- 28 Mart 2025
- 560
- 292
- 18
- 35
Olabilir benim kafa eski kafa eşimin soyadını alınca ona ait hissediyorum geri kafaliyim herhalderuhun özgür herhalde
şartlara uyum sağlayabilmek hayatta gerekli bir özellik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir benim kafa eski kafa eşimin soyadını alınca ona ait hissediyorum geri kafaliyim herhalderuhun özgür herhalde
şartlara uyum sağlayabilmek hayatta gerekli bir özellik![]()
oluyor bu galiba yaa, bizimkiler boşanmıştı ama benim soy adım babamınki olduğu için ilkokul karnelerime velim olarak annemi de babamın soy adıyla yazıyorlardıOlabilir benim kafa eski kafa eşimin soyadını alınca ona ait hissediyorum geri kafaliyim herhalde
Eskiler öyle ya hala sakliyormusun karnelerini pekioluyor bu galiba yaa, bizimkiler boşanmıştı ama benim soy adım babamınki olduğu için ilkokul karnelerime velim olarak annemi de babamın soy adıyla yazıyorlardı
bütün karnelerim kurşun kalemle çizilmiştir annem çizip kendi kızlık soy adını yazardı ahaha![]()
annemde duruyordur muhtemelen pek bir şeyi atmaz istifçilik huyu da varEskiler öyle ya hala sakliyormusun karnelerini peki
Galiba bir yere lazım olunca alacakmisin gibime geliyor diplomayıannemde duruyordur muhtemelen pek bir şeyi atmaz istifçilik huyu da var
benim üniversite diploması bile okulda duruyor hala seneler oldu aklıma gelmişken gidip sorayım onu![]()
ayırlısı be yaGaliba bir yere lazım olunca alacakmisin gibime geliyor diplomayı![]()
Al bence okuldan evde dursun diplomanayırlısı be ya
e devletten belge alınıyor ya işe girerken, hep erteledim o yüzden. bi de öğrenci kartı bende kalınca işime yaradı birkaç kere oraya buraya girerken eheh
aklıma getirdin valla teşekkür ederim :) kadının konusunu bulandırmayayım daha fazlaAl bence okuldan evde dursun diploman
Bende uyuyim biraz cikipaklıma getirdin valla teşekkür ederim :) kadının konusunu bulandırmayayım daha fazla
teşekkür ediyorum yazacağım deftereYeniden doğuş gibi düşünün, bunca yıl hep birilerine göre yasamissiniz ve aile evi konfor alanı, insan konfor alanından çıkınca bı sure acı çeker, ama size bı şey söylemek istiyorum insan yalnız kalmaya alışınca bir daha aile evi istemiyor ve emin olun daha rahat. Eşya konusu sadece bir nesne ve zamanla bı şeyleri kendiniz başardıkca daha doyuma ulaşacaksınız eminim. Bı anda değilde zamanla anın tadını çıkararak yaşayın konfor alanından çıktınız yeniden doğuş, kendini tanıyıp keşfetme kendinle barışma vakti. İçinizdeki çocuğa dokunun,sarılın, onunla eğlenmeyi öğrenin emin olun kimse duygusal olarak sizi zedeleyemeyecek :) bir defter alın ve duygularınızı yazın filtresiz bı şekilde yazdıkça iyi hissedeceksiniz ve günler aylar geçtikçe fikirlerinizin değişimini görüp yol katettiginizi görmek huzur verecek. Aslında acının geçici olduğunu anı yaşamayı öğreneceksiniz o defter sayesinde.