• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne...

Ohoo biz güzellikle yorum yapıyoruz sen çatıyorsun arkadaşım. Sen her şeyi biliyorsun zaten bizim yorumumuza ne hacet.

Hangi cumlemi saldirgan buldunuz???
ben hic oyle bir yorumda bulunmadim...
Ohoo biz güzellikle yorum yapıyoruz sen çatıyorsun arkadaşım. Sen her şeyi biliyorsun zaten bizim yorumumuza ne hacet.

Hanimlar gecen seneye gore gayet iyi durumdayim...
arada icerleyip konu aciyorum karsilikli dertlesmek gibi yada yazinca rahatliyorum galiba.
bu bukadar kotu birsey mi?
sadece konusmak istiyorum.
birde cok icli biriyim icim cok acidi yoksa gamsiz olsam simdiye unuturdum.
gunluk hayatimi etkilemiyor zaman zaman dur kk ya yazayim gibi gelisiyor azicikta can sikintisindan hic komsum yok.
burada cogu konuya yorum da yapiyorum...
kotu hissettim kendimi yaaa evet ailem gercekten normal degildi ama kendimi de anormal hissetmeme neden oluyor bazi yorumlar..

Belki fazla içli olduğun için bu kadar derdin
Eski kafalar işte kız 20 lerinde mutlaka evlenmeli, talibi çıkmalı
Büyük çocuklar her zaman ezilir ama bu sevilmedikleri anlamına gelmez
Fazla büyütmüşsün kafanda, annene biraz haksızlık ediyorsun gibi geldi

yok cnm malesef hekes farkinda...
teyzelerim bile kizdilar su.kizin ustune gitme diye anneme
hatta halam arzum.agladiginda pesinden kosuyorsun da nio aglayinca neden pesinden hic gitmiyorsun?
sana el ayak oluyor diye mi demisti mutfaktayken duydum..
Belki fazla içli olduğun için bu kadar derdin
Eski kafalar işte kız 20 lerinde mutlaka evlenmeli, talibi çıkmalı
Büyük çocuklar her zaman ezilir ama bu sevilmedikleri anlamına gelmez
Fazla büyütmüşsün kafanda, annene biraz haksızlık ediyorsun gibi geldi

Hangi cumlemi saldirgan buldunuz???
ben hic oyle bir yorumda bulunmadim...

Alıntı yapmamışım, benden alıntı yaparak yazdığın girdiden bahsediyorum. Açık konuşayım sipariş cevaplar bekliyorsun yazdığın konulara. Ah ah vah vah diyenler ailene kızanlar bir numara, ama azıcık farklı yönde bir yorum gelse sinirlerin bozuluyor, tersliyorsun. Bunu bana yazdıkların için söylemiyorum, diyorum ya eski konularını okudum, yazdığın cevaplara kadar (işim yok). Hep aynı tavrı gördüm. Benim demek istediğim nereye kadar sürecek bu ruh halin nereye kadar ailendn şikayet edeceksin? Koskoca kadınsın artık. Bas ayaklarının üstüne at sırtındaki yükü. Sana da yazık, kocana da, karnındaki bebeğe de. Her şeyi hissediyor onlar biliyorsun. Yanlış anlama bunları seni yermek için, kızdırmak için söylemiyorum. Farklı bir bakış açısı olarak bakabilirsin belki.

Bi de demişsin ya ben de mi anormalim diye. Evet arkadaşım dışardan bakan biri olarak söylüyorum ki anormalsin. Ama zaten bu durumda normal olman beklenemezki. Zor şeyler yaşamışsın, ezilmişsin, yıpranmışsın ama aşmışsın artık bunları. Duygusal olarak, psikolojik olarak da aş diyorum ben sana. Anormallikten kurtar kendini.

bizim komsular diyordu bu buyuk saf da kucuk dunyaya bi gelmis pir gelmis diye.
nio cok sessiz sedasiz sen bu kizdan ne istiyorsun derlerdi.
Aslinda olay soyle uveylik ozluk degil de :
Annem ve babam hic anlasamiyorlar
babam gercekten anlasilacak biri degil
arzum evlenirse bir cocugu olur cocuga bakamaz ki oylede oldu bende onlarin yaninda iyi kotu gecinirim diye dusunuyor sanirim.
benimde evlenecegimi hic ummadi ondan beni gozden cikti annem sanirim boyle oldu

Anladim.
kusura bakma haklisin.
hemde cok.
anormalim dimi :(
artik elestirilere katlanabiliyorum en azindan deniyorum.
kusura bakma anladim seni iste sinir stress :((((
Alıntı yapmamışım, benden alıntı yaparak yazdığın girdiden bahsediyorum. Açık konuşayım sipariş cevaplar bekliyorsun yazdığın konulara. Ah ah vah vah diyenler ailene kızanlar bir numara, ama azıcık farklı yönde bir yorum gelse sinirlerin bozuluyor, tersliyorsun. Bunu bana yazdıkların için söylemiyorum, diyorum ya eski konularını okudum, yazdığın cevaplara kadar (işim yok). Hep aynı tavrı gördüm. Benim demek istediğim nereye kadar sürecek bu ruh halin nereye kadar ailendn şikayet edeceksin? Koskoca kadınsın artık. Bas ayaklarının üstüne at sırtındaki yükü. Sana da yazık, kocana da, karnındaki bebeğe de. Her şeyi hissediyor onlar biliyorsun. Yanlış anlama bunları seni yermek için, kızdırmak için söylemiyorum. Farklı bir bakış açısı olarak bakabilirsin belki.

Bi de demişsin ya ben de mi anormalim diye. Evet arkadaşım dışardan bakan biri olarak söylüyorum ki anormalsin. Ama zaten bu durumda normal olman beklenemezki. Zor şeyler yaşamışsın, ezilmişsin, yıpranmışsın ama aşmışsın artık bunları. Duygusal olarak, psikolojik olarak da aş diyorum ben sana. Anormallikten kurtar kendini.

yok cnm malesef hekes farkinda...
teyzelerim bile kizdilar su.kizin ustune gitme diye anneme
hatta halam arzum.agladiginda pesinden kosuyorsun da nio aglayinca neden pesinden hic gitmiyorsun?
sana el ayak oluyor diye mi demisti mutfaktayken duydum..

Bak biz dört kızız
Annem büyük küçüğü idare derdi hep ve arkasından mutlaka hoşlanmayacağımız bir iş gelirdi =)
Bana ve ablama çok yüklenirdi, küçükler prenses gibi
Teyzem hep derdi bunların babası mı başka ne bu eziyet
Komşular derdi ya kızları bi rahat bırak diye
Rahmetlinin toprağına haber gitmesin, son nefesine kadar ablamında benim de k...mız yer görmedi resmen
Hasta yatağında bile, hiç bişey bulamasa şu çekyatların altını bir açın, burnuma toz kokusu geliyor derdi =)))
Benim kazık kadar iki küçüğüm hayatlarında bir kez çay bile demlemeden çıktılar bizim evden
Bunlar seni hiç doldurmasın
Evet eşitlik yoktur belki ama biri sana gözünün üstünde kaşın var desin panter olur o anne, kendiminkinden biliyorum =))
Böyle doldurma kendini, iş yapmakla eskimiyor insan ya da ona alınıp sana alınmamasıyla kimse eksilmez
Anneni böyle şeylerle tartma
Her ailede vardır cefa çeken biri bu kadar büyütme içinde
Kalbini kirletme
Allah annenin başından eksik etmesin

Son düzenleme:
Anladim.
kusura bakma haklisin.
hemde cok.
anormalim dimi :(
artik elestirilere katlanabiliyorum en azindan deniyorum.
kusura bakma anladim seni iste sinir stress :((((

Sıkma canını. Bebişi düşün. Ondan başka hiç bir şey umurunda olmasın.

cok guzel yorum yapmissin cooook iyi anlamissin beni cook.
sende boyle olmus ama benim annem tirnaklarini cikarmaz :(
beni savunmaz.

Bak biz dört kızız
Annem büyük küçüğü idare derdi hep ve arkasından mutlaka hoşlanmayacağımız bir iş gelirdi =)
Bana ve ablama çok yüklenirdi, küçükler prenses gibi
Teyzem hep derdi bunların babası mı başka ne bu eziyet
Komşular derdi ya kızları bi rahat bırak diye
Rahmetlinin toprağına haber gitmesin, son nefesine kadar ablamında benim de k...mız yer görmedi resmen
Hasta yatağında bile, hiç bişey bulamasa şu çekyatların altını bir açın, burnuma toz kokusu geliyor derdi =)))
Benim kazık kadar iki küçüğüm hayatlarında bir kez çay bile demlemeden çıktılar bizim evden
Bunlar seni hiç doldurmasın
Evet eşitlik yoktur belki ama biri sana gözünün üstünde kaşın var desin panter olur o anne, kendiminkinden biliyorum =))
Böyle doldurma kendini, iş yapmakla eskimiyor insan ya da ona alınıp sana alınmamasıyla kimse eksilmez
Anneni böyle şeylerle tartma
Her ailede vardır cefa çeken biri bu kadar büyütme içinde
Kalbini kirletme
Allah annenin başından eksik etmesin

birdaha boyle konu acmiycam zaten..
ise bununla baslayim
bakalim umursamadan kac hafta durabilirim
Sıkma canını. Bebişi düşün. Ondan başka hiç bir şey umurunda olmasın.

birdaha boyle konu acmiycam zaten..
ise bununla baslayim
bakalim umursamadan kac hafta durabilirim

Annen normal deyil o kesin. Ama zaten ailece normal deyilsiniz. Iyi islemeyen, hic kimsenin rollerini oynamadigi bir sagliksiz aile modeliniz varmis. Annen babanla anlasamiyor, annen hincini senden cikariyor, kardesin ise sorumsuz simarik buyumus bencil bir birey. Baban nedeir ne deyildir belli deyil. Hastalikli bir aileymissiniz ve cok yipratilmissin. Annelere laf soylenmez, kutsaldirlar ama evlatlarda Allah'tan emanettir. Evlat aileye dovulsun sovulsun diye verilmemis, iyi Rabbine kulluk edicek, cevresine sorumlu guzel bireyler yetistirilsin diye verilmis. Evladin cegasi vardir elbet ama sefasi da vardir eyer sorumluluklarini bilir iyi yetistirirsen. Annen hata ustune hata yapmis, annelik yapmis sana ama layikigla yapamamis. Ve bundan zarar gorucek olan basta kendisi. Ayni sey baban icin de gecerli. Elbet bunlar seni uzuyor ama atlatmak zorundasin. Piskolojik olarak tedavi gor. Dogumu bekleme, illa ilac tedavisi alman gerekmiyor, en azindan terapi versinler.

Seni eminim ki seviyordur, ama hareketlerinin ne kadar zarar verdiginin tam olarak idrakinde deyil.

Onlari oyle kabul edip hayatina bak.

Bu arada boyle devam edersen bebegin cok sorunlu olur, ya askri agredif yada icine kapali bir cocuk olur soyliyim. Yazik etme o karninda tasidigina.

Back