- Konu Sahibi siyah_puding
-
Sadece 1 hayatımız var ve bunu iyi değerlendirmek lazım inan bana ben de çok zor günler yaşadım ama ölüm diye de gerçek var bu dünya da.Ben kimseyi onemsemem iki kişi hariç diğer onların düşünceleri yoruyor beni doktorum degerlerimin yuksetmedigim taktirde iyilesemiyecegimi söylüyor ne yapacam bilmiyorum.
Haklısın ama yoruldum tek istediğim iyi davranilmak bu çok seymi istiyorum.Sadece 1 hayatımız var ve bunu iyi değerlendirmek lazım inan bana ben de çok zor günler yaşadım ama ölüm diye de gerçek var bu dünya da.
Neden bize verilen bu şansı iyi değerlendirmeyelim ?
Doktorun doğru söylüyor her şey sen de biter önc beyninde kabulleneceksin değerli olduğunu.
Burada yazdığınız için söyledim hastayım diyorsunuz diyeEşimin ailesi yapmadığını bırakmaz ben tepki verince suçlu oluyorum kaç kez herkezi uyardım bakın hastayım yapmayın diye ama dinlemiyorlar eşim mesala bağırır çağırır ama ben yapınca suçlu ben olurum
Burada yazdığınız için söyledim hastayım diyorsunuz diye
Peki az önce yunlerimi buldum battaniye örüp bırakmışım ona dönsem ise yararmi sizce iyi hissedermiyimAnnenle iletişimi azalt. Konu çözmeye çalışma. Muhakkak açık hava da yürüyüş yap ve tek başına olsun. Komedi podcastları dinle ya da bir aile meselesi gibi sakin psikolojik yayınlar dinevde
Annenle iletişimi azalt. Konu çözmeye çalışma. Muhakkak açık hava da yürüyüş yap ve tek başına olsun. Komedi podcastları dinle ya da bir aile meselesi gibi sakin psikolojik yayınlar dinle.
Annem kendi ailem
Bugun degilde yarın yuruyecegimAnnenle iletişimi azalt. Konu çözmeye çalışma. Muhakkak açık hava da yürüyüş yap ve tek başına olsun. Komedi podcastları dinle ya da bir aile meselesi gibi sakin psikolojik yayınlar dinle.
Tabi ki iyi hissedersin. Hoşuna giden şeyler yap. Tv den komik bir şeyler aç. YouTube a bir aile meselesi yazıp seninle ilgili olduğunu düşündüğün bir konu açıp izleyebilirsin.Peki az önce yunlerimi buldum battaniye örüp bırakmışım ona dönsem ise yararmi sizce iyi hissedermiyim
Bide kurban bayramından sonra burda kurslar var onlarada yazilicam çok tesskur ederim ilginiz için.Tabi ki iyi hissedersin. Hoşuna giden şeyler yap. Tv den komik bir şeyler aç. YouTube a bir aile meselesi yazıp seninle ilgili olduğunu düşündüğün bir konu açıp izleyebilirsin.
Ya da komedi programları izleyebilirsin
Rica ederim. Kafanda çözemediğin konuları döndürüp durma anı yaşa hayata odaklanBide kurban bayramından sonra burda kurslar var onlarada yazilicam çok tesskur ederim ilginiz için.
annem başka şehirde yaşıyor haklısınız en ağır dönemlerden geçmiş biriyim ama bu sevgisizlik duygusu beni yoruyorSiz bir sürü zorluğu atlatmış bir insansınız. Gücünüzü küçümsemeyin.
Sadece kendi yuvanıza odaklanın.
İnsanlar bazen mutluluk sadece niyetle olur sanıyorlar, halbuki mutluluk ancak emekle olur.
O emek bazen de 'Ben mutlu olacağım kardeşim! ' diye önce kendi yanlışlarımızla göze göz dişe diş çarpışmayı gerektirir.
Başka bir evde, sizi sevdiğini bildiğiniz bir adamla, annenizden ayrı bir çatı altında yaşıyorsunuz. Buna rağmen nasıl bu kadar etkileri altında kalıyorsunuz , bu noktada önce kendinizi bir gözden geçirin.
Anneliğe atfedilen bir kutsallık varsa; başka hiç kimsenin, sizi o derece gözetmemiş, korumamış olmasındandır , sizi hep daha iyi daha güçlü daha mutlu görmek için kesintisiz ve fedakârca çabalayan tek insan olmasındandır, başarılarınız mutluluğunuz karşısında hiç kıskanmadan alkış tutan en sağlam yandaşınız olmasındandır.
Eğer, bu ve benzer kriterler dışında davranışlar gördüğünüz bir anneniz varsa, annenizle ilişkinizi, sizi yoran üzen aşağı çeken her hangi bir insanla olan ilişkiniz gibi düzenlemekten sizi alıkoyan ne ? Daha mesafeli olmanızı engellleyen ne ? Bunlar üzerinde düşünün. Çünkü hayatınızdaki huzuru ve mutluluk arzunuzu siz korumazsanız, kimse sizin için korumaz.
Dondurmucem zaten Mayıs'ta kontrolüm var diktoruma danisacam çok tesskur ederim zaman ayırıp yazdığıniz içinRica ederim. Kafanda çözemediğin konuları döndürüp durma anı yaşa hayata odaklan
Ben tedavi oluyorum böyle hisetmeye devam edersem ayın 15sinde gidecem yoksa Mayıs'ta kontrolünKardeşimde bipolar şuan atak döneminde olduğunu söyledi doktorlar büyük ihtimal sizde öylesiniz destek alın daha iyi olursunuz umarım.
Atak anlari çok zor şuan Biliyorum o noktadayım hala ağlıyor ve atabiliyorsaniz Buda önemli şuan yazarken bile anksiyete atağı geçiriyorumBen tedavi oluyorum böyle hisetmeye devam edersem ayın 15sinde gidecem yoksa Mayıs'ta kontrolün
Hangi sehirdesin peki konuşmak istersen burdayım ben.Atak anlari çok zor şuan Biliyorum o noktadayım hala ağlıyor ve atabiliyorsaniz Buda önemli şuan yazarken bile anksiyete atağı geçiriyorum
Ben konya da yaşıyorum ben olmayan olayların kaygısını yaşıyorum hep şimdi ne olacak birazdan ne olacak diye diye kafayı yedim duramıyorum çok zor durumdayımHangi sehirdesin peki konuşmak istersen burdayım ben.
Ahh kuzum ahhh inşallah hep iyi ol hepEşimin iş kiyafetlerini dolaba koymamisim oda doğal olarak kızdı geç kaldı ise hakeret yoktu bende atağını bundan geçirdim bide birikim vardı patladım şimdi iyiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?