Sevgili konu sahibi ben de bu cumertesi eve 2. el koltuk aldım
aha da bu.
ben özellikle bu renk istiyordum, (ya da perdedeki renk kartelasından istiyordum lila olmasa da)
ama 0 alacak olsam alır mıydım?
hayır.
neden
çünkü gördüğün gibi odaya büyük. -daha doğrusu odam küçük. ama sadece misafir varken orada yemek yiyoruz. sadece misafir gelince yatacak. benim ayrı yatak odam ve çalışma odam var yemeği de mutfakta yiyorum.
yani renk tuttu model tuttu -geniş yatak olan L istiyordum
ama büyük.
olsun.
0'ı 150 bin lira ben letgoda 13.500 e mal ettim nakliyesi taşıma dahil.
bu modelin kurulumu da çok kolay, bana arkadaşım yardım etti ama o da mobilyacı filan değil yani kendimiz kurduk tak tak kendi yerleri var takıyorsun.
neyse. 0 olsa almazdım bak. çünkü bi kere büyük, 2. 150 bin (pufu da var) çooook para benim için. bence eşyaya bu kadar paraya gerek yok (şahsi fikrim)
3. sü ben bembeyaz pinterest evi sevmiyorm. şu anda yeni üretim sadece beyaz krem gri var bildiğim kadarıyla. renk yok.
bu renk bu arz istiyordum aldım gitti. ileride sıkılırsam satarım minimalist bi şey alırım belki. 2. el alınca sıkılıp yenileme şansın çok daha yüksek. Daha ilk kez ev kuruyorsun, muhtemelen daha kendini tanımyorsun bile. benim kaçıncı evim saymadım artık. Denemek istediğim herşeyi deniyorum
Odaki herşey 2. el bu arada, bi perde hariç.
halı da eski evimden.