Çok kötü şeyler oldu arkadaşlar..

Şiddetin bahanesi olmaz, ne sizin uyguladığınız şiddetin ne de eşinizin uyguladığı şiddetin.
Çiftler tartışmasın demiyorum, her çift tartışıyor ama bu tartışma değil.
Bahsettiğiniz küfür öyle yenilir yutulur cinsten değil, ha bu durumda şiddet mi uygulaması gerekiyor? Asla. Ne halin varsa gör diyerek evden gitmesi gerekiyordu.
Sizde bu küfürleri etmeyeceksiniz yani, daha neler. Sonucunda ne bekliyordunuz?
Boşanmanız en doğru yol, belli ki ikili ilişkileri her ikiniz de yönetemiyorsunuz.
İkinizin de öfke kontrol problemi var ve şiddet eğilimleriniz var.

Adamın annesine küfür ediyorsunuz, kadın ve erkeğin gücünün aynı olmaması bahanesinin arkasına sığınarak eşinizi tartaklıyorsunuz. Şiddetin hiçbir bahanesi olmaz hanımefendi. Tıpkı sizin eşinize uyguladığınız şiddetin bahanesi olmadığı gibi. En yakın zamanda boşanıp ayrı ayrı terapi almanızı öneririm.

Bu zamana kadar çocuğun olmadığı için Allaha yat kalk dua et. Kesinlikle korun, en kısa zamanda boşanmaya bak. Gittikçe şddetin dozunu arttıracak. Yüzümdeki çizik belli falan diyor ya, kendisi sana belli olmayacak şekilde farklı şeyler yapacak gibi geliyor. Kurtar kendini bir an önce. Onunla yaşadığın sürece de öyle argo kelimeler kullanma, başka ne yapacağı hiç ama hiç belli olmaz.

Siz iyi misiniz ya yukarda ne anlatıyorum ben ?? Olayın nabzını kendi yükseltiyor diyorum kaç satır yazmışım birini de anlayamadın mı ?
Eşinizle aynı derecede hatalısınız. Hiç kusura bakmayın kimse şu konuda kadına pozitif ayrımcılık yapmaz.

Siz iyi misiniz ya yukarda ne anlatıyorum ben ?? Olayın nabzını kendi yükseltiyor diyorum kaç satır yazmışım birini de anlayamadın mı ?
Arkadaşım şu kelime için adam adamı vurup öldürüyor, cinayet işliyor. Siz iyi misiniz? Esas siz ne anlatıyorsunuz? Canınıza mı susadınız?

Eşe şu kelimeyi kullanmak ne demek? Kocanız o sizin, inanılmaz.

Defalarca olmuş hep siz yapmışsınız günün birinde eşiniz de başlayınca dank etmiş demek ne güzel iş.
Evliliğin bir yere gittiği yok aynı tas aynı hamam böyle sürüp gidecek işte. Adama bir şey de diyemiyorum sizin de altta kalır yanınız yok. Birinizin başı belaya girmeden birbirinizden uzaklaşın bu hareketler size normal gelmeye başlamış belli ki.

Birbirinize daha fazla zarar vermeden boşanın. Bu sekilde evlilik olmaz. Birbirinize saygınız yok bu saatten sonra saygı kazanamazsınız. Bu olduğunuz durumdan daha iyi bir duruma gelmezsiniz. Bugün boşanmazsaniz kendi vaktinizden çalarsınız. Bu evlilik çok laçkalaşmiş.

İlk defa bir şiddet konusunda erkeği daha haklı buluyorum. Anladığım kadarıyla o küfürü ilk defa da kullanmıyorsunuz. Biz de kaynanamiza bayilmiyoruz ama öyle küfür de etmiyoruz abartmayın. Ayıptır ya, bosanin.

Ayılırın ikiniz birbirinizden betersiniz kadın erkek gücü eşit değil diye her sinirlendiğimizde birilerine vuralım mı adamın annesine o… demişsiniz şiddet yanlısı değilim ama bana bu küfrü edecek insanı dövebileceğim son yere kadar döverim hayırdır bi imza artık diye kimse bana o çocuğu diyip annemi karıştıracak

O.rrr coocugu diyeceginize anasıyla ne konuşursa konuşsun deseydiniz bunlar yasanmazdi. Zaten gitmeyecekmissiniz oğlu ne cevap verirse versin niye kafana kafana takıyorsun ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…