim ailem topu topu 3 defa gelmiştir evime,
Anne sevgisi nedir bilmem, babam desen ha varlığı ha yokluğu

Oğluma doğum yaptım ne gelen var ne giden, hanımefendi 5 gün sonra geldi torunu görmeye, elinde bi paket açtım açmaz olaydım 1 tane atlet şaka gibi,
Bende çok doluyum bu konuda,

Senin eşinin ailesi sahip çıkmışlar en azından şanlısın
Onlarda kendi ailemden farklı değiller hiç arayıp sormazlar...

sen konuşuyormusun ailen le???
ben bazılarınıza çok kızıyorum
sizde onlara yapın size yaptıklarını
eşim ve ben anneme babama abime hediye adlık gidip mağazaya geri verip abime yengeme bişeyler almışlar
bundan sonra alırlar hediyeyi
gerizekalı mahluklar..

Konuşuyorum nio sırf arkamdan bak bak hiç arayıp sormuyo anne babasını demesinler diye haftada 2 defa 2 dk hallerini hatırlarını sorup kapatıyorum
İnsanlık nağmına

Konuşuyorum nio sırf arkamdan bak bak hiç arayıp sormuyo anne babasını demesinler diye haftada 2 defa 2 dk hallerini hatırlarını sorup kapatıyorum
İnsanlık nağmına

anladım el alem ne der diye...
bende eşimin ailesinden saklamaya çalışıyorum 40 takla atıyorum
ben de hiç aramam onlar çaldırır geri dönüş yaparım.
hediye konusunu neden açtıysam şimdi tekrar okuyunca farkettim
kafam ne kadar dolu hayret bişey :18:
ne zaman yazmışım onu oraya :44: :44:

Aslında elalemden çok Allah rızası için diyelim,
Aynen cnm benim kafamda çok dolu
Hatta bir konuda ben açmayı düşünüyorum cesaretimi toplayıp

Aslında elalemden çok Allah rızası için diyelim,
Aynen cnm benim kafamda çok dolu
Hatta bir konuda ben açmayı düşünüyorum cesaretimi toplayıp

ac cnm...
seni anlayanda cikacaktir ve polemik meraklilarida....
bosver onlar heryerde..
zaten cogu konuda mimli olduklarindan artik o kisiler cok belli ediyorlar kendilerini.
bide millete espiri yapmayi gorev edinen bir bölük vardi Allahtan o moda tez gecti :)))

Herkes esınden kayınvalidesınden sıkayet eder bende kendi annemden ailemden:( 3 kardesız abım ve erkek kardesım var 24 yasındayım 4 yıllık evliyim 2.5 yasında kızım var ve 6 aylık hamıleyım abim bekar erkek kardesımde sozlu bu hafta nişanı olucak.ben nişanlanana kadar sorun yoktu ailemle aramda nişanlandım.bana karsı kıskanclık yapmaya basladılar liseyı bıtırınce ıse basladım 6 bınlıra falan bırıktırmıstım.annem nısanlanıncahepsiyle ceyız aldırdı babamın durumu ıyı hatta o zaman gıttı sıfır araba aldı.butun nışan alısverısını benım kartımla yaptırdı bana hıc bır esya almadılar sadece tul ve kucul bı halı oda benım karttan cekıldı.sozde onlar alıcaklardı.yıne bısey demedım butun esyaları esımın aılesı aldı bıde bıze aldılar bayagı borclandılar.babama dedıgımde araba aldım.onlar alsın ıste sesını cıkarma dedı.ınsanları zorladı.dugunumde babam bana ınce bı kunye annemde saat taktı.dugunden sonra aradı ıstedı sen takmassın ben cok begendım dedı:(Maddı hıc bı destek gormedım manevıde...annem surekli arıyor sunu aldık bunu aldık kardesıne son cıkan tlf aldık .dun geldi benım nişan kıyafetımı ıstedı.kardesımın sozlusune yenı aldım dıycekmiş olmaz desemde dınlemedı.ben sana 100 lira verırım elbıse alırsın dedıbende ıstemem dedım ben 100 liraya ayakkabı alamam dedi ıyı dedı aldı elbıseyı gıttı.esıme soylemedım esım rahatsız oluyor.suanda sıkıntım yok kimsenın boseyıne ıhtıyacımda yok esım her ıstedıgımı alıyor zaten ama zoruma gıden nıe boyle yapıyor bu sabahta getırmıs kız pembe ıstemıyormus kırmızı ıstıyormus.nese senın 100 lira gıttı neyse bosver dedı gıttı.Surekli aslıya sunu aldım bunu aldım yatak ortusu aldım yok pıke yaptırdım yok kredı kartımı verdım.bana gelince bir cıft corap almaz daha benim aldıgımda gozu kalır.esıme soyledım dayanamadıö nasıl boyle bı beklentıde olursun dedı sana bı bılezık bile almadılar dedı cok zpruma gıtti:( annem surekli sen cok zayıfson karnın yok bebege bakamıyorsun bebek kucuk olcak dıyıp sınırlerımı bozuyor surekli bır defa aradım dusuk tehlıkem vardı 1 ay yattım kızımda hastaydı cok yorgunm dedı gelmedı.boule annelık olurmu esım hergun geldı yemek hazıeladı ıse gıttı.annem her fırsatta evin var araban var rahatsın dıyıp duruyor.nıe boyle anlamadım ben onlara ne yaptım Bu hamile halimle bana piskolojık ezıyet edıyor.dugun gununu bıle benım dogum yapıcagım hftaya ayrlamışlar.ben nişana falan gıtmek ıstemıyorum esım gıtmesek olmaz dıyor sokakta olcakmıs ben oyle seylerı hıx sevmem esımde oyle napıcam bılmıyorum bıra uUn oldu kusura bakmayın ıcımı doktum ne cok dolmusum

sen evlenmeden seni kaz gibi yolup çıplak vermişler..uzak dur..senin yerinde başkası olsa kıyameti koparırdı..üstelik seni arayarak caka fiyaka gösteriş yapıyorlar...anne baba da olsa insanoğlu insan işte çiğ süt emmiş..

Son düzenleme:
sen evlenmeden seni kaz gibi yolup çıplak vermişler..uzak dur..senin yerinde başkası olsa kıyameti koparırdı..üstelik seni arayarak caka fiyaka gösteriş yapıyorlar...anne baba da olsa insanoğlu insan işte çiğ süt emmiş..
Aılemde olsa hakkım helal degıl hamıle halımle hergun aglatıyorlar.az once kuaforu ayarladık dıe aradı ve sadece gelin gıdıcek tek basına dedı.3 defa ısrarla.ben bısey sormadım etmedım.benım ıhtıyacım yokki zaten cagırsada gıtmem .aklı sıra sen benı ilgılendırmezsın nsparsan yap demek ıstıyor allah ıslah etsın...

Aılemde olsa hakkım helal degıl hamıle halımle hergun aglatıyorlar.az once kuaforu ayarladık dıe aradı ve sadece gelin gıdıcek tek basına dedı.3 defa ısrarla.ben bısey sormadım etmedım.benım ıhtıyacım yokki zaten cagırsada gıtmem .aklı sıra sen benı ilgılendırmezsın nsparsan yap demek ıstıyor allah ıslah etsın...

anladığım kadarıyla bu ailen seni ses-iz bulmuş..sorsana bana bir çorap bile almadınız benim paramı yediniz kendi çeyizimi bile ben aldım ama geline bol keseden yağdırıyorsunuz diye..anne babanda olsa böylesinden uzak dur...Allah muhafaza hayatta başına bir şey gelse bu ailen destek olmaz,sana gösteriş yaparlar..

Son düzenleme:

anladığım kadarıyla bu ailen seni ses-iz bulmuş..sorsana bana bir çorap bile almadınız benim paramı yediniz kendi çeyizimi bile ben aldım ama geline bol keseden yağdırıyorsunuz diye..anne babanda olsa böylesinden uzak dur...Allah muhafaza hayatta başına bir şey gelse bu ailen destek olmaz,sana gösteriş yaparlar..

Soyledım soylemezmıyım ....bana esım soyletıyormus.elalem ne demezmış bohcası falan cok cok olsunda ınsanlar ımrensınmıs banada kaynanam yapsınmıs bı ton laf ıste...esımde tanımış artık gıtmek ıstrmıyorum dıyor babam ıkı tane daıre aldı bırde emeklı oldu her fırsatta 3 daırem oldu kıra yıyorum dıe boburlenip duruyorr.esımde rahatsız oluyor hep gosterıs para para dıe olucek dıyor hep utandıyotlar mahcup edıyorlar.evımde bır ıgnesı yok annemlerin bi kucuk 55 ekran tuplu tv vardı cocuklugumdan kalan hatıra evlenırken almıştım hayıra dıe kardesıme onu ıstettırdi neymış odasına koycakmış bende verdım lafınımı yapıcam 50 lıralık tv peşıne dusmus verdımde koymus koseye anne var anne var keske hıc kımsem olmasaydı

Back