Çok kotü durumdayım

O kafanın içine beyni Rabbim boşa koymadı.

Teşekkur ederim karakole giderim .Allah razi olsun hepinizden.

Amacım dini yorum yapmak değil ama şu yazdıklarınızdan Allah razı olur mu hiç düşündünüz mü? Mağduru oynuyorsunuz ama benim gördüğüm mağdur olan adamın çocukları ve eşi sadece.

Utanmadan ben biliyorum onunla beraber oluyor yazmışsınız. Adam EVLİ!!! Siz tam olarak hangi sıfatla bunu yazdınız? Diyeceksiniz ki imam nikahı ile? Ozbekistani bilmem ama burada böyle bir sıfatın karşılığı belli.

Son düzenleme:
Gerçekten bu durumda ne yapılabilir? Kadın sığınma evleri ya da polise gidin bence. Anne babanızın evine dönün sizi sokağa atacak halleri yok.

Hep de hamile kaldıktan sonra adamın evli olduğu öğrenilir.Daha hiç aksine rastlamadım.Ben surdan evime 5 dakikalık AVM ye gitmeye useniorum wala kaç gündür, millet şey uğruna ülke değiştirio.Bi de hiç görmediği adamın yanına iki çocuğunu getirip.Yahu adam sapik mi,hırsız mi,katil mi,manyak mi bu ne cesaret ya.Babalarinin suratını çekmezler ama evli adama kuma olmaya razı olurlar.Cocugu da doğurma yazık falan değil aldirirsan.Asil dogurursan yazık.Yaptiklarin yapacaklarının teminatı elindeki iki çocuğu nasıl yetiştiriosun ki karnindakini yetiştiresin.Hem.bu çocukların okulu noldu.Burda ne sıfatla kaliosunuz.Kacaksiniz muhtemelen.Gidin karakola kaçak olduğunuz tespit edilsin para falan ödemeden siz de çocuklarınız da sınırdışı edilirsiniz.Bizim derdimiz boyumuzu aşmış bı de siz gelin şenlik olsun iyice memleket.

Elinizin altında İnternet var sosyal medyadan koca ayarlıyorsunuz, kk yi bile gelip konu açacak kadar arastirmissiniz biliyorsunuz, keşke biraz ülkemiz ve güzide erkekleri hakkında araştırma yapsaydınız ne sapıklıklar, ne şiddet olayları, ne kadın cinayetleri, ne pislikler dökülürdü önünüze .. Bir de sizin anlattığınız eski hayatınızın 40 katını yaşayan kadınlar var burada da okuyoruz ama boşanmayı başaranlar sınır ötesi koca arayışına girmiyor, kendi ülkelerinden bulup evleniyorlar, ülkenizde erkek açısından bir kıtlık mı var ? Ülkenize dönmek istiyorsanız yol gösterilmiş, eğer bir niyetiniz yoksa yerinizde oturun çünkü bu adamdan ayrilsaniz başka bir evli adama kanmayacağınızın!! garantisi yok.

Kandirilmak tamam farkli birşey. Aileni evlatlarini birakip gelmişsin internetde tanişdigin biri için, evlenmeden hamile kalmişsin. Yani daha ne bekliyordun? Insanlari melek mi saniyorsun? Hata uzerine hata yapmişsin. Kendin kaderini o yone çekmişsin. Adamin şerefsizliyi ayri bir konu. Ama şerefsize firsat vermek de sizin suçunuz.

Ben yaşadığınız duruma cidden üzüldüm, yalnızlık ve duygusal boşlukla bağlılık hissetmişsiniz bu kişiye karşı, o da kendisini çok iyi ilgili biri gibi tanıtmış size anladığım kadarıyla, bence kendinizi bu olayın içinden ne kadar erken kurtarırsanız o kadar iyi, kendinize yeni bir hayat kurun, görüştüğünüz erkeğin eşinden boşanacağını sanmıyorum, hem size üzüldüm hem evli olduğu kadına üzüldüm, sosyal medyada tanışıp konuşmaktan çok korkuyorum bu olaylar yüzünden

Çocuklarım ölsün diye yemin eden p….k kendi ölsün
Yaa ananı babanı işini terkedip hiç tanımadığın halde başka ülkeye gidecek kadar mükemmel erkek vardı ülkemizde de biz mi bugüne kadar kıymetini bilemedik? Bilmemnesi altındanmıydı bu kadar gözünüz döndü?
Hadi bi halt ettin geldin, adam belki organ mafyası, belki kadın taciri, belki uyuşturucu kaçakçısı, ana değil misin sen, sen de mi o şerefsiz herif gibi çocuklarını sevmiyorsun da tuttun iki günahsızı kolundan bir bilinmeze getirdin.
Hala ben diyorsun, çocuklarıma ne ettim demiyorsun, tüh yazıklar olsun senin gibi anaya. Yarın öbür gün çocuklara soracaklar annenin mesleği ne, evli barklı çoluk çocuk sahibi bir herifin kapatması mı diyecekler.
nüfus kağıdı diye birşey var hani evli-bekar yazıyor, hiç gördünmü? Ne halt etmeye nikah kıyılmadan girdin herifin koynuna? Bir de hamile kalmışsın, pes artık. Karnındakinin suçu günahı ne de istemem diye tutturdun. Yalancı herifle yatarken iyiydi. Valla o kadar öfkeliyim ki, ortada bir sürü çocuk ziyan oluyor, size zerre acımam yok, kendi pisliğinizde boğulun. Aklın kıt safsın desem ananı babanı çiğneyip başka ülkeye gidecek kadar akıllısın, çöpsüz üzümsün desem iki çocuğun var, senin ahlakın merhametin vicdanın yok. Şimdi ne olacak o çocukların hali, okula bile gidemeyecekler, bu şerefsiz başkasının çocuğunu kendi üzerine mi geçirecek, o çocuklar babam değil bu demeyecek mi, o karnındaki sabi ne olacak, hadi döndün geri, şerefsizde olsa babasını kardeşlerini bilmeden mi büyüyecek, anan baban kahrolmayacak mı? Madem ana olmayacaktın ne diye 3 çocuk yaptın? Adamın karısı haklı da şöyle de böyle de e haklıda kadının çocuklarının hayatının at içine etmişsiniz. Şimdi gece gündüz haklı da haklı de ne farkeder.

Ne yalnızlığı ne duygusal boşluğu, anne var baba var iş var iki de evlat var. Boşluk dediğiniz bir erkekse ahanda uluslar arası şerefsiz bulmuş boşluk moşluk kalmamış. Yok boşluk birilerinin hayatını mahvetmekse herkesinkini mahvedip madalyalık olmuş

Hayır hic sinirlenmiyorum umrumda bile deyil ben buraya derdimi birlerine anlatiyim diye yazdm cunku kimsem yok burda.neyi nasıl düşünuyorsaniz oyle olsun
Öyle zaten, bir de yüzün var gibi konuşuyorsun. Türkçem kötü filan da deme hatsız yazıyorsun. Hakkında çok varsayımım var da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…