- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi bez__bebek
Ketrinin elli tonuKetrin zeta jones un tonları![]()

bu Ketrin ne yaptı ya size

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ketrinin elli tonuKetrin zeta jones un tonları![]()
Görmezden gelmek en iyisiHangisine yazacaz şaşırdık artık![]()
Hepsi Michael Douglas yüzündenKetrinin elli tonu
bu Ketrin ne yaptı ya size![]()
Görmezden gelmek en iyisi![]()
Ya çok garip hanım abla. Cidden böyle insanlar varmı yani etrafımızda. Böyle kadınlar. Ben şaşırıyorum şu an açıkçası. Ciddi ciddi üzülüyorum bide. İnsanın hiç mi amacı olmaz. Hiç mi hedefi olmaz. Bu kadar boş ruhsuz saçma nasıl olunur cidden şaşırıyorum.Hangisine yazacaz şaşırdık artık![]()
Su bdv beni benden aldı zaten baş ağrım tuttu çok takıyorum kafayaAynen sinirler geriliyor sonra:))
Ya çok garip hanım abla. Cidden böyle insanlar varmı yani etrafımızda. Böyle kadınlar. Ben şaşırıyorum şu an açıkçası. Ciddi ciddi üzülüyorum bide. İnsanın hiç mi amacı olmaz. Hiç mi hedefi olmaz. Bu kadar boş ruhsuz saçma nasıl olunur cidden şaşırıyorum.
Hepsi Michael Douglas yüzündenBu arada biz de geyikten kaynıycaz
![]()
Su bdv beni benden aldı zaten baş ağrım tuttu çok takıyorum kafaya
Yapı meselesi ya sanki benmisim gibi yönetiyor beni bu beynim keşke onu yapabilsemTakmaya gerek yok,bakınız ben yıllardır buradayım bünyem alıştı artık bunlara:))
Ya trilyonluk yüzük aldıydı ama gene yaranamadı garibimMaykıllar hep ilgisiz olur zaten. Ağır isim, ondan.![]()
bende peace diye şüphe ediyorum ama çok yorum yapmam banlatıyor sonra:)niye taktın peace e yahu?
ona gelene kadar bir hatçe vardı mesela![]()
Kocası hesabı ele geçirip intikam alıyor olabilirbi de 2. üyelik ve 1 günda 40 küsür mesaj vala helal. boşluktan kocasına ne kadar sardırdığını burdan anlamış olduk.
Yapı meselesi ya sanki benmisim gibi yönetiyor beni bu beynim keşke onu yapabilsem
Bende son bir kaç haftadır bunu düşünüyorum valla kopsada artık bunuda duymam demek istemiyorumaklın bittiği noktadayız ,yumurtaya can veren Rabbim görüyorsun.
Ey Allah'ım kıyamet vakti ne zaman ki![]()