- 15 Şubat 2013
- 24.870
- 94.127
- Konu Sahibi bagdattokat
kızınız kaç yaşında ?ben kötü bı ınsan değilim ama ınanın yapamıyorum tabıkı evladı atamaz atmasın ben gıdıyorum ama kızıma uzuluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızınız kaç yaşında ?ben kötü bı ınsan değilim ama ınanın yapamıyorum tabıkı evladı atamaz atmasın ben gıdıyorum ama kızıma uzuluyorum
Boşanın siz en iyisi. Ne o 17 yaşındaki çocuğa zarar verin ne de küçük kızınız zarar görsün.
Anlayışsız bir insansınız. Siz kim oluyorsunuz ki, 17 yaşındaki birini disipline etmeye kalkıyorsunuz? Babası varken üvey annesine düşmez 17 yaşındaki çocuğun hareketlerini düzeltmek.
Ve ayrıca siz kim oluyorsunuz ki, oğlunu babasının evinden göndermeye çalışıyorsunuz?
Halası neden bu kadar öfkeli,negatif size? Para mevzularını bile söylemiş.. Herneyse bende üvey anne ile büyüdüm.madde konusunu gelınce emınım kullandığına telefonunda ıcıp kendınden gecmıs fotolarını gordum konuştum artık kullanmıyorum dıyor herkes bılıyo kullandığını bısey yapan yok.bı defa eve gec kaldı nıye nerdesın saat kac dedım dıye halası ben varken sana düşmez sorması dedı aslında anlaşılmayan konu ne bılıyormusunuz ben neşem ne yapsam uveyım o duvar hep var
sıze dıyorum ya ben kötü bı ınsan değilim sadece kaldıramıyorumhalamın eşininde ilk evliliğinden bir kızı var .arada gelip kalır. istediği saatte yatar, istediği saatte kalkar, çıkıp gezer istediği saatte gelir. Halam bir kez karışmadı. Bir kere enişteme bu saatte gelinmez bu evin bir kuralı var diye söyleyecek oldu eniştemde ben karışamam o yaştaki kıza sende karışamazsın diye susturdu. En iyisi karışmamanız bence.