Çok kötü şeyler görüyorum

gecemavisi3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2024
19
9
23
Artık her gün kabusla uyanıyorum, ailemin cesedini , deprem , sevgilimin beni sürekli aldattığını vs. Görüyorum fakat cidden hiç düşünmüyorum kötü şeyler. Çok fazla travmam var çok kötü günler geçirdim ama artık o travmaları yaşamıyorum. Günüm sıradan geçiyor. Fakat kabuslarım beni çok etkiliyor sabahları . Bazen ağlayarak uyanıyorum sebebini çözemiyorum ne yapmalıyım nasıl geçer , gördüğüm rüyaları da hamdolsun yaşamadım . Fikrinizi merak ediyorum

Rüyalar gelecekten haber vermez zaten gördüğünüz yaşayacağınz anlamına gelmez. Rüya görmemek için okunan dualar var okuyabilirsiniz. Barış harekatlarinda tokettcok düştü bizim memlekette benimde ölüm korkum ve travmalarım oldu rüyalarımda hep kabus. Psikolojik sanırım. Duaları okudum tesiri oldu

Artık her gün kabusla uyanıyorum, ailemin cesedini , deprem , sevgilimin beni sürekli aldattığını vs. Görüyorum fakat cidden hiç düşünmüyorum kötü şeyler. Çok fazla travmam var çok kötü günler geçirdim ama artık o travmaları yaşamıyorum. Günüm sıradan geçiyor. Fakat kabuslarım beni çok etkiliyor sabahları . Bazen ağlayarak uyanıyorum sebebini çözemiyorum ne yapmalıyım nasıl geçer , gördüğüm rüyaları da hamdolsun yaşamadım . Fikrinizi merak ediyorum
ilac kullaniyor musunuz, bazi antidepressanlar kabusa sebep olabiliyor

Bir doktordan kabusların bilinçaltımızdaki kötü şeyleri boşalttığını duymuştum. Yani sağaltım gibi bir şey olabilir… Özellikle zor zamanlardan sonra durumumuz normalleşse bile kabuslar sürebiliyor, o yüzden mantıksız değil gibi …

Senin dusunmene gerek yok, bilinçaltına işlemiş. Bir psikologla görüşme şansın var mı ?

Bende uyumadan önce ne düşünürsem onu goruyorum çıldırıyorum, haberlerde bir şey göreyim rüyamda yine görüyorum gerçekten çok zor

Uyku düzeniniz iyi mi? Ben öğleden sonra vs uyuyakalırsam muhakkak kabus görüyorum mesela. Kan ter içinde uyanıyorum hiç şaşmaz.

Kendi tecrübemden bahsetmek istiyorum, belki size bir faydam olur. Geçmişte kolestrol yüksekliği, ferritin düşüklüğü ve b vitamini eksikliğim vardı, o zamanlar her gece kabus görürdüm. Dahiliyeye gitmiştim, ferritin hapı ve b12 iğnesi kullandım şu an iyiyim. Kan değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim. Gün içinde fazla şeker, kafein ve karbonhidrat tüketmek, uyumadan önce bir şeyler yemek de kabus görme nedeni olabiliyormuş, doktor bunlarla ilgili de uyarmıştı.

X