Çok kotü durumdayım

Hiç üzülmedim size. Adamın evli olduğunu bile bile çocuk yapmışsınız ilişkinize devam etmişsiniz. Kendi düşen ağlamaz. Buralı değilim kimsem yok param yok bilmem ne ... bırakın bu ayakları. Gitmek isteyen gider. Para isteyen NAMUSUYLA çalışır kazanır.
Bi bitmediniz tükenmediniz. O anaya babaya yazık vallahi yazık. Kaç hayatın vebali var üzerinizde... yeter artık bile bile evli biriyle devam etmek nedir ya ne yani ? Daha yazacak çok şeyim var ama sizin için banlanmak istemiyorum. Allah ananıza babanıza sabır versin.

Çünküüü bütün eforu yaparken tuketiyorlar geriye enerji kalmıyor. Arada bir tekrar enerji toplayıp yatak yaylarıni test ediyorlar. Sonrasında Allah kerim

Çünküüü bütün eforu yaparken tuketiyorlar geriye enerji kalmıyor. Arada bir tekrar enerji toplayıp yatak yaylarıni test ediyorlar. Sonrasında Allah kerim
Sonra da eve giren haşereden kurtulmaktan bahseder gibi bahsediyorlar. Üzücü.

Şu konuşmayı profil resminiz ile birleştirip, gözümde canlandırdım bir an

Sonra da eve giren haşereden kurtulmaktan bahseder gibi bahsediyorlar. Üzücü.
Benim çocuğum var ama, son gebeliğim ciddi sağlık problemi yüzünden yasaktı. (Öncekinde iç kanama geçirdim yoğun bakımda kaldım) Plansız bir gebelik olduğu halde bir umut şehir şehir, doktor doktor gezdim. En son birisi umut verdi ve devam kararı aldım, iyiki de almışım. Annelik her kula nasip olmuyor. Annelikten kastım herkes dogurur, anne olmak başka.

Allahim size bağışlasin yavrularinizi.
Benim lafim gebeligini devam ettirmek istemeyen ya da zorunlu olarak devam ettiremeyenlere degil gercekten. Bu beni ilgilendiren bir sey degil kisinin kendi hayati. Ama mesela siz plansiz ve sıkıntılı bir gebelik olmasina ragmen "kurtulmak" dememissiniz. Gercekten cok haklisiniz anne olmak çok başka sanirim.

umarım en kısa zamanda siz de anne olursunuz.yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım.zaten tüm çocukları seven bir yüreğiniz var belli o

Amin cümlemizin çocuklarını inşallah Yok ben anladım demek istediğinizi merak etmeyin. Çocuk yapmak kişilerin kendi kararıdır. Hic yapmak istemez, sayı yeterlidir yapmaz istemeden bir durum olmuşsa, yetebilirim diyorsa devam kararından yanayım.

Tam tersi karar verenlerede saygı duyarım. Sonuçta bugün bir çocuk büyütmek manen, madden kolay değil. Onu korumak, eğitmek vs. Büyük sorumluluk ister.

Ay ben bir de sizin durumu kaçırmışım. Çok özür dilerim, kırmadım umarım sizi? Hassas bir konu ve benimkilerden bahsettim. Cidden o kısmı kaçırmışım Umarım incinmediniz, tekrar tekrar özür dilerim

Rabbim size ve bütün çocuk sahibi olmak isteyenlerin Allah kalbine gore versin inşallah

Öncelikle Türkçeniz kusursuz.Nasıl bu kadar gözü kara olabiliyorsunuz anlayamıyorum .İnternette konuştuğun farklı bir ülkedeki adama al iki çocuğunu da gel.Üstelik beş kuruşsuz gel dönme paran bile olmasın.Cidden yürek yemişsiniz.Ya sizi fuhuşa bile sürükleyebilir bu nasıl bir güven.Hem cinslerime çok öfkeliyim ya adam ikinizi de salak yerine koyuyor karısı olacak kadın da sizi mi kıskandırıyor nasıl seviştiklerini anlatarak ? İki kadın birbirinizi gazlıyorsunuz ohh adam zevki sefa içinde iki kadın yarışıyor daha memnun etmek adına. Konsoloslukla görüşün ,onların bir yardımı olur belki dönüşünüze.Ne yapılır bilemiyorum böylesi bir durumda.

Her cümlenize tüm kalbimle katiliyorum.
Özür dilemeyin lütfen, art niyetli oldugunuzu düsünmedim. Artik kimin neyi ne niyetle söyledigini anlayabiliyorum
Amin, inşallahh. Çok teşekkur ederim.

Bi halt yiyorsunuz bari adam akıllı korunun da çocuk olmasın. 2 tanesine çok iyi bakmış gibi başka bir adamdan çocuk yapıyorsun .
Hiç ağlama burda.
Anne babasını dinlemeyen, çocuklarını bırakan burda bizim yazdıklarımızı mi dinleyecek?
Ayy sinirlendim ya..
banlanmasam sana çok şeyler yazardım da neyse susuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…