Çok kotü durumdayım

Ayy hiç üzülmedim.
2 çocuğunu bırakıp koca peşinde ülke değiştiren, üstüne adamın evli olduğunu bildiği halde çocuk yapıp gitmeyen insana ne diye üzüleyim?
Şu saatten sonra aklınızı başınıza alın, ne saçma sapan bebek düşürmeye çalışın ne de 7 çocuğu mağdur edin. Bulun para dönün ülkenize adamla da bir daha konuşmayın.
Çocuklarına
coçuklarimi da istemiyorum
Diyen bir adam ne kadar iyi baba olabilir sizin bebeğinize? Adam sizi keyfi için ayırmıyor yanından farkında mısınız?

Aldatılan kadın görünce dayanamıyoruz çünkü buradaki çoğu kadın evli ve Türk. Yabancı bir kadının başka bir ülkeden gelip de evli bir adamla birlikte olmasını kimse tasvip etmez burada size kızdıkları nokta bu kadar kolay kanmanız. Resmi bir nikah olmadan bir adamla beraber olmak yanlıştır. Ne hak talebinde bulunabilir ne de başka bir şey gelmeseydin diyecek kadar zoru var. Abisi ve ablası da nasıl bir insanmış ki sizi bu yola sürüklemiş gerçekten pes. Babanızdan rica edin özür dileyin size para göndersin ama çocuğu aldırmayın yazıktır
Ben maddi yardim icin yazmiyorum buraya.amacim bu deyil sadece bir sey yapamiyorum elimden bisey gelmiyor.kafam ağriyor surekli.hep ağliyorum derdimi anlatmak istedim cunku kimseye anlatamadim bunlari

Ben hiç bişeyi bilmiyordum her şeyi burdeyken ogrendim o zaman test yaptırdim hamileymişim ne yapiyim.cocuklarimi cok seviyorum onlari bırakamadim ozbekistana bir yere yanliz birakıp gitmedim onlari.onlarda bensiz duramazlar.ben suçliyim evet biliyorum çunku hic gormedigim insana inandim geldim iki sene az fırsat deyil iki yil dir konuşuyordik.beni şupem bile yoktu.ablasi abisi yazardi bana gel diye.onlarla cok samimiydik.😭.ben burda kimseye soyleyemedigim şeyleri soyluyorumama dalga geciyorlar gibi.ilk kocam iciyordu aylemin zorlikleriyle evlendim bakmiyordu bize ben biseyler yapiyordum satiyordum oyle geciniyordik.sonra ayrildik baba evime geldim ordada bizi seven ilgi gosteren kimse yoktu her gun ağliyordum ve bu adam cikti karşıma ben oyle çabuk inaniyorum her kesi kendim gibi sanıyorum.şu an ne yapacagimi bilmiyorum gercekten cok kotü oluyorum
Arkadaşlar Özbekistan da kimse aç ta açıkta kalmıyor devlet Yiyecek Giyecek yakıt masraflarını karşılıyor Et ürünleri sudan ucuz Petrol desen Türkiye göre 1 lira sadece. Ülkelerinde sıcak para dönmüyor Buradan Gelip kaçak yollarla çalışıp Ülkemizde dolar yapıp Özbekistan a yolluyorlar orada Aşırı Lüks Hayat yaşıyorlar... Ülkesine Dönse Açta açıkta asla kalmaz yaşamları Aşırı Ucuz birde üzerine Yiyecek içecek giyecek herşey Bedava...
Paraya ve lükse aşırı düşkünler ben den uyarması...

Arkadaşlar Özbekistan da kimse aç ta açıkta kalmıyor devlet Yiyecek Giyecek yakıt masraflarını karşılıyor Et ürünleri sudan ucuz Petrol desen Türkiye göre 1 lira sadece. Ülkelerinde sıcak para dönmüyor Buradan Gelip kaçak yollarla çalışıp Ülkemizde dolar yapıp Özbekistan a yolluyorlar orada Aşırı Lüks Hayat yaşıyorlar... Ülkesine Dönse Açta açıkta asla kalmaz yaşamları Aşırı Ucuz birde üzerine Yiyecek içecek giyecek herşey Bedava...
Siz nerden biliyorsunuz.yiyecek icecek nasıl bedava olabilir.siz hic gittinizmi oraya yada ordan tanidiklariniz varmi.evet bizde her şey ucuz ama maaşlarda cok az.biz 100 dolar kazanmak icin aylarca calişiyoruz kendi ulkemizde

Benim aylemle yaşadiklarimi bir ben ve Allah biliyor.kimse kendi çocugunu hele kiz cocukken dovmez.ben cok küçukken sinf arkadaşlarimla dışaŕida oynuyordik o gun beni cok dovdu neden eve girmiyorsun diye.biz yemek yerken elimizden kaşigimizi alıyordu oyle bir babaydi benim babam buraya gelmeden once de cocuklarini öldur de sonra git ama bana birakmayi duşunme sakin dedi.ben zaten ona bırakmam kimseye bırakamam
Maden böyle bir babanız vardı neden ayaklarınızın üzerinde durmayı seçmediniz.
anladığım kadarıyla hayatınızın her bölümünde bir erkeğe ihtiyaç duymuşsunuz. Bir birey olmaktan ziyade birilerinin eşi sevgilisi olmayı seçmişsiniz. Bu da çok sağlıklı bir durum değil

ya ben o ülkelerden saf niyetle gelip de evlilik yapanı hiç görmedim. ancak gelip bakıcılık vs yapanların ihtiyacına inanıyorum ki onlar da fazla para veren yeri buldukları anda 1 günde küçük çocukları da, yaşlı hastaları da bırakıp hemen diğer işe gidiyorlar.
o ülkelerdeki her kadın mı saf da gelip burada evli adamlara kanıyorlar yani ?
milleti böyle salak yerine koymak da ne biliyim, bari bunu yapmayın.
rahat hayat için, para için geliyorsunuz işte. bari açıkça söyleyin de anlamsız kelime oyunları dönmesin.

Siz nerden biliyorsunuz.yiyecek icecek nasıl bedava olabilir.siz hic gittinizmi oraya yada ordan tanidiklariniz varmi.evet bizde her şey ucuz ama maaşlarda cok az.biz 100 dolar kazanmak icin aylarca calişiyoruz kendi ulkemizde
E öyle olunca çalışmak yerine bir adama kapağı atayım da bana da bebelere de baksın diyorsunuz haliyle...

Evet Özbekistanlı tarım işçileri dolu burası Zeytinde çalışmaya geliyorlar bize 🤣 Arabalarınız bile benzinli ve biz asgari ücretle asla o benzinli arabalara binemeyiz.. Devlet size çok cuzzi rakamlarda araba veriyor 🤔 devlet Banka ile size kart veriyor onunla yiyeceğinizi içiceğinizi alıyorsunuz.. Bizim Ülkemizde böyle bir yaşam rahatlığı yok malesef... Yakıt desen sudan daha ucuz hepsini biliyorum..

Maden böyle bir babanız vardı neden ayaklarınızın üzerinde durmayı seçmediniz.
anladığım kadarıyla hayatınızın her bölümünde bir erkeğe ihtiyaç duymuşsunuz. Bir birey olmaktan ziyade birilerinin eşi sevgilisi olmayı seçmişsiniz. Bu da çok sağlıklı bir durum değil

Evet Özbekistanlı tarım işçileri dolu burası Zeytinde çalışmaya geliyorlar bize 🤣 Arabalarınız bile benzinli ve biz asgari ücretle asla o benzinli arabalara binemeyiz.. Devlet size çok cuzzi rakamlarda araba veriyor 🤔 devlet Banka ile size kart veriyor onunla yiyeceğinizi içiceğinizi alıyorsunuz.. Bizim Ülkemizde böyle bir yaşam rahatlığı yok malesef... Yakıt desen sudan daha ucuz hepsini biliyorum..
Tobe bunun nesi komik anlayamadim

Tobe bunun nesi komik anlayamadim
Karşındaki insanı aptal yerine koymana gülüyorum.
Sana herkes memleketine nasıl dönebiliceğin hakkında bilgi paylaşırken görmemezlikten gelmen komik.. Şuan herhangi bir devlet hastanesine gitsen bebeği aldırmak istediğini söylesen başına gelenleri anlatsan bu ülkenin devleti bile sana çare olur... Hepsinin farkındasın ama ne hikmetse farkında değilmiş gibi davranıyorsun... Şuan git herhangi bir karakola mağduriyetini anlat bebeğin 4 haftayı geçmedi ise aldırmak istediğini söyle alsınlar ve seni memleketine yollasınlar...

Sana herkes memleketine nasıl dönebiliceğin hakkında bilgi paylaşırken görmemezlikten gelmen komik.. Şuan herhangi bir devlet hastanesine gitsen bebeği aldırmak istediğini söylesen başına gelenleri anlatsan bu ülkenin devleti bile sana çare olur... Hepsinin farkındasın ama ne hikmetse farkında değilmiş gibi davranıyorsun... Şuan git herhangi bir karakola mağduriyetini anlat bebeğin 4 haftayı geçmedi ise aldırmak istediğini söyle alsınlar ve seni memleketine yollasınlar...
10 hafta 4 değil.

Neden geliyorlar peki buraya

Neden geliyorlar peki buraya
Buraya kaçak gelip çalışıp paralarını dolar yapıyorlar doları ülkelerine gönderiyorlar.. Orada ev yaptırıyorlar Kıyıya para koyuyorlar.. Ev dediğimiz de Saray yavrusu gibi birşey gösterdiler şok olduk.... Ben kirada oturuyorum millet Yevmiye parası ile saray yapıyor 😂

Teşekkur ederim karakole giderim .Allah razi olsun hepinizden.

Çoğunun ağzında altın diş var katılıyorum.

Buraya kaçak gelip çalışıp paralarını dolar yapıyorlar doları ülkelerine gönderiyorlar.. Orada ev yaptırıyorlar Kıyıya para koyuyorlar.. Ev dediğimiz de Saray yavrusu gibi birşey gösterdiler şok olduk.... Ben kirada oturuyorum millet Yevmiye parası ile saray yapıyor 😂
Evet haklisiniz her kesin her milletin yaşam tarzi farkli bizimkiler ev yapmayi seviyorlar.kıralik evler cok az bizde.olsada o evlerde ogrenciler kaliyor

X