cok kötüyüm nolur bakın

arkadaşlar herkes o çocuğa şöyle davranın böyle davranın, senin çocuğun olsa diye oturduğu yerden ahkam kesiyor..
sizler hiç mi çocuklarınızı disiplinle büyütmüyorsunuz.. her istediği oluyor mu?? hayır..

sizler çocuğunuza kızıdığınızda sürekli babaanne, hala, vs.. müdahale edebiliyor mu?? tabi ki hayır..

bu hanıma şans verilmemiş ki. muhtemelen en başında babaanneyle kalacak dendi.. ki erkesin harcı değil büyümüş bir çocuğa annelik yapmak.. konu sahibide kabul etmemiş en doğal hakkı.

sonradan çocuk durumsuzlaşınca yollamışlar babaya.. kadın bakıyor yediriyor içiriyor hiç mi hakkı yok üzerinde bir şey demeye, var elbette.. buna bile izin yok..

bence o çocuk şımarık, ipsiz sapsız olmuş çıkmış..

burda sizin hiç suçunuz yok. olmuyorsa ayrılın kızınızı koruyun.. elbette kendi çocuğunuzu koruyacaksınız o size Yaradan'ın emaneti.. diğer oğlanı da anne babası koruyup kollayacaktı.. siz elinizden geleni yapmışsınız

Ee o zaman sorun ne kardeşim ? Seviyormuşsunuzda. Neden gitmesini istiyorsunuz; şimdi daha çok haksızlık yaptığınızı düşünüyorum.
Sizin amacınız evde başka birinin daha olmaması sanırım.
sız nekadar yıkıcısınız evet sevıyorum ama bu yetıyormu sızce napıyım butun annelıgımı yapayım ama asla hıcbır konuda fıkır soylemeyım sıtem etmeyım kızmayım hatalarını gormeyım kusura bakmayın ama kım öz çocuğuna bıle bu kadar nötr kalabılır

en çok 17 yaşındaki çocuğa üzüldüm ben aslında.yazık.anne yok.babanede kalıyor.tam bir düzeni yok.17 yaş en zor yaş.benimde erkek kardeşim var 18 yaşında oradan biliyorum.1 yıldır maf etti hasta etti hepimizi.yaşama sevincimizi yok etti resmen.hep anlayışlıyız ona karşı.üstüne gitmiyoruz ama hep tetikteyiz.gözümüz üzerinde aman bi yanlış yapmasın diye.gerekli yerlerde sakince uyarıyoruz.ailede herkesten sevgi görmesine , bir dediği iki edilmemesine , en pahalı cep telefonu , en marka ürünler alınmasına ragmen deli deli halleri vardı ki şu son iki haftadır düzelmeye başladı.eskisi gibi agresif sinirli değil.siz sabredin.yazık o çocuğu bir kardeşiniz gibi görün kol kanat gerin.koruyup kollayın.şimdi yaşı gereği sizi anlamasada biraz büyüyünce yaptığınız iyilikleri , fedakarlıkları farkedecektir

O çocuk sizin öz evladınız olsa bile sözünüzü dinletemezdiniz çünkü bu yaşta bu tepkiler normal.
Bende eşimden ayrıldım ve iki tane evladım var.
İlerde evlenirsem ve eşim çocukların asiliklerinden sizin gibi ya onlar ya ben derse tabiki de evlatlarımı seçerim ki bu çok doğal bir tepki.
Anladığım kadarıyla sizin tek sorununuz 17 yaşındaki çocuğun asilikleri değil diğer aile bireylerinin sizin evinizdeki olaylara çok karışıyor olması.
Ben sizin yerinizde olsam iki çocuğu ve eşimi alıp herkesten uzak bir şehre taşınırdım.
Düzen bozmak çok kolay değil evet hiçbir şey yapamıyorsam eşimle konuşup ağırlığını koymasını isterdim.
ev kredım var bıtmesınede 5 yıl yoksa eşımde dıyor benım ailem bodrumda yasıyor orda düzen kurarız dıye kimseye anlatamıyorum bu uvey çocuk meselesı 1 tabak yemek koyma meselesı değil benım bu evde kalmam ıcın bıle sart koşuyorlar cok zoruma gıdıyor 7 senelik evlıyım kızım var cok şükür maddi manevı bi sorunum yok eşimle anlaşıyoruz

en çok 17 yaşındaki çocuğa üzüldüm ben aslında.yazık.anne yok.babanede kalıyor.tam bir düzeni yok.17 yaş en zor yaş.benimde erkek kardeşim var 18 yaşında oradan biliyorum.1 yıldır maf etti hasta etti hepimizi.yaşama sevincimizi yok etti resmen.hep anlayışlıyız ona karşı.üstüne gitmiyoruz ama hep tetikteyiz.gözümüz üzerinde aman bi yanlış yapmasın diye.gerekli yerlerde sakince uyarıyoruz.ailede herkesten sevgi görmesine , bir dediği iki edilmemesine , en pahalı cep telefonu , en marka ürünler alınmasına ragmen deli deli halleri vardı ki şu son iki haftadır düzelmeye başladı.eskisi gibi agresif sinirli değil.siz sabredin.yazık o çocuğu bir kardeşiniz gibi görün kol kanat gerin.koruyup kollayın.şimdi yaşı gereği sizi anlamasada biraz büyüyünce yaptığınız iyilikleri , fedakarlıkları farkedecektir
inanın ben ona baktıkça 1 sene once lösemiden kaybettığım erkek kardessımı goruyorum oda 21 yasındaydı içim kalbım çok acıyor ama dıyorum ya ıyı değilim hiç iyideğilim

madde kullanan ergen ve küçük kız çocuğu,umarım o ergen kızı kardeşi olarak benimsemiştir, çok duyuyoruz abisinin tacizine uğrayan yavrucaklar.Kızınız için ne iyi olacaksa onu yapın.En önemli şey o küçük kız şu anda

arkadaşlar herkes o çocuğa şöyle davranın böyle davranın, senin çocuğun olsa diye oturduğu yerden ahkam kesiyor..
sizler hiç mi çocuklarınızı disiplinle büyütmüyorsunuz.. her istediği oluyor mu?? hayır..

sizler çocuğunuza kızıdığınızda sürekli babaanne, hala, vs.. müdahale edebiliyor mu?? tabi ki hayır..

bu hanıma şans verilmemiş ki. muhtemelen en başında babaanneyle kalacak dendi.. ki erkesin harcı değil büyümüş bir çocuğa annelik yapmak.. konu sahibide kabul etmemiş en doğal hakkı.

sonradan çocuk durumsuzlaşınca yollamışlar babaya.. kadın bakıyor yediriyor içiriyor hiç mi hakkı yok üzerinde bir şey demeye, var elbette.. buna bile izin yok..

bence o çocuk şımarık, ipsiz sapsız olmuş çıkmış..

burda sizin hiç suçunuz yok. olmuyorsa ayrılın kızınızı koruyun.. elbette kendi çocuğunuzu koruyacaksınız o size Yaradan'ın emaneti.. diğer oğlanı da anne babası koruyup kollayacaktı.. siz elinizden geleni yapmışsınız
kaç defa soyledım ılk boşanan aılenın cocugu sen değilsın etrafında ben dahıl senı seven ınsanlar var dıye ama hep bunun arkasına sığındı en ufak seyde benı herkese sıkayet ettı ınanın hıc kin tutmuyorum ona karsı oda napsın işine gelenı yapıyor ama ben dayanamıyorum kızıma uzuluyorum abısını coookkk sevıyor yuvama uzuluyorum eşime bana ama emın olun o çocugada uzuluyorum

dürüst olmak gerekirse madde bağımlı olan birini evimde istemem yani şimdi yok babasının evi ne haddime falan deyip kıvırmaya gerek yok.. ama yapamıyorsam boşanırım yaniii böyle bir ömür geçirmek istemem..

madde kullanan ergen ve küçük kız çocuğu,umarım o ergen kızı kardeşi olarak benimsemiştir, çok duyuyoruz abisinin tacizine uğrayan yavrucaklar.Kızınız için ne iyi olacaksa onu yapın.En önemli şey o küçük kız şu anda
yook o konuda asla aklıma bısey gelmez benı bıle başka erkek bakıyor korumaya calısan bı çocuk

dürüst olmak gerekirse madde bağımlı olan birini evimde istemem yani şimdi yok babasının evi ne haddime falan deyip kıvırmaya gerek yok.. ama yapamıyorsam boşanırım yaniii böyle bir ömür geçirmek istemem..
eşim bazen sehır dışına gıdıyor yalnız kalıyoruz henüz oyle bıseyını gormedım ama açıkçası endıselıde oluyorum

sız nekadar yıkıcısınız evet sevıyorum ama bu yetıyormu sızce napıyım butun annelıgımı yapayım ama asla hıcbır konuda fıkır soylemeyım sıtem etmeyım kızmayım hatalarını gormeyım kusura bakmayın ama kım öz çocuğuna bıle bu kadar nötr kalabılır

Bütün mesajlarımdan yıkıcı olduğumu mu düşündünüz, oysa elimden geldiğince yapıcı cevaplar yazmaya çalıştım.
Bu şekilde düşünüyorsanız yazmayayım, peki.

Hanimefende 17 yasinda cocuk disiplin edilmez.Kucuk cocuklar disiplin edilir.Bu yaslar ergenlik yaslaridir.Asi olmasi, dıkıya gelememesi gayet normal.Sizin esinizin ogluymus,millet kendi ergenlik cagindaki cocugu ile problemler yasiyor. Lutfen biraz rahatlayin.Madde kullaniyorsa tedavi okmaso konusunda yardimci olun, okuluna devam.etmesi icin cesaretlendirin.
Braz empati yapin.Cok zor olabilir sizin olmayan bir cocukla ilgilenmek,fakat esiniz sokaga mi atsin. Sizin olsaydi o cocuk,esiniz ben bununla yapamiyorum dermiydi?
Birde yuvanizi size edilen laflarin altindan kalmamak adina yikmayin.Mutsuz ve anlasamiyorsaniz anlarim ama gorumcenizin ettigi laflarin altinda kalmamak icin bosanacak kadar gururlu olmayin.

çok şey ıstemedım bıraz huzur neyse yazan herkese teşekkürler ama şunu bilin ben çok mutsuzum içim kalbim acıyor ve asla üvey annelık yapmak olmadı nıyetım belkı ablalık yapmaya çalıştım ama asla vıcdansız olamadım keşke olsaydım ve şu gözyaşlarımı akıtmadan durabılseydım herkese teşekkürler :KK43:

eşim bazen sehır dışına gıdıyor yalnız kalıyoruz henüz oyle bıseyını gormedım ama açıkçası endıselıde oluyorum
yaşamayan bilmez boşverin siz madde bağımlısı biriyle kim kalmak isterkiiii herkes dursun bi düşünsün...

yani bu kadarına da pes gerçekten.. ben yorum yapamayacağım artık.. siz boşanın bence de . böle bişey geçebiliosa aklınızdan...
aklımdan geçen şey cınsel anlamda bısey yapar değil acaba içtiği seyler yüzünden abuk sabuk davranırmı yoksa allah şahıt zeere aklıma o dusundugunuz sey gelmedı yanı bı kerede daha anladımkı neyse ya

Hanimefende 17 yasinda cocuk disiplin edilmez.Kucuk cocuklar disiplin edilir.Bu yaslar ergenlik yaslaridir.Asi olmasi, dıkıya gelememesi gayet normal.Sizin esinizin ogluymus,millet kendi ergenlik cagindaki cocugu ile problemler yasiyor. Lutfen biraz rahatlayin.Madde kullaniyorsa tedavi okmaso konusunda yardimci olun, okuluna devam.etmesi icin cesaretlendirin.
Braz empati yapin.Cok zor olabilir sizin olmayan bir cocukla ilgilenmek,fakat esiniz sokaga mi atsin. Sizin olsaydi o cocuk,esiniz ben bununla yapamiyorum dermiydi?
Birde yuvanizi size edilen laflarin altindan kalmamak adina yikmayin.Mutsuz ve anlasamiyorsaniz anlarim ama gorumcenizin ettigi laflarin altinda kalmamak icin bosanacak kadar gururlu olmayin.
anlatamıyorum ben ne yapsam hep en ufak seyde esımın aılesıne sıkayet edıyor dıyosunuz ya kendı cocugunuz olsa acaba benım cocum baba sen boşan ben yanındayım dermı ya lütfen olaya uvey anne dıye bakmayın yada bakın nasıl ıstersenız onu duşunun oturduğunuz yerden yargılamak hüküm vermek çok kolay demı

yook o konuda asla aklıma bısey gelmez benı bıle başka erkek bakıyor korumaya calısan bı çocuk

bakın bu çocuk kötü değil sadece ergenlikte, birey olmaya çalışıyor, ne kadar erken elinden tutarsanız doğru yolu çabuk bulur. eşiniz de iyi biriymiş, biraz sabır.
ergenlik çağındaki gençlerin çoğu sizin bu şikayet ettiklerinizi yapıyor. öz üvey farketmiyor sadece onlar büyüyor.

X