cok kötüyüm nolur bakın

Boşanın siz en iyisi. Ne o 17 yaşındaki çocuğa zarar verin ne de küçük kızınız zarar görsün.

Anlayışsız bir insansınız. Siz kim oluyorsunuz ki, 17 yaşındaki birini disipline etmeye kalkıyorsunuz? Babası varken üvey annesine düşmez 17 yaşındaki çocuğun hareketlerini düzeltmek.
Ve ayrıca siz kim oluyorsunuz ki, oğlunu babasının evinden göndermeye çalışıyorsunuz?

Burada sorun disipline etmeye calışması değil ki, annesi sayılır artık tabi ki disipline etme hakkı var. "üvey" anne de o aileden biri. sorun cocuğu evde istememesinde, böyle bi hakkı yok işte..

madde konusunu gelınce emınım kullandığına telefonunda ıcıp kendınden gecmıs fotolarını gordum konuştum artık kullanmıyorum dıyor herkes bılıyo kullandığını bısey yapan yok.bı defa eve gec kaldı nıye nerdesın saat kac dedım dıye halası ben varken sana düşmez sorması dedı aslında anlaşılmayan konu ne bılıyormusunuz ben neşem ne yapsam uveyım o duvar hep var
Halası neden bu kadar öfkeli,negatif size? Para mevzularını bile söylemiş.. Herneyse bende üvey anne ile büyüdüm.
Sizin çocuğunuzun üvey anne ile büyümeyeceğinin garantisi var mı? Ve sizin gibi bir üvey anne.bunu bi düşünün.
17 YAŞ sendromu diye birşey var.neden abla olamıyorsunuz küçücük çocuğa. Lafım sadece size değil. Döven,söven,iten,dışlayan,hor gören,kovan,istemeyen...tüm üvey annelere!!
Işin kötü yanı sizin "anneme gidiyorum" demeleriniz işe yarıyor. Baba ilk gözağrısı,Can'ını kanını yolluyor evden büyük annelere ,Kardeşlere. Sevinebilirsiniz. (Umarım olmaz!)

bence hemen bir psikiyatra danışın bu konuyu ve oğlunuzu artık türkiyenin her köşesinde olan madde bağımlıları merkezine gönderin çok güzel sonuçlar alınabiliyor ilçelerde bile var madde sorununu halledin emin olun hepsi çözülür

Çocuk 17 yaşında ve bir süredir bazı işlere girip çıkıyor:110: Çalışmaya kaç yaşında başladı acaba. Çocuk işçi çalıştırmak suçtur. Tavırlarınızı biraz bencilce buldum. Siz bu çocuğun olduğunu bilerek evlenmişsiniz.

siz neden konuşuyorsunuz ki babası ağzını açmıyor..Babası ne güne duruyor anlamadım

şimdi göürmce neden öfkeli demiş bir arkdaş,bende ayrılmış iki çouklu bırı ile evelneme durumum olmuştu,ayrılaı beş yıl olmuş biriydi,ama buna rağmen karşı çıktılar,çok öfke saçtılar,yeğenlerıne uvey anne getiremezmış kardeşleri,ailesi beni hiç tanımıyordu,ama bazı aileler oğullarının paralarını yediği için başkası ile evlenmesıne abuk subuk olarlar yapar,üstelik onu aldatmış bir kadınlar beş yıl aradan sora başka biri ile evleneceğini duyunca en yapı edıp bara yaptılar,yanı sendeki durum sanırım bu,o çocuğa sahıp çıksan güzel olur,ama çıkmasan sana bi gunah değil,amaaaa babası senı bile atıp çocuğuna sahıp çıkmalı,haa sen engelledi isen vay halıne derim...
son olrakda ana baba olmayı beceremeyenler,yanı sırf tıopluma karşı ayy evlendım,yuvam var,ayy oğlum oldu,ayy kızım var dıye ahav atıp sorumluluğunu yerıne getirmeyen yaratıklar vay halınıze,cehennem iyiki var...ama sen anne babalığını yap ve buna ragmen çocuk adam olmadıysa zaten bişey yok,

Ah kusura bakmayin ama ben sizi suclu buldum ya ? :KK43: Ben sizin derdinizi anlamadim ki? :KK43:
Ben mi yanlis okudum acaba?
O oglan tam ergenlik caginda tabiki problem yaraticak...:KK53: Ama bu problemleri birakin babasi cözsün... Yani aslinda size düsmez diye düsünüyorum. Hem kendinize düsman edersiniz hem sizde onu düsman bellersiniz.
Ama sizin esinize söylediginiz laf: "ben oğlunla yapamıyorum"
Bu ne demek ya? Siz bu adami cocuguyla beraber kabul etmediniz mi? Yani önceden bilmiyormuydunuz? Birden bire ortaya mi cikti bu cocuk? Hem Benimsemiyorsunuz bu cocugu hemde disiplin etmek istiyorsunuz. Bu olmaz ki. "Oglun" dedigine göre kocaniza siz bu oglana zaten yakin degilsiniz. Yakin olmadiginiz birini disiplin edemezsiniz.
Görümcenizin dediginide hos görün ortada bir cocuk söz konusu... Babasi onu öksüz birakamaz.

Bence ya kabul ediceksiniz bu oglani veya oturcaksiniz babanizin evinde.

Ama bence bunu yapmayin! kocaniz yanlis birsey yapmadi... babalik yapiyor sirf! Eger seviyorsaniz bi türlü telafi edin ve en iyisi aile terapiste gidin... :KK69:

öncelikle eşinizin bir oğlu olduğunu biliyordunuz evlilik yaparken bunlarıda düşünmeliydiniz ikincisi babası çocukla ilgilenmeli..üçüncüsü bu çocuğun annesi nerde..sizin böyle söylemeniz hata...

benim oğlum 10 yaşında oda gidip kalmıyor babasında, kusura bakmayın da evdeki kadından kaynaklanıyor. çocuğu olduğunu bilerek evleniyorsunuz sonuçta, sizi bu yaşta dinlemek zorunda değil kaldı ki onun hakkında ki kararları babası vermek zorunda . eşinize anlatsaydınız durumu eşiniz çare bulsaydı. halanın söyledikleri kabul edilebilir gibi değil belki ama ona bunları söyletecek birşeyler olmuş olmuş demek ki. bu konular zamanla konuşulması ve sonuca varılması gereken şeyler. isterseniz boşanın kendi çocuğunuzun o hale düşmeyeceğinin garantisi var mı

ben oğlunla yapamıyorum. ne kadar kötü bir cümle. anne olmayınca baba enişte olur muş. sizde bir annesiniz nihayetinde. ona yapmış olacağınız iyilik hem bu dünya da hem ahirette karşılığını alacaksınız inşallah. bence ağzınızdan yanlış kelime çıktığını kabul edin ve el ele vererek o çocuğu hem terapi aldırarak düzene sokun. o çocuk anne baba ayrılığı yaşadı hiç kolay bir şey değil .

o evde kim öncelikli kim ikinci planda kalıyor kafanızda bir düşünün bakalım .

kocam bana böyle bir rest cekse
tekmeyi basarım

kusura bakmayın ama siz biraz daha yapıcı olup yardımcı olamaz mıydınız acaba ? kendi kızınız için birisi size böle bir tercih sunsa ne yaparsınız ? ben mi kızın mı gibi ? madem sizin için bu kadar basit bu evliliği bitirmek ( ki zaten saygınız da yok kimseye ) gidin de herkes başının çaresine baksın. ama şunu kesinlikle unutmayın etme bulma dünyasıdır bu ve gün gelir aynısını yaşarsınız. o çocuğun suçu mu annesinin terketmesi babasından ayrılması yada babasının sizin gibi bir kadını terich etmesi. keşke biraz vicdan sahibi olsanız da derleyip toparlayıp annelik yapabilseniz.

eğer başka bir evladı daha olduğunu bilerek evlendiyeseniz,o da artık sizin çocuğunuz ne demek ben onla yapamıyorum annemin evine gideceğim?
kendi biyolojik oğlunuz olsa kocanızın evine bırakıp ana ocağına mı döncektiniz?
o sizinde çocuğunuz artık..
gerekirse boşanın evet ama o çocuğu babasına kötülemeye hakkınız yok
emin olmadığınız halde madde kullandığını dillendirmeye hakkınız yok..

sizin söyleyiş şekliniz çok yanlış..görümcenizde yanlış...evlilik yanlış...
boşanmak en mantıklısı...

ben asla vıcdanım cok rahat oglu gıdınce mutlu olacağım demiyorum sadece kabullenemiyorum bılsemkı bızım yanımızda düzelecek ama sunuda bılın ben ne yapsam hep kotu seyler görülüyor hayatımı hıcbır etkım olmadığı halde sırf annesı boşanmış bı cocugu mutlu etmeye adayamıyorum bu benım kotu oldugumumu gosterıyor yada cehennemlik neden ılla butun uvey anneler çocuğa bakmalı dıye yargı var ayrıca eşim tek yassıyor olsa çocuğa kendılerı bakacaktı sımdı herkes ıyı mutlu ama ben kımse demıyorkı kızım allah rızası ıcın bak hayır ben bakmak zorundaymışım çocuğun bı sucu yok belkı herkesın tavırları benı çocuktan soğutan

halamın eşininde ilk evliliğinden bir kızı var .arada gelip kalır. istediği saatte yatar, istediği saatte kalkar, çıkıp gezer istediği saatte gelir. Halam bir kez karışmadı. Bir kere enişteme bu saatte gelinmez bu evin bir kuralı var diye söyleyecek oldu eniştemde ben karışamam o yaştaki kıza sende karışamazsın diye susturdu. En iyisi karışmamanız bence.

halamın eşininde ilk evliliğinden bir kızı var .arada gelip kalır. istediği saatte yatar, istediği saatte kalkar, çıkıp gezer istediği saatte gelir. Halam bir kez karışmadı. Bir kere enişteme bu saatte gelinmez bu evin bir kuralı var diye söyleyecek oldu eniştemde ben karışamam o yaştaki kıza sende karışamazsın diye susturdu. En iyisi karışmamanız bence.
sıze dıyorum ya ben kötü bı ınsan değilim sadece kaldıramıyorum

X