- 21 Eylül 2014
- 61
- 7
- 42
- Konu Sahibi bagdattokat
ben bu kadar sorumluluğa gelemiyorum belkı ve herkes eşimın ailesı yanı çocuğun en ufak bı şikayetınde evıme geliyor ona ınanıyor çooookkk uzgunum içim acıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlendıgımızde 10 yasındaydı bazen bızde bazen babaannesınde kaldı yanı hangı tarafla tartışsa dıger tarafa gıttı bılıyorum bakmam lazım ama olmuyor hıcbıseyınne karışmayım dıyorum ama olmuyor netıcede beraber yasıyoruz çocuk babbaannesıyde cok defa tartıştı bana geldı kural bılmıyor ne desek tamam dıyor ama bıldıgını okuyorevlendiklerinde şartlar nasıldı, çocuk ne durumdaydı , kimde kalıyodu, ben bilmiyorum, siz biliyo musunuz ?
babanın disiplin etmesi gerekiyodu çocuğu küçükken, yani hem size hem babaanneye saygı göstermesi herektiğini öğretmesi gerekiyodu, hem babadan hem öz anneden hem sizden sevgi görmesi gerekiyodu, maalesef artık 17 yaşında en azından saygı konusunda geç kalınmış, parçalanmış aile çocuğu olduğu için her kafasına eseni estiği gibi yapabileceği gibi bi algı yok bende diğer userlar gibi, bence durumu biraz kullanmış bugüne kadar, baba ve anne de maalesef sahip çıkmamış ki çocuk okumamış, bi de madde kullanıyosa evde kız çocuğunuz var, işiniz zor, 17 yaş zaptetmesi çok zor bi yaş, iş babaya düşüyo bence, ama onun ne dediğini hala anlayamadımevlendıgımızde 10 yasındaydı bazen bızde bazen babaannesınde kaldı yanı hangı tarafla tartışsa dıger tarafa gıttı bılıyorum bakmam lazım ama olmuyor hıcbıseyınne karışmayım dıyorum ama olmuyor netıcede beraber yasıyoruz çocuk babbaannesıyde cok defa tartıştı bana geldı kural bılmıyor ne desek tamam dıyor ama bıldıgını okuyor
elımde buyumedeı keşke oyle olsa baana bıraksalar mudahele etmeselerdi ama çocuk olumsuz ne dese ınanıyorlar oda bunu kullanıyor ayrıca nasıl kendı kızımla onu bır tutabılırım keşke o kadar melek olabilsem keşkekendi evladınız da o dönemlerden geçecek, her şeye tamam diyerek arkanızdan bildiğini okuyacak...
o zaman da; ben yapamıyorum, bu çocuğu istemiyorum diyerek, affedersiniz geldiği yere geri mi sokacaksınız ?
nereye gidecek evladınız ?
yapamıyorum diye bir şey yok !
üstelik 10 yaşından beri tanıyormuşsunuz, elinizde büyümüş olması gerekir o çocuğun...
offfff ben bu sorumluluğu kaldıramıyorum
Peki bu cocuk kucukken neden babaanesnde kaldi ? Babasi hazret neden sizinle yasamasini buyurmadi? Siz orda bir cocugun annesiz babasiz tek basina oldugunu bile bile nasil babaannesiyle kalmasina razi oldunuz ? Size gelinceye kadar babasi, annesi? Babasi bu saate kadar yalniz birakip neden simdi eve getirmis?
Yalniz bu vicdan duzeyindeki bir adamdan cocuk yapmak sorumluluk ister.
Anne baba zaten vicdansiz. Insan kendi cocuguna sahip cikmayinca uvey anne neden sahip ciksin ki zaten, sonucta herkes vicdanli olmak zorunda degil.
Gordugunuz gibi kizlar, 2 vicdansiz ebeveyn sonucu ziyan olmus cocuk. Niye hic sasirmadim acaba.
rum uğraşamıyorum ıyı değilim psıkolojımdemekle olmaz. O cocuk zaten ana baba 5 karis havada sekilde yetismis , simdi de sorunlu bir birey.
Madem bunca zaman yetismesine katikida bulunmadiniz, en azindan simdi ustunuze duseni yapmalisiniz. Madde kullanmasi saislacak bir sonuc degil, yersiz yurtsuz buyumus sonucta. Size dusen, madde meselesine cozum bulmak, derhal. Mutlaka doktora goturmelsiiniz ya siz ya babasi.
madde konusunu gelınce emınım kullandığına telefonunda ıcıp kendınden gecmıs fotolarını gordum konuştum artık kullanmıyorum dıyor herkes bılıyo kullandığını bısey yapan yok.bı defa eve gec kaldı nıye nerdesın saat kac dedım dıye halası ben varken sana düşmez sorması dedı aslında anlaşılmayan konu ne bılıyormusunuz ben neşem ne yapsam uveyım o duvar hep var
elımde buyumedeı keşke oyle olsa baana bıraksalar mudahele etmeselerdi ama çocuk olumsuz ne dese ınanıyorlar oda bunu kullanıyor ayrıca nasıl kendı kızımla onu bır tutabılırım keşke o kadar melek olabilsem keşke
hala götürsn diycem eminim o da karışma diye çıkar ortayaO zaman bu is sizden cikar.
Babasi adam degil, olsaydi zaten bu cocuk bu halde olmazdi.
Bu kafayla giderlerse bu cocuk iflah olmaz.