Çok kötü şeyler oldu arkadaşlar..

eğer küfür o*****çocuğu ise kusura bakmayın ama bir erkeğin en hassas noktası annesidir, ve genelde öfke anında gözleri bir şey görmeyebilir. Bunu söylemek istemezdim ama size daha fazla şiddet göstermediği için şanslı bile sayılırsınız.. bu şartlarda sağlıklı bir ilişki sürdürebilmeniz mümkün görünmüyor. Geç olmadan bir takım kararlar almanız gerekebilir....

adam bundab sonra daha fazlasini yapacaktir birkere ses etmemissiniz.evi terkedin bosanin gidin darp raporu alin.sirf senin darp raporu almandan korktugu icin gidip ben alcam demis yalan soyluyor inanma korkak p.zevengin teki.tek care bu canim.yani cekerim sabrederim diyorsanda ölene kadar bu ve bundan daha fazlasini yapacaktir korunmaya devam et

kufur olayini atlamisim orda siz hatalisiniz.yani oyle bir kufur ediyorsaniz bu evlilik bitmistir yani ben oyle bir kufur etsem birdaha esimin yuzune bakamam

Yani bu konudan anladığınız bu mu?

tartışmanın nabzı yükseldi ben de başı o ile başlayan küfürü edip ne halin varsa gör diyerek yatak odasına gittim kapıyı çarptım.

Konuyu atlaya atlaya mı okudunuz ? Konu sahibinin ettiği küfür nedeniyle çıkan bir kavgada, siz de adama küfrederek neyi desteklemiş oluyorsunuz tam olarak ?

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

Siz iyi misiniz ya yukarda ne anlatıyorum ben ?? Olayın nabzını kendi yükseltiyor diyorum kaç satır yazmışım birini de anlayamadın mı ?
Ya siz cidden tehlikeli bir insansınız, adamı itiyorsunuz, kakıyorsunuz, cırmalıyırlorsunuz ve nihayetinde annesine küfür ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama karşınızda kimse bostan korkuluğu gibi duramaz . Bu ne seviyesiz bir ilişki ya, boşanın herkes kurtulsun. Bir de çocuk getirmezsiniz inşallah bı saçma sapan evliliğe.

Ne güzel ya adama defalarca kez vur annesine o... de o da tabi hiç tepki vermeyecek . Sonra kadın ve erkeğin gücü bir mi ?? Adam iyi bile durmuş . Bir insanın anneme böyle küfür etmesi bana ne yaptırır bilemiyorum . Umarım senden bir an önce ayrılır . Sen yoksa adamı katil yaparsin kendinde o mezara girersin . Bitirin bu toksik ilişkiyi biraz da saygı nedir öğrrnin ya siz hangi hakla bir anneye böyle şeyler söyleyebilirsiniz . Adam sizin annenize dese o... diye normal mi karsilayacaksiniz . Ayıp ya insanda biraz utanma olur

İkinizde hatalısınız, katil olur pedofili olur tecavüzcü sapık olur, hayvan katleder o zaman hepimiz yaşanan dehşet nedeniyle küfür edebiliriz ama eşler birbirine küfür edemez, ne sizin ona küfür etmeye ne de onun size küfür etmeye hakkı yok, aynı küfürü size söylese hoş mu?
2 yılda sanki 200 yıllık evliymişsiniz gibi tüketmişsiniz karşılıklı saygıyı, saygısız kontrolsüz şiddeti alışkanlık yapmış bir çift olmuşsunuz, hazır yüzükleri de çıkarmışsınız artık takmayın anlaşmalı boşanın, çiftlerin birbirine ağzına geleni söyleyip gırtlağına çöktüğü bir kurum değildir evlilik, karşılıklı olarak saygılı olmayı, konuşarak anlaşmayı, tartışmaları şiddete başvurmadan çözmeyi beceremiyorsunuz çünkü.

Adami zivanadan çıkaran sizsiniz kusura bakmayın da. Ettiğiniz küfür yenilir yutulur cinsten değil. Daha öncede siz şiddet uygulamissiniz kaç kez ne bekliyordunuz? Adam sizin stres topunuz değil.

Biri benim anneme küfür etse bende bir tane carparim heralde. Heleki daha evvel annesi hakkinda komusulduysa. Nedir bu anneleri karistirma meraki. Ya evlilik terapisi alin, yada hemem ayrilin.

Ayrılın

Ek olarak boşandıktan sonra ikisi de ama özellikle konu sahibi öfke kontrolü için terapi almalı. Yoksa hayatlarına giren başka insanlarla da aynı ilişki biçimini geliştirecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…