Bir kadin, heleki bir anne olarak bu sözler sizi utandirmaya yeter. Bir kisiliksiz bunu kendi cocuklari hakkinda söylüyor, sizde "inaniyorsunuz". Sizin de tedaviye ihtiyaciniz var. O kisiliksize de Allah akil fikir vicdan versin. Sadece cocuklariniza acidimcocuklarim ölsun boşandım o kadından dedi.bende inandım.
Babamin zorluklariyle ilk evliligimi yaptım.dönsen eve mi almayacak seni?
ne yapmayı düşünüyorsun peki?
baban yabancı gibi diye tamamen yabancı baban yaşında birine mi gitmeye karar verdin?Babamin zorluklariyle ilk evliligimi yaptım.
Bizi sevmiyordu anneme şiddet uyguluyordu yedogimiz yemekleri bile laf ediyordu.hatta cocuklariada kizıyor.kendi babam yabanci gibiydi bize
Ben bu adamdan kurtulmak istiyorum .çocukdan kurtulmazsam o beni rahat bırakmaz .duşuk yapmak için ilaç eczanelerde yokmiş .40 günlik hamileyim.Karninizdaki çocuğu gerçekten istemiyorsanız kürtaj olabilirsiniz. Ya da düşük yapmak için uğraşabilirsiniz. Böylelikle adamla bağınız kalmaz ve sizi bırakır. Sizde evinize dönersiniz. Bu mesajım ahlaki yönden çok kötü. Ama adamdan kurtulmak için birebir. Ama gerçekten kurtulmak istiyorsanız . Ben bu olayda çocuklara çok üzüldüm. Keşke herkese annelik eğitimi verilse. Ebeveyn olmanın ne demek olduğu öğretilse. Ben kedi yavrusuna kıyamıyorum. Üşürse aç kalırsa diye hep kolluyorum. Bir yere gidemiyorum . Neyse uzatmayayım. Çok sinirlendim bu olaya. Masum çocuklarınızın düştüğü duruma çok üzüldüm. En iyi yol karninizdaki bebeği öldürün kendinizi polise ihbar edin ve ülkenize dönmeniz gibi gözüküyor. Çok canice di mi insanın çocuğunu kendi isteğiyle öldürmesini dilemek. Başka bir yol yok gibi. Aileniz karninizdaki bebeğe bakarsa öldürmenize gerek kalmayabilir. Ama çok zor durumunuz çok.
Ben hiç bişeyi bilmiyordum her şeyi burdeyken ogrendim o zaman test yaptırdim hamileymişim ne yapiyim.cocuklarimi cok seviyorum onlari bırakamadim ozbekistana bir yere yanliz birakıp gitmedim onlari.onlarda bensiz duramazlar.ben suçliyim evet biliyorum çunku hic gormedigim insana inandim geldim iki sene az fırsat deyil iki yil dir konuşuyordik.beni şupem bile yoktu.ablasi abisi yazardi bana gel diye.onlarla cok samimiydik.Canım benim çok üzüldüm adına kızmak istedim yapamadım, önce şu düşünceyi kafandan çıkar yok karısıyla da birlikte oluyor biliyorum.. adamın karısı zaten tabi ki birlikte olacak seninle birlikte olması yanlış. Şu an nerede kalıyorsun? adamın iki evimi varmış? çocuğu aldırmayın kürtaj da bir cinayettir unutmayın adam yalancı diye çocuğun ne günahı var o masum yavruyu dünyaya getirin size tavsiyem bir işe girmeniz, özbek iseniz rusça da biliyorsunuzdur kolaylıkla iş bulabilirsiniz bakıcı veya satış danışmanlığı yapabilirsiniz bir miktar paranız olunca da geri dönebilirsiniz
Benim turkcem iyi deyil burda beni takip edebilirler diye gercek adimi dogum yilimi yazmadimBu konu fake gibi çünkü çok eksik var nasıl 2000 doğumlu biri yüksek lisans yapabilir ve ilk konusu bu. Mune gelip baksa ya gerçek mi değil mi diye mantık hatası çok var. Kişisel bilgilerini yanlış yazmış olabilir ama zaten anonim bir sitede gerçek farketmez. Ve iki çocuk hadi çocukken doğurdu diyelim en azından iki sene sekteye uğrar eğitimi. Hadi eğitimi geçmiş hangi üni 1 senelik . Yüksek lisans yazmış eğitimine. Yuksek lisansa hemen baslanmiyor. Sınavı fln var. Ilişki durumuna evliyim yazmış. Evli bir adamla evlenilmez.Mune bazı mantık hataları var bu hikâyede gelip bakabilir misiniz? Konu gerçekse konu sahibinden özür dilerim. Ama tutarsızlık çok var. Adamın karısı arayip adamla ne yaptığını anlatacak ve konu sahibinin sakin kalması imkansız . Ilk defa bir konuya çok yorum yaptım.
Aldatılan kadın görünce dayanamıyoruz çünkü buradaki çoğu kadın evli ve Türk. Yabancı bir kadının başka bir ülkeden gelip de evli bir adamla birlikte olmasını kimse tasvip etmez burada size kızdıkları nokta bu kadar kolay kanmanız. Resmi bir nikah olmadan bir adamla beraber olmak yanlıştır. Ne hak talebinde bulunabilir ne de başka bir şey gelmeseydin diyecek kadar zoru var. Abisi ve ablası da nasıl bir insanmış ki sizi bu yola sürüklemiş gerçekten pes. Babanızdan rica edin özür dileyin size para göndersin ama çocuğu aldırmayın yazıktırBen hiç bişeyi bilmiyordum her şeyi burdeyken ogrendim o zaman test yaptırdim hamileymişim ne yapiyim.cocuklarimi cok seviyorum onlari bırakamadim ozbekistana bir yere yanliz birakıp gitmedim onlari.onlarda bensiz duramazlar.ben suçliyim evet biliyorum çunku hic gormedigim insana inandim geldim iki sene az fırsat deyil iki yil dir konuşuyordik.beni şupem bile yoktu.ablasi abisi yazardi bana gel diye.onlarla cok samimiydik..ben burda kimseye soyleyemedigim şeyleri soyluyorumama dalga geciyorlar gibi.ilk kocam iciyordu aylemin zorlikleriyle evlendim bakmiyordu bize ben biseyler yapiyordum satiyordum oyle geciniyordik.sonra ayrildik baba evime geldim ordada bizi seven ilgi gosteren kimse yoktu her gun ağliyordum ve bu adam cikti karşıma ben oyle çabuk inaniyorum her kesi kendim gibi sanıyorum.şu an ne yapacagimi bilmiyorum gercekten cok kotü oluyorum
Benim aylemle yaşadiklarimi bir ben ve Allah biliyor.kimse kendi çocugunu hele kiz cocukken dovmez.ben cok küçukken sinf arkadaşlarimla dışaŕida oynuyordik o gun beni cok dovdu neden eve girmiyorsun diye.biz yemek yerken elimizden kaşigimizi alıyordu oyle bir babaydi benim babam buraya gelmeden once de cocuklarini öldur de sonra git ama bana birakmayi duşunme sakin dedi.ben zaten ona bırakmam kimseye bırakamamAma
baban yabancı gibi diye tamamen yabancı baban yaşında birine mi gitmeye karar verdin?
asıl soru şimdi napmayı düşünüyorsun? Bundan sonra napıcaksın?
30Kaç yaşındasınız bu arada?
Gercek adınızı yazmayın zaten doğum yılınızı niye yazmadınız? Eczane gidip düşük için ilaç mi istediniz. Eczacida size yok mu dedi. Zaten hicbir eczane düşük ilacı açık açık satmaz. Zaten ilaç almanız için reçeteli ve türk vatandaşı olmanız lazım.Benim turkcem iyi deyil burda beni takip edebilirler diye gercek adimi dogum yilimi yazmadim
Aldatılan kadın görünce dayanamıyoruz çünkü buradaki çoğu kadın evli ve Türk. Yabancı bir kadının başka bir ülkeden gelip de evli bir adamla birlikte olmasını kimse tasvip etmez burada size kızdıkları nokta bu kadar kolay kanmanız. Resmi bir nikah olmadan bir adamla beraber olmak yanlıştır. Ne hak talebinde bulunabilir ne de başka bir şey gelmeseydin diyecek kadar zoru var. Abisi ve ablası da nasıl bir insanmış ki sizi bu yola sürüklemiş gerçekten pes. Babanızdan rica edin özür dileyin size para göndersin ama çocuğu aldırmayın yazıktır
Eczaci den istemedim internetten baktım satilmasi yasakmiş oyle ilaclari.Gercek adınızı yazmayın zaten doğum yılınızı niye yazmadınız? Eczane gidip düşük için ilaç mi istediniz. Eczacida size yok mu dedi. Zaten hicbir eczane düşük ilacı açık açık satmaz. Zaten ilaç almanız için reçeteli ve türk vatandaşı olmanız lazım.Mune gerçeği ortaya çıkarmasını bekleyecegim.