- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi bez__bebek
-
Yaaa inşallah ben normalde de herşeyi çok taktığım için bunu bi 10 yıla ölmez sağ kalırsam anca aşarım herhaldeZamanla alışır takmamaya gayret edersin,çok sahte konuları gördük burada:))
Yaaa inşallah ben normalde de herşeyi çok taktığım için bunu bi 10 yıla ölmez sağ kalırsam anca aşarım herhalde
bende peace diye şüphe ediyorum ama çok yorum yapmam banlatıyor sonra:)
yorum yapınca kk yönetimi bize sıkıyor ondan bir şey demiyorumkendi topuğuna mı sıktı diyorsun .
Ayy bana kurs verirmisin nasil takmicam ben hasta olup yataklara düşüyorum o derece yengecim ben çok duygusal olduğum için hasta oluyorum vallaÖzel hayatta tamam arada takılırda,burada hç takılmam bile
Ayy bana kurs verirmisin nasil takmicam ben hasta olup yataklara düşüyorum o derece yengecim ben çok duygusal olduğum için hasta oluyorum vallabende istemiyorum ama elimde degil
Grinin elli tonu gibi görüyorum bütün olumsuzlar film şeridi gibi geçiyor gözümun önünden: -)Kursla alakalı değilki,biraz düşünme ve olayları farklı görmeyle çözülür..
Kafamı yiyeceğime takmamak daha sağlıklı olur.
Grinin elli tonu gibi görüyorum bütün olumsuzlar film şeridi gibi geçiyor gözümun önünden: -)
Sagolun valla iyi geldiniz bana daMutlaka olur olmamasıda mümkün değil,işte bunu en aza indirmek lazım..
Peace kafayı yedi. Forumdan da beklediği ilgiyi göremiyor artık sanırım.Merhabalar,
2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.
Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.
Eşim mesajıma cevap vermeyince aradım küfretti. Ne yapsam ilişkimi nasıl düzeltsem?
Sagolun valla iyi geldiniz bana dayordum sizide
Etmezmisiniz tesekkurler uğraşacam insallahPsikolog gibi yardım edebildiysem ne güzel:))
Etmezmisiniz tesekkurler uğraşacam insallah
Aynı konuyu sabah da okumuştum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?