- 28 Mart 2025
- 717
- 359
- 18
- Konu Sahibi siyah_puding
-
Evet goruyorumm tedaviTedavi görüyor musunuz
Ne gibi suçlamalar yapıyorlar kiherkesin bana hicbirsey yapmadığım halde suçlamaları sizce ne yapmalıyım şuan bile ağlıyorum
Eşimin ailesi yapmadığını bırakmaz ben tepki verince suçlu oluyorum kaç kez herkezi uyardım bakın hastayım yapmayın diye ama dinlemiyorlar eşim mesala bağırır çağırır ama ben yapınca suçlu ben olurumBen banlanacak bir şey göremedim?
Destek almaktan başka çareniz yok. Çok geçmiş olsun ama ne gibi şeylerle suçluyorlar?
Ben banlanacak bir şey göremedim?
Destek almaktan başka çareniz yok. Çok geçmiş olsun ama ne gibi şeylerle suçluyorlar?
Hep eşim ön planda o ne derse inanırlar bana sormazlar bile doktorum eşime yanında olmanız lazım dediği halde kimsem yokNe gibi suçlamalar yapıyorlar ki
Kendi aileniz yok mu? Hastalikta destek degilde kostek olan bi es iyi bir es degildir. Bir sure ayri kalin duzelin sonra hala esiniz ayniysa bosanmayi dusununHep eşim ön planda o ne derse inanırlar bana sormazlar bile doktorum eşime yanında olmanız lazım dediği halde kimsem yok
Yok ailemm varda yok kimsenin umrunda değilim eşim zor gunlerimde yanimdaydi oda bıktı çok bunaldım hayattanKendi aileniz yok mu? Hastalikta destek degilde kostek olan bi es iyi bir es degildir. Bir sure ayri kalin duzelin sonra hala esiniz ayniysa bosanmayi dusunun
Ailesini susturamayip ustunuze gelmelerine izin veriyorsa bu bile kotu.Yok ailemm varda yok kimsenin umrunda değilim eşim zor gunlerimde yanimdaydi oda bıktı çok bunaldım hayattan
Yok izin vermiyor Allah şükür ben gorusmuyorum zaten ailesiyleAilesini susturamayip ustunuze gelmelerine izin veriyorsa bu bile kotu.
Burda yazdiginizdan ben bunu anladim. Madem es ailesiyle de gorusmuyorsunuz problem ne o zaman e esinizde iyiymisEşimin ailesi yapmadığını bırakmaz ben tepki verince suçlu oluyorum kaç kez herkezi uyardım bakın hastayım yapmayın diye ama dinlemiyorlar eşim mesala bağırır çağırır ama ben yapınca suçlu ben olurum
Annem kendi ailemBurda yazdiginizdan ben bunu anladim. Madem es ailesiyle de gorusmuyorsunuz problem ne o zaman e esinizde iyiymis
Ben hiçbir zaman hastalığını ileri sürüp duygu sömürüsü yapmadım ilaç kullanıyorum az öncede ilacımı aldım aliyorumda bunaldım çünkü sevdiğim insanların bana yalancı deyip bagirmasina laf söylemesine üzülüyorum.İlaç kullanıyor musunuz gerçekten? En son ne zaman kontrole gittiniz? İlaç dozunda değişiklik olaması gerekebilir.
Sürekli hastayım ben demek bu durumun bir getirisi mi?
Ben duygu sömürüsü yaptınız demedim ki. Sürekli dilinizde hastayım ben var. Bu hastalığı bilmiyorum o yüzden sordum bunu sürekli dile getirmek bu hastalığın getirdiği bir şey mi diye.Ben hiçbir zaman hastalığını ileri sürüp duygu sömürüsü yapmadım ilaç kullanıyorum az öncede ilacımı aldım aliyorumda bunaldım çünkü sevdiğim insanların bana yalancı deyip bagirmasina laf söylemesine üzülüyorum.
İlaclarlaİlaç kullanıyor musunuz gerçekten? En son ne zaman kontrole gittiniz? İlaç dozunda değişiklik olaması gerekebilir.
Sürekli hastayım ben demek bu durumun bir getirisi mi?
Bizim evde asla asla hastayım ben demem ben ağır geçirdiğim günlerde bile ben hastayım demedim ben bu evlendigimde bile hastaligimi eşimden saklamadim suçum olmadığı halde suclanmak doğruyu söylememe rağmen yalancı demelerinden bıktım hatta eşime bosanalalim dediğimde ben seni seviyorum bırakmam dedi bu hastalik bunu diyen benim annem nasıl uzak durayımBen duygu sömürüsü yaptınız demedim ki. Sürekli dilinizde hastayım ben var. Bu hastalığı bilmiyorum o yüzden sordum bunu sürekli dile getirmek bu hastalığın getirdiği bir şey mi diye.
Eğer öyle değilse bunu sürekli söylemeyi bırakmanız lazım bu hem sizi bu düşünceden uzaklaştırmaz hem etrafınızda ki insanları özellikle eşinizi bıktırır. Sürekli hasta olduğunu söyleyen biriyle yaşamak çok zor.
İnsanlar kolay kolay kimseye durduk yere yalancı demez ya o insanlarla iletişimi kesin iftira atıyorlar ya da sizin sözlerinizde bir tutarsızlık vardır.
Yani kim kime yalancı deyip bağırabilir ki. Belki de siz durumları farklı anlayıp farklı aktarıyors
Pozitif düşünmeye çalışın. Ruhunuzu dinlendirecek müzikler dinleyinBiliyorum banlacam ama yazmak istedim ben bipolar hastasıyım hiç kimseden destek görmüyorum şuan çok kötüyüm hayatımdan bıktım sürekli yanlız olmaktan herkesin bana hicbirsey yapmadığım halde suçlamaları sizce ne yapmalıyım şuan bile ağlıyorum
Ben kimseyi onemsemem iki kişi hariç diğer onların düşünceleri yoruyor beni doktorum degerlerimin yuksetmedigim taktirde iyilesemiyecegimi söylüyor ne yapacam bilmiyorum.Pozitif düşünmeye çalışın. Ruhunuzu dinlendirecek müzikler dinleyin
Negatif insanlardan hatta dizilerden filmlerden bile uzak durun.
Kimsenin hayatı mükemmel değil tek sorunlar yaşayan da siz değilsiniz.
Belki de siz insanları fazla önemsiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?