çok kötü hissediyorum bomboş evdeyim

Olabilir benim kafa eski kafa eşimin soyadını alınca ona ait hissediyorum geri kafaliyim herhalde
oluyor bu galiba yaa, bizimkiler boşanmıştı ama benim soy adım babamınki olduğu için ilkokul karnelerime velim olarak annemi de babamın soy adıyla yazıyorlardı
bütün karnelerim kurşun kalemle çizilmiştir annem çizip kendi kızlık soy adını yazardı ahaha :D

Bence sizin probleminiz şuan aile evinden ayrılmak ya da eşyalar falan değil, daha farklı bir psikolojik bunalımın içinde olduğunuzu düşündüm yazdıklarınızdan. Terapi alın diyecektim, zaten terapistiniz varmış. Destek almaya devam edin. Umarım her şey yoluna girer :)

oluyor bu galiba yaa, bizimkiler boşanmıştı ama benim soy adım babamınki olduğu için ilkokul karnelerime velim olarak annemi de babamın soy adıyla yazıyorlardı
bütün karnelerim kurşun kalemle çizilmiştir annem çizip kendi kızlık soy adını yazardı ahaha :D
Eskiler öyle ya hala sakliyormusun karnelerini peki

Düzeninizi kurunca fikriniz değişebilir,

Tek maaşla ev geçindirmek zor, yerinizde olsam ailemle birlikte yaşayıp birikim yapardım , yeterli peşinatı biriktirdikten sonra 1+1 de olsa bir ev alırdım kendime, ister yatırım için ister içinde oturmak için, yol yakınken dönün isterseniz, kira ,fatura, eşya parası,gıda kişisel ihtiyaçlar derken borç batağına batmanız olası

Galiba bir yere lazım olunca alacakmisin gibime geliyor diplomayı😁
ayırlısı be ya 😄
e devletten belge alınıyor ya işe girerken, hep erteledim o yüzden. bi de öğrenci kartı bende kalınca işime yaradı birkaç kere oraya buraya girerken eheh

Bu duygulara kapılman gayet doğal. Zamanla evinin düzeni oluştukça ev hayatın rutine girdikçe vazgeçilmezin olacak emin ol. İnsanlar evlendiğinde bile evine alışamayabiliyorken sen bomboş bir eve yalnız başına geçmişsin. Sen sadece ne gerekiyorsa onu yap. Ve kendine zaman ver.
Yalnız başına bir şeyleri beğenmen de büyük lüks. O pahalı onu alma bunu al vs diye işine karışan yok en azından.

Yeniden doğuş gibi düşünün, bunca yıl hep birilerine göre yasamissiniz ve aile evi konfor alanı, insan konfor alanından çıkınca bı sure acı çeker, ama size bı şey söylemek istiyorum insan yalnız kalmaya alışınca bir daha aile evi istemiyor ve emin olun daha rahat. Eşya konusu sadece bir nesne ve zamanla bı şeyleri kendiniz başardıkca daha doyuma ulaşacaksınız eminim. Bı anda değilde zamanla anın tadını çıkararak yaşayın konfor alanından çıktınız yeniden doğuş, kendini tanıyıp keşfetme kendinle barışma vakti. İçinizdeki çocuğa dokunun,sarılın, onunla eğlenmeyi öğrenin emin olun kimse duygusal olarak sizi zedeleyemeyecek :) bir defter alın ve duygularınızı yazın filtresiz bı şekilde yazdıkça iyi hissedeceksiniz ve günler aylar geçtikçe fikirlerinizin değişimini görüp yol katettiginizi görmek huzur verecek. Aslında acının geçici olduğunu anı yaşamayı öğreneceksiniz o defter sayesinde.
teşekkür ediyorum yazacağım deftere🙏

Back
X