Çok kotü durumdayım

Size nikah kiymayan adamla ne diye birlikte oldunuz?

İnsanın inanası gelmiyor... Sene olmuş 2090 hala şu tarz şeylere kananlar var!

Sana üzülemiyorum kusura bakma. 2 çocuklu kocaman kadınsın artık elinin önünü arkasını çoktan öğrenmiş olman gerekiyor. Bile bile kendini bu ateşe attın üstelik o masum 2 yavruyu da geride bıraktın. Keşke herkes anne olmasa değil mi?

Tüm bunları bile bile kalkıp nerelerden gelmişsiniz. Anneniz bir bardak su istese ağız yüz buruşturursunuz ama değil mi?

ne o dalllllllkavuk(daha kabası varda banlanmak istemiyorum) , ne o boynuzları uzay boşluğundan görünüp de evli kalmaya devam eden eşine, ne de sizin gibi midesiz insana gram acınmaz. yazık o karnındaki ve geride bıraktığın 2 günahsız yavruya...

Cocuklarim benimle

Ay çıldıriciimmm. sizin niyetiniz biliyorum ben. Adam hala karısıyla birlikte olduğu için sinirleniyorsunuz. Tek derdiniz adam ve para
Hayır hic sinirlenmiyorum umrumda bile deyil ben buraya derdimi birlerine anlatiyim diye yazdm cunku kimsem yok burda.neyi nasıl düşünuyorsaniz oyle olsun

O zaman biz buradan 25bin dolarla filan gitsek bayağı sultanlar gibi yaşar mıyız Bakın gidecek şehir arıyordum şimdi iş ülke değiştirmeye kadar gider

Ben onun eşini suçleyemem.22 sene evli kalmiş.onun sucu yok.suc benim

Cocuklarim benimle
Çocuklarınızla sadece internetten tanıştığınız adamın yanına geliyorsunuz, ne cesaret yahu?

Adam sapık çıksa, psikopat çıksa ne olacak o çocuklara?

Evli olduğunu bildikten sonra hamile kalıyorsunuz birde. Çocuklarına sahip çıkmayan adam sizi hamilesiniz diye bırakmıyordur kesin.

Evli oldugunu hamile kaldikten sonra ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…