Çok kötüyüm. Eşimin kuşu benim yüzümden öldü. Eşime nasıl söyleyeceğim?

Çok üzüldüm, başınız sağolsun Ne diyeceğimi bilemiyorum.Suclamayin kendinizi çok,vicdan azabı, keşke şöyle yapsaydım,keşke böyle yapmasaydim hezeyanları rahat bırakmaz sizi..Ya ben bir hayvan aşığı olarak(kedi, kuş, köpek),hayatımdan , hayatıma iz bırakıp, gidişiyle beni çok yaralayan nice dostlarım oldu.Varliklari nasıl mutluluk veriyorsa, gidişleri bir o kadar acı.Eşiniz için de çok üzgünüm...

Esiniz duysa cok uzulecek ama malesef 4 aydir o cok sevdigi kuşu gormek bile istemedi
Kuşu zorunlu ihtiyaclari haric odada yalniz birakmissiniz sizin de kotu hissetmeniz normal ama esiniz bu kadar uzun süre icin kusu da yaninda goturebilirdi pekala
Siz kedinizden 4 ay ayri kalabilir misiniz?

Olur böyle şeyler bazen hayatta , aklınıza gelmemiş isteyerek yapmadınız ki sonuçta. Ama sizi anlıyorum , bizim de çok sevdiğimiz kuşumuzu kedi yemişti (

Tüyleri dökülene kadar çarpacağını zannetmiyorum, eceli gelmiş olmalı

Yorumda bulunan, acımı paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Temizlikçi kadın bir şey yapmış olabilir diyenleri anlıyorum ama üzüldüm çünkü evime gelen kadın çok merhametli ve hayvan sever biri. Kuşu veterinere götürdüm ve ölüm sebebi anlaşıldı. Çarpma ile olmamış, e-coli hastalığından ölmüş. Belirti vermeyebilir, verince de dönüşü yoktur dedi veteriner. Keşke daha iyi bakabilseydim ama hayatımda hiç kuş bakmadığım için çok acemiliğime denk geldi. Eşime, bu kadar uzun süre kuşu bırakıp, yanında götürmemesi konusunda sitem edenlere de sonsuz katılıyorum.
Eşimin yanına gittiğimde durumu önce kayın aileme anlattım kayınpederim de eşime haberi verdi. Eşim üzüldü ama beni suçlamadı, tersine teselli etmeye çalıştı.
Eve dün döndüğüm için mesajlara yanıt veremedim. Ben döndüm ama eşim ailesinin durumu iyi olmadığı için yine dönemedi, yılbaşından sonra gelmeyi planlıyor.
Yeni kuş almayı düşünmüyoruz. Çok narin hayvanlar gerçekten de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…